Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Marcel jest cudowny! :loveu:
...ale fryzurę to żeście mu totalnie sknociły :eviltong:

No jest mocno ścięty lecz wtedy to miał całą skołtunioną sierść i teraz jest mu wygodniej i lepiej :)

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Ja tu mówię o tych "schodach" masakrycznych :D

Zamówiona już jest maszynka do obcinania, bo jednak nożyczkami to ciężko przy tak po-kołtunionych włosach.
Łatwo jest krytykować, ale on też jest trochę nie ufny do ludzi i trzeba było uważać, bo wyrywał się i warczał a niekiedy
nawet pokazywał ząbki...to było jego pierwsze obcinanie! Nie jesteśmy profesjonalistami, a za darmo nikt nam psa ze
schroniska nie obetnie, w profesjonalnym zakładzie fryzjerskim dla psów...

Posted

Angel napisał(a):
musi znaleźć sie ktos kto was pokocha...

Mam nadzieje że po tych powodziach co są teraz i jak się wszystko unormuje ruszą adopcje psiaków...

Posted

ja też trzymam cały czas... może po tych wszystkich powodziach, jak się unormuje sytuacja, to ludzie przez to że widzieli ewakuacje np. krakowskiego schroniska, zaczną myśleć o tych biednych stworkach, które siedzą w schroniskach w całej Polsce i zaczną otwierać przed nimi swoje serduszka?
to takie moje małe marzenie...

Posted

[quote name='Tola^^']Dobrze że są takie cioteczki jak wy które pamiętają o naszych maluszkach! :D
A Marcelek ma jakieś ogłoszenia??[/QUOTE]

Allegro i Alegradke tylko.