Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Agucha napisał(a):Marcel jest cudowny! :loveu: ...ale fryzurę to żeście mu totalnie sknociły :eviltong: No jest mocno ścięty lecz wtedy to miał całą skołtunioną sierść i teraz jest mu wygodniej i lepiej :) Quote
Tia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Agucha napisał(a):Ja tu mówię o tych "schodach" masakrycznych :D Zamówiona już jest maszynka do obcinania, bo jednak nożyczkami to ciężko przy tak po-kołtunionych włosach. Łatwo jest krytykować, ale on też jest trochę nie ufny do ludzi i trzeba było uważać, bo wyrywał się i warczał a niekiedy nawet pokazywał ząbki...to było jego pierwsze obcinanie! Nie jesteśmy profesjonalistami, a za darmo nikt nam psa ze schroniska nie obetnie, w profesjonalnym zakładzie fryzjerskim dla psów... Quote
Agucha Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przeca ja to w żartach mówię ;) Nie wiem jak ja bym sobie poradziła w takich "warunkach" :) Quote
Akrum Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 cześć chłopaki życzę wam miłego dnia i uciekam dzwonić dalej po znajomych, co by psiaki z krakowskiego schronu ratowali i dt dawali. Quote
Tola^^ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Angel napisał(a):musi znaleźć sie ktos kto was pokocha... Mam nadzieje że po tych powodziach co są teraz i jak się wszystko unormuje ruszą adopcje psiaków... Quote
Tia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 __Lara napisał(a):Psiaczki mają dużo obserwatorów... No może tym razem się uda:) Trzymam Kciuki:D Quote
Tola^^ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kciuki trzymamy cały czas za domek dla tych cudownych psiaków :loveu: One są takie kochane! Quote
Akrum Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja też trzymam cały czas... może po tych wszystkich powodziach, jak się unormuje sytuacja, to ludzie przez to że widzieli ewakuacje np. krakowskiego schroniska, zaczną myśleć o tych biednych stworkach, które siedzą w schroniskach w całej Polsce i zaczną otwierać przed nimi swoje serduszka? to takie moje małe marzenie... Quote
Mersi1 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 O !!!! TO super że coś się ruszyło :) trzeba myśleć pozytywnie :) Kochane psiaki !! Quote
Akrum Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ja jestem i cichaczem odwiedzam chłopaków :) i tym aMYM PODRZUCAM DO GÓRY :) Quote
zeberka4 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ja tez wpadam co jakis czas :D podrzucam rzecz jasna :D Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dobrze że są takie cioteczki jak wy które pamiętają o naszych maluszkach! :D A Marcelek ma jakieś ogłoszenia?? Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tola^^']Dobrze że są takie cioteczki jak wy które pamiętają o naszych maluszkach! :D A Marcelek ma jakieś ogłoszenia??[/QUOTE] Allegro i Alegradke tylko. Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tia']Allegro i Alegradke tylko.[/QUOTE] Przez powódź teraz trudno ze wszystkimi wątkami nadążyć :( Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A Allegro mają nadal aktualne? Zrobiłam im ogłoszenia na Kupie psa Marcel: kupiepsa.pl Bolero: kupiepsa.pl Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tola^^']A Allegro mają nadal aktualne? Zrobiłam im ogłoszenia na Kupie psa Marcel: kupiepsa.pl Bolero: kupiepsa.pl Tak, jeszcze 6 dni: http://www.allegro.pl/item1042890465_male_piekne_psy_za_darmo_zobacz_pies_nie_york.html Quote
Recommended Posts