Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sa zdjęcia. JUż wstawiam, kuracja daje efekty. Z tego co wiem, grzyba nie ma. Wetka pozostaje przy nuzycy.

I tak leczy:

W sumie jak porównać, chyba lepiej. To jednak proces czasochłonny.

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No na pewno tak. I Demuś nie zaraża, mieszka z nim kilka psiaków, biega z innymi, wszystko zdrowe a i on zdrowieje. Apetyt ma - temperament też. Milasek taki kochany.

Posted

Ja jeszcze nie ogłaszałam, jest na stronie Fundacji tylko. Czekam jednak na poprawe stanu zdrowia - znaczy skóry. Bo tak jak teraz to może wziąć go tylko ktos tak zaangażowany jak my tutaj - ale niestety wszyscy zapsieni na maksa. Z ogłoszenia marne szanse. Może jak obrośnie bardziej.

Posted

cholera no nie mam pomysłu - myślałam o hoteliku tu koło mnie, ale teraz nie ma szans bo hotelik chwilowo nie funkcjonuje i katastrofa bo nie mam innego gdzie byłoby miejsce i sensowna cena :( tak mi go szkoda biedaka - już by dawno miał domek gdyby od początku był leczony w domowych warunkach :(

Posted

Paweł się stara bardzo, na tyle, na ile pozwalają warunki.Psy go kochają a on kocha je. Ale niestety nie przeskoczy tego, że przytulisko to przytulisko, a do tego na maksa przeładowane. Mamy kolejnego psiaka - szczeniora.