Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grzybek trafił do nas kilka dni temu. To mini sznaucerkowaty piesek, tyle że bez "charakterku". Cuudowny, zupełnie bez agresji, przytulasny i łagodny.
Niestety - wygląda tragicznie - opadają ręce.
Łysy grzbiet i ogonek, ze strupami - widać na zdjęciu. Chudziutki i mizerny.
Jest juz po wizycie wetki, dostał pierwszą turę leków i czekamy na efekty.

W najbliższych dniach bedziemy robic bazarki dla Grzybka, bo obawiam sie że kuracja troche potrwa,

Grzybek ma jeszcze jedną charaktersytyczna cechę - prawie centymetrowy przodozgryz - co według mnie dodaje mu uroku, ale ... czyu domkom sie spodoba?

BAZARKI na DEMO - Grzybka - serdecznie zapraszamy:

[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/185124-Polarowe-nowe-kocyki-pomoc-dla-Demo-do-21.05.?p=14633623#post14633623[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/185123-DRY-BEDY-legowiska-miski-zabawki-i-nie-tylko-dla-zwierzaków-dla-DEMO-do-21.05.?p=14633601#post14633601[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/185167-MEGA-CIUCHOWO-IV-Pomoc-dla-Demo-do-21.05

No bo Grzybek wygląda tak:

Grzybkowa biedna skóra

Śliczna psia mordeczka

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie wygląda dobrze!

Jeszcze Grzybekl

Dobrze, że jest ciepło na dworze, w budzie da sobie mysle radę. Ale to mały psiulek, taki biedny.
Kto dopuścił go do takiego stanu i za co?

Posted

o mój boże :( ale wiadomo na 100% że grzybica?

proszę tylko niech on nie ma na imię Grzybek :oops:

jest tej wielkości co Amant?

nienawidzę ludzi no nie mogę :cry:

w takim stanie to żaden hotel go nie przyjmie... nic :( a jak w schrnisku kapiele lecznicze? :(

Posted

Dostał specyfik na razie od wetki - ale chyba tylko Advocat. Zdaje się że pobrała zeskrobiny. W niedziele jade do schroniska, sama zobacze i w razie czego zabierzemy się za niego. Podpowiem to o czym mówisz - i zobaczymy.
W sumie Brysia udało się wetce wyciągnąć, choć Grzybus jest w gorszym stanie. I w sumie nie wiem, czy to na pewno grzybica.

Posted

Wiem, bo ja mam takie same odczucia. Biedny maluch - a taki urokliwy pies, chciałby wejść na kolana i sie przytulać. TYlko kto go teraz weźmie i poprzytula.
Ja w niedziele to zrobię - ale też dopiero na koniec - żeby nie przenieść na inne psiule.

Posted

On się nie może nazywać grzyb .... :shake::shake::shake:

jak ktoś chce poprawek czy też ma inne pomysły to proszę :) - będziemy poprawiać

no i proponuję konkurs na nowe imię ...

Posted

Bliss napisał(a):
jak ktoś chce poprawek czy też ma inne pomysły to proszę :) - będziemy poprawiać

Dałabys rade ten przedostatni skrócić? A może zrobiłabyś mi królisiowy o wymiarach jak ma Gringo, to miałabym więcej miejsca ;)

Posted

skrócić? - tzn w szerokości zmniejszyć?

nie ma problemu

a królisie mogą być wyższe - równe z innymi? czy chcesz taki niski?

tu masz w ,,standardowych" rozmiarach - teraz powinno wszystko wejść

Posted

Grzybek dostał nowe imie - Demo - żeby nie było...
Jest drobniutki, maleńki, zero agresji do kogokolwiek, żero zaczepek do psów.
Zeszły mu już te strupu, teraz jest łysina i wielka chudość.
Mam zdjęcia, obrobię i powstawiam.
Biedny maluszek. Garnie się do ludzi.