Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 cześć chłopaki, przychodzę w odwiedziny i tym samym skaczecie na samą górę :) Quote
Tia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja nie mam żadnego odzewu w sprawie ogłoszeń:( One potrzebują domku, a nikt takich śliczności nie chce:( Quote
Angel Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 wieczorem moze wstawie zdjęcia chłopaków :) Quote
Tia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 No to czekamy na fotki. Toeodor został dziś wykastrowany! Quote
Tia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Myśleliśmy, że może po Kastracji zmieni swój stosunek do innych samców...zobaczymy jak teraz będzie, oby już nie był taki zazdrosny i nie rzucał się na nie z byle powodu...:shake: Możesz to dopisać do Allegro, że już jest po kastracji:) Quote
Wala2006 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 O fotki które wczoraj robiłam :) Śliczne są... Pokażcie się chłopcy :):) Quote
__Lara Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Tia napisał(a):Myśleliśmy, że może po Kastracji zmieni swój stosunek do innych samców...zobaczymy jak teraz będzie, oby już nie był taki zazdrosny i nie rzucał się na nie z byle powodu...:shake: Możesz to dopisać do Allegro, że już jest po kastracji:) Oki, nie ma sprawy :) Quote
Angel Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 _Lara i jak tam allegro ? zwiększyła się liczba obserwatorów ? Czy nadal jest to jedna osoba ? ehhh chłopcyy nalezy wam się domek :) Quote
Tia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Widziałam, że było więcej wejść:multi: Właśnie zwiększyła się liczba obserwatorów??:) Quote
__Lara Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Angel napisał(a):_Lara i jak tam allegro ? zwiększyła się liczba obserwatorów ? Czy nadal jest to jedna osoba ? ehhh chłopcyy nalezy wam się domek :) 935 wejść i 1 obserwujący... Quote
zeberka4 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ale dużo wejść! u mnie nawet nie 100 osób na Bola i Azora nie wchodzi przez cały okres aukcji! Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Teodorek pojechał dzisiaj do nowego domu w Holandii:multi::multi: Więc został tylko Bolero:) Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jej jakie wieści! Co to za dom? i w ogóle jak? kiedy?:D Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Aquifere napisał(a):Jej jakie wieści! Co to za dom? i w ogóle jak? kiedy?:D Bo dziś z Holandii przyjechali po 6 psiaków z naszego schroniska, bo mieli dla nich domek tam w Holandii. Lecz tak im się zrobiło żal Teodrka i jakiegoś jeszcze pieska że postanowili wziąć 8. Pewnie dla tych dwóch nie mają jeszcze domu stałego, ale wzięli je na Dt by tam im szukać domu, tam jest większa szansa na znalezienie dobrego domku:) Quote
zeberka4 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak czytam i czytam, to w Holandii piesków do adopcji nie ma? :D Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 zeberka4 napisał(a):Tak czytam i czytam, to w Holandii piesków do adopcji nie ma? :D Wiesz co nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie, ale z tego co słyszałam i wiem, oni bardzo dbają o psy w Holandii, nie ma u nich takiej bezdomności, kontrolują rozmnażanie. Psy muszą mieć chipy no i takie tam... Nie tak jak u nas...Więc dzięki temu jest większe prawdopodobieństwo, że tam znajdą dom!:) Oni zabierają psiki z kilku schronisk w Polsce i u siebie szukają im domów, bardzo szybko im się to udaje:) Quote
Angel Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 tak tak wszystko pewne :) juz wcześniej wzięli kilka psów z naszego schroniska :) http://www.hope-for-animals.com/nl/dieren-ter-adoptie/40cm prosze zajrzeć na ich stronke :) i popatrzec na zdjęcia niektórych psów które tam sa :) szczęśliwe, kochane i pełne zycia :) Quote
Recommended Posts