supergoga Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Grzybek trafił do nas kilka dni temu. To mini sznaucerkowaty piesek, tyle że bez "charakterku". Cuudowny, zupełnie bez agresji, przytulasny i łagodny. Niestety - wygląda tragicznie - opadają ręce. Łysy grzbiet i ogonek, ze strupami - widać na zdjęciu. Chudziutki i mizerny. Jest juz po wizycie wetki, dostał pierwszą turę leków i czekamy na efekty. W najbliższych dniach bedziemy robic bazarki dla Grzybka, bo obawiam sie że kuracja troche potrwa, Grzybek ma jeszcze jedną charaktersytyczna cechę - prawie centymetrowy przodozgryz - co według mnie dodaje mu uroku, ale ... czyu domkom sie spodoba? BAZARKI na DEMO - Grzybka - serdecznie zapraszamy: [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/185124-Polarowe-nowe-kocyki-pomoc-dla-Demo-do-21.05.?p=14633623#post14633623[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/185123-DRY-BEDY-legowiska-miski-zabawki-i-nie-tylko-dla-zwierzaków-dla-DEMO-do-21.05.?p=14633601#post14633601[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/185167-MEGA-CIUCHOWO-IV-Pomoc-dla-Demo-do-21.05 No bo Grzybek wygląda tak: Grzybkowa biedna skóra Śliczna psia mordeczka Quote
supergoga Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 To nie wygląda dobrze! Jeszcze Grzybekl Dobrze, że jest ciepło na dworze, w budzie da sobie mysle radę. Ale to mały psiulek, taki biedny. Kto dopuścił go do takiego stanu i za co? Quote
malawaszka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 o mój boże :( ale wiadomo na 100% że grzybica? proszę tylko niech on nie ma na imię Grzybek :oops: jest tej wielkości co Amant? nienawidzę ludzi no nie mogę :cry: w takim stanie to żaden hotel go nie przyjmie... nic :( a jak w schrnisku kapiele lecznicze? :( Quote
supergoga Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Kapiele odpadają na 100% - nie ma w czym i gdzie. Nie ma pomieszczeń. On jest duzo mniejszy od Amanta i o połowe ponad drobniejszy. Maly sznup. Quote
malawaszka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Grzybuniu nie zostawimy Cię... Supergoga - co potrzeba? Może pomogłaby mu szczepionka na grzyba BiocanM ????? to działa od środka - podaje się dwie albo trzy dawki - nie pamiętam Quote
supergoga Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Dostał specyfik na razie od wetki - ale chyba tylko Advocat. Zdaje się że pobrała zeskrobiny. W niedziele jade do schroniska, sama zobacze i w razie czego zabierzemy się za niego. Podpowiem to o czym mówisz - i zobaczymy. W sumie Brysia udało się wetce wyciągnąć, choć Grzybus jest w gorszym stanie. I w sumie nie wiem, czy to na pewno grzybica. Quote
malawaszka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 a jak pobrała zeskrobiny to dobrze - czekamy na wyniki zatem i jak będzie trzeba na jakies leki czy coś - pisz :( jak patrzę na te strupy to ehhh..... Quote
supergoga Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Wiem, bo ja mam takie same odczucia. Biedny maluch - a taki urokliwy pies, chciałby wejść na kolana i sie przytulać. TYlko kto go teraz weźmie i poprzytula. Ja w niedziele to zrobię - ale też dopiero na koniec - żeby nie przenieść na inne psiule. Quote
malawaszka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 dokładnie - wytulic, wycałować ... :( ehhh.... może to jednak nużyca tylko? mam nadzieję, że tak :kciuki: Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 maleńki w górę!!!!!!!!!!!!!! Proszę niech ktoś zrobi jakiś fajny bannerek :modla: Quote
zerduszko Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 O banerek to do Bliss najlepiej się uśmiechnij :cool3: Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 On się nie może nazywać grzyb .... :shake::shake::shake: jak ktoś chce poprawek czy też ma inne pomysły to proszę :) - będziemy poprawiać no i proponuję konkurs na nowe imię ... Quote
zerduszko Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Bliss napisał(a):jak ktoś chce poprawek czy też ma inne pomysły to proszę :) - będziemy poprawiać Dałabys rade ten przedostatni skrócić? A może zrobiłabyś mi królisiowy o wymiarach jak ma Gringo, to miałabym więcej miejsca ;) Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 skrócić? - tzn w szerokości zmniejszyć? nie ma problemu a królisie mogą być wyższe - równe z innymi? czy chcesz taki niski? tu masz w ,,standardowych" rozmiarach - teraz powinno wszystko wejść Quote
malawaszka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 aaa ja chcę tak: z tego zdjęcia i tekst: jestem chory - pomóż! czy jakoś tak, ale na 80 pix wysoki :oops: :) Quote
zerduszko Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Bliss napisał(a):skrócić? - tzn w szerokości zmniejszyć? nie ma problemu a królisie mogą być wyższe - równe z innymi? czy chcesz taki niski? Tak - skrócić szerokość. Królisie nawet lepiej jak będą wyższe, może być tej inny motyw jak Ci będzie łatwiej. Tu oryginał http://adopcje.kroliki.net/banery.html Quote
Bliss Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 przedostatni wąski i malutkie króliki są w poście wyżej ;) - mogą być takie? Quote
malawaszka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 maleńki w górę!!!!!!! Supergoga wiadomo kiedy będą wyniki zeskrobin? zreszta grzybica chyba dopiero po 2 tyg albo i więcej wychodzi w badaniu nie? Quote
Margi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Pyszczydło ma piękne,tylko żeby z tą skorupą dało się coś zrobić. Quote
sybil Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No to my też życzymy zdrówka maleńkiemu biedakowi :kiss_2: Quote
supergoga Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Grzybek dostał nowe imie - Demo - żeby nie było... Jest drobniutki, maleńki, zero agresji do kogokolwiek, żero zaczepek do psów. Zeszły mu już te strupu, teraz jest łysina i wielka chudość. Mam zdjęcia, obrobię i powstawiam. Biedny maluszek. Garnie się do ludzi. Quote
Recommended Posts