Angel Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 a ja chyba mam potencjalny dla Marcela:loveu: Quote
Tia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ooo oby coś z tego wyszło:D, ja już wysłałam ankietę przed-adopcyjną, teraz czekam na odpowiedź na pytania:) Quote
Tola^^ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Oby coś z tego wyszło ! :loveu: Ale na razie Ciiii żeby nie zapeszać! Quote
Tia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Angel']podałabyś mi tą ankiete ? na PW ?[/QUOTE] Jasne, zaraz wyśle Ci na PW:) Quote
Tola^^ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Tak nawiasem mówiąc było by super gdyby obydwa psiaki znalazły domek prawie w tym samym czasie tak jak Cekinek i Kropek :loveu: Quote
Akrum Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 odwiedzam was z rana chłopaki :) i ciiichaczem nadal trzymam mocno kciuki ;) Quote
Tia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dziś dostałam wiadomość od Pani która zainteresowana jest Bolero. Przesłałam jej ankietę przed adopcyjną wypadła pozytywnie, zgadza się na wszystkie punkty umowy, zgadza się na wizytę przed adopcyjną i kastrację. Ale ma wiele pytań i swojego psa, nie wiem czy Bolero będzie się nadawał dla niej, jestem z nią w ciągłym kontakcie, zobaczymy co z tego wyjdzie:) Quote
__Lara Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tia napisał(a):Dziś dostałam wiadomość od Pani która zainteresowana jest Bolero. Przesłałam jej ankietę przed adopcyjną wypadła pozytywnie, zgadza się na wszystkie punkty umowy, zgadza się na wizytę przed adopcyjną i kastrację. Ale ma wiele pytań i swojego psa, nie wiem czy Bolero będzie się nadawał dla niej, jestem z nią w ciągłym kontakcie, zobaczymy co z tego wyjdzie:) Musimy być dobrej myśli :) Quote
Tia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Sama trzymam mocno kciuki żeby się udało:D I jeszcze myśl, że dla Marcela też się coś szykuje to zaciskam jeszcze mocniej:multi: Quote
Tola^^ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Chyba coś się szykuje :loveu: Mam nadzieje że psiaki znajdą w końcu domek! Quote
Angel Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 ahhh :) oby poszło...tylko pani od Marcela narazie sie nie odzywa :( Quote
__Lara Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Angel napisał(a):ahhh :) oby poszło...tylko pani od Marcela narazie sie nie odzywa :( Prosimy o sygnał! Quote
Tola^^ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Angel napisał(a):ahhh :) oby poszło...tylko pani od Marcela narazie sie nie odzywa :( Mam nadzieje że się odezwie....! Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 jejku, Bolerko, żebyś tylko się z tym psim domownikiem dogadał to będziesz miał domek... no i wizyta żeby dobrze wypadła oczywiście. a skąd jest ta Pani zainteresowana BOlerkiem?? A Marcel - mam nadzieję,że jednak ten domek zainteresowany co był, to się odezwie jeszcze. Quote
Tia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Bolera zabierają na 100% pod koniec czerwca do DS! Potrzebna będzie dla niego wizyta przed adopcyjna:) Ale się cieszę trafi do kobiety z córką(16l.) mają jeszcze buldożkę francuską:) Ale się cieszę, że mu się udało tylko wizyta do przeprowadzenia została:D Quote
__Lara Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Tia napisał(a):Bolera zabierają na 100% pod koniec czerwca do DS! Potrzebna będzie dla niego wizyta przed adopcyjna:) Ale się cieszę trafi do kobiety z córką(16l.) mają jeszcze buldożkę francuską:) Ale się cieszę, że mu się udało tylko wizyta do przeprowadzenia została:D cudownie :D :D :D jeszcze tylko Marcelek!!!! Quote
Mersi1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 O to Super :) I dom stały :D Tia a gdzie on będzie mieszkał ??? Quote
Recommended Posts