Tola^^ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Angel napisał(a):witamy z rana :) Ja również witam psiaki lecz już nie z rana :D Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 i co jakiś odezw z ogłoszeń w sprawie Marcela był ? Quote
Mersi1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A ja witam z wieczora :) Jak dobrze że Bolero idzie już wkrótce do domku :) Na Marcelka też przyjdzie czas :D Quote
Tola^^ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jest Pani zainteresowana Marcelkiem lecz prosi o wiecej zdjęć maluszka?? Angel masz może jakieś?? Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wysłałam Pani Bożenie zdjęcia te co poszukałam w moim kompie Marcelka.... Teraz czekam na jej odpowiedź :D Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Pani bardzo miła mieszka w bloku na wsi 50km od Krakowa... Mam nadzieje że z tego coś będzie! :) Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Potrzebna jest wizyta przedadopcyjna u Pani Bożeny w Kazimierza Wielka Woj.Świętokrzyskie! :):) Quote
Tia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziś byłam u chłopaków... Marcelek teraz bardzo wyładniał, sierść mu troszkę odrosła i zrobiła się taka lśniąca. Wygląda przepięknie:loveu: Opuchlizna i rany po pogryzieniu w schronisku zaczynają schodzić. Marcel nadal jest nieśmiały i nie umie chodzić na smyczy ale jest coraz lepiej:) A tu foteczki z dziś:) Quote
Tia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='__Lara']Przecudny!!! dodam nowe zdjęcia do allegro ;) Dobra:) A tu jedno zdjęcie Bolera, żeby nie czół się zapomniany... On to ma szczęście, już nie długo i do domku pojedzie:) Quote
Angel Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 kochany Bolero :) jest cuuuuudowny! i zmienił się nie do poznania-z zamkniętego w sobie, przerażonego i chodzącego po wybiegu z płaczem psa-na szaleńcze szczęśliwego i pełnego zaufania do człowieka psiuta:) cuuudownie! Quote
Tola^^ Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ktoś zna cioteczki z okolic Kazimierzy Wielkiej (Kazimierza Wielka) lub Krakowa / Kielc bo wizyta jest potrzebna! Quote
Aquifere Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jeśli potrzebna jest wizyta w Krakowie to nie ma problemu:) Teraz przeczytałam poprzednią stronę i widzę, że to 50km od Krakowa. Będę musiała zmolestować chłopaka żeby mnie zawiózł. Jakby ktoś był dokładnie stamtąd to zapytajcie, a ja będę męczyć mojego Łukaszka. Może mnie zawiezie;) Quote
Tola^^ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Do wizyty jak na razie sie nikt nie zgłosił nikt nie mieszka blisko Kazimierzy Wielkiej :( Szukam dalej może Aquifere nie będzie musiała jechać ten kawał drogi.... Quote
Recommended Posts