Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Słodziutkie fotki:)
On jest cudowny...:loveu:
oczywiście Teodorek też piękny, chociaż mała zaczepa się z niego zrobił...:shake:
Był pierwszym psem samcem w DT i teraz chce, aby inne mu się podporządkowały:diabloti:

Posted

Angel napisał(a):
jeszcze musze obgadac z nia wszystko. Dam znać jak bd wiedziała coś konkretnego:)

Ok, to czekamy na konkrety, mam nadzieje że z tego coś wyjdzie !

Posted

__Lara napisał(a):
Super :D :D :D mocno kciuki trzymamy!

Teodor na łańcuchu? :(

Niestety tak ale to cieniutki łańcuch, musi tam być ponieważ nie toleruje tam innych samców i co chwile atakował Bolero aż ten nie chciał nigdzie chodzić tylko siedział w koncie...
Lecz codziennie jest wyprowadzany, lepsze to niż bycie w schronisku i być gryziony przez duże silne psy :(
Tam ma przynajmniej blisko opiekunów :):loveu:

Posted

Cudowne zdjęcia:loveu:
Również trzymam kciuki za domek:)
Zdradź nam chociaż Angel, skąd jest ta pani, jak znalazła Teodora?

Posted

NIESTETY DOMEK NIE WZBOGACI SIE O TEODORKA :( Pani była zainteresowana z Tołcza. Znalazła go na allegro chyba bo pytała czy aukcja nadal aktualna-wszystko szło dobrze tylko jak pani usłyszała że za pieska trzeba płacić 30 zł to nie była zadowolona :( moim zdaniem to nie jest duża suma za tak wspaniałego psa..i jeszcze ok 580 km w jedną strone do niej jest i gdy spytałam czy gdyby wizyta przedadopcyjna poszła dobrze to dorzuciła by na paliwo to powiedziała ze że nie ma pieniędzy itp. ALe najgorsze to to że ona ma psa samca! I teodor miałby być na podwórku i pani powiedziała że może oddać swojego psa! :( Dla mnie to chore i zrezygnowałyśmy z tego domku! Pani nie może oddac swojego psa którego ma od kilku lat! A co gdyby znudził się jej teodor? Widocznie nie był to odpowiedni dom dla niego..:( ale znajdzie się lepszy:)

Posted

ja też się wkurzyłam...dlatego podziękowałam sobie z pania :( kurcze a tak sie cieszyłam jakiś płomyczek dla niego była ale zgasł :(

Posted

Co za baba....ehh ...szkoda słów na takich ludzi...
Ale na pewno znajdzie się i to jeszcze lepszy dom dla Teodorka i do Bolero również:)

Posted

No szkoda,że nie wyszło z tym domkiem :(
no ale lepiej żeby tamta pani nie oddawała swojego pieska dla innego to by było chore !!
Jak można wogole wpaść na taki pomysł !!
czekamy na następne zgłoszenia dla obu psiaków !!

Posted

Ten domek od razu odpada !
Teodor nie może u takiej kobiety, co jeden pies się znudził to weźmie następnego!
To szukamy nadal dla maluszka domku!