Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy cokolwiek małemu się poprawiło po lekach? On taki śliczny malutki :loveu:
Nie wiem, czy nie doczytałam, czy nie było tu nic na ten temat - czy on się bardzo drapie?

Posted

Przepraszam, nie rozmawiałam z Pawłem, wczoraj miałam wizytę kocio-adopcyjna i próbowałam wykombinowac co zrobic z psiakiem, którego tam na ulicy spotkałam, który do mnie podszedł ufnie. A ja nic, ani smyczy, ani jedzenia, ani auta ani miejsca. Kanał.
Teraz TZ moim autem wyjechał na kilka dni - nie mam jak tam jechać.

Zaraz będę dzwonić i się dopytywać. Nie jest gorzej bo mamy umowe, że jakby coś to Paweł dzwoni. A cisza. Wieczorem dam znać.
Wielkie dzięki, że jesteśmy.
Szukam dla niego mozliwości opuszczenia schroniska, ale niestety bez efektu.

Posted

Chyba na pewno był domowym pieskeim. Jest miły i nakolankowy bardzo. Maluszek z niego i chudzinka. Ale co ważne, nie jest gorzej. TYlko szkoda że kąpac nie ma gdzie.
Na razie z suplementami diety mamy poczekać na pierwsze ewentualne efekty kuracji. Mały się nie drapie, albo bardzo niewiele.
Czekam na kolejne wieści.

Posted

Domek bedzie na pewno, sznaucerki mają duze szanse, szczegolnie takie malusie...Jesli bedzie juz diagnoza co to za paskudztwo na skorze malucha to prosimy o wiesci

Posted

Mam najnowsze wieści a niebawem mam dostac fotki.
Demusiowi poprawia się skórka, zarasta psiak. Kuracja skutkuje. Dostaje też suplementy diety, zakupione przez Pawła za pośrednictwem Fundacji naszej. I powoli - bo to jednak trwa - Demo się zmienia.

Niestety nie ma żadnych szans na tymczas na razie. Nikt nie zgłosił chęci opieki nad nim, a szkoda, szybciej doszedłby do formy we własnym, lub chocby tymczasowym domku.

Posted

no ale czy wiadomo w końcu co mu jest?

bo chyba kluczem jest czy to zakaźne :roll:

zdrowiej maleńki - na pewno super domek już na ciebie czeka!

Posted

Nie sądzę, żeby zakaźne w każdym razie już nie - Demo biega z psami, m.in. z Fuksią, i żaden inny pies chory nie jest. Kuracja wstrzymała rozwój choroby.
Na wszelki wypadek jeszcze jutro do wetki zadzwonię.