Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja znam właściwie trzy przepisy na ciągutki , jeden najłatwiejszy to poprostu mleko skondensowane z puszki gotuje ok. 3 godzin - do garnka wlewam wode i wkladam puszke , jak woda odparuje dolewam , po otwarciu puszeczki mamy karmel ktory wylewamy na jakas blache wylozona papierem do pieczenia , ostatnio pojawil sie gotowy krem w puszce ale nie jest taki smaczny. Pozostale dwa mam z tej stronki http://kuchniaolicruz.bloog.pl/id,3225519,title,Krowki,index.html?ticaid=6a5cd , ja robilam i sie sprawdzily , pyyycha waniliowe króweczki , mordke skleja jak tralala , psiaki caly dzien beda cicho ;p

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeny... a ja na diecie.... :cry:

ale już sio od Demusia z tymi offami!!!!

Uprzejmie Donoszę, że Demo ma ogłoszonka na: petworld, gumtree, ojej, e-zwierzak, petsy, mammisia, najpewniej, pineska, autogiełda, i kilka innych - w sumie 16 dzięki Marcie z Tiesto Kennel :loveu:

Posted

Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Demusia - za przepisy na krówki (może polubi, choc on się nie nadziera bez sensu) - oraz przede wszystkim - za ogłoszonka.

A moja Aga - warczy na nas - za spamowanie krówkowe.

Posted

To zupelnie ciekawie brzmi. I cena 10 zł za dobę to nie jest wcale wygórowana cena, zwlaszcza, że wchodzi w to karma. Tylko trzeba by może popytać ludzi, którzy już tam przechowywali pieska. Bo róznie z tymi dt bywa.

Posted

tez mi sie wydaje ze to by bylo w miare rozsadne , ja tak jak mowie moge dac 10 zl miesiecznie , wiecej nie dam rady chyba ze ktorys z moich psiakow znajdzie domek a narazie sie nie szykuje bo to wszystko raczej starsze psy :(
nie znam Ciotki ktora prowadzi ten domek - wyglada calkiem niezle ale sprawdzic trzeba.

Posted

wow i to nawet w Poznaniu - to szansa dla Demusia!!! poczekajmy co powie Supergoga - ja na tą chwilę mogę dać 230 zł ze sznaucerowych (niestety nie co miesiąc tyle i nie potrafię powiedzieć ile co miesiąc ale coś na pewno)
a jeśli chodzi o atę - to bym się nie obawiała - to stara dogomaniacka gwardia ;)

Posted

Dziewczyny to super !! mamy juz 20 zl co miesiac wiec na dwa dni jest + to co Malawaszka sprezentuje Demusiowi . A skoro Monika mówi że to dobry dom to trzeba go trzymac rekami i nogami. Czekamy na Supergogę - jej zdanie najważniejsze, no i oczywiscie Ata musi sie zdecydowac na Demka.Ale mam nadzieję że się uda Demusiowi...

Tak czy inaczej pieniazki dla Demka trzeab zbierac.

Posted

Ja wiem, że jestem jako wrona kracząca, ale... wole teraz szukac ale niż później wozić psa z powrotem.
Nie znam reakcji Demusia na koty - to sznupek, wię powiedziec trudno. Nie mam kotów w schronie.
No i nie ukrywam - pozostaje dla mnie lęk finansowy - bo początki z Tina i Nefikiem w hotelu były dobre, a teraz jest kanał. Siedzą ROK.
Nie wiemy, bo nie mamy gwarancji, jak będzie z Demo. Będę wieczorem rozmawiała z Pawłem - czy może coś powiedzieć o kocich reakcjach.
W weekend nasze psiaki będę wywieszone w tablicy ogłoszeń na Dog Chow - może...
Ale do tego wrócić trzeba.

Teraz dopiero doczytałam, Ata szuka staruszka spokojnego. Demo jest młodym sznupem, pełnym energii. Obawiam się jednak, że to nie to, nie dla niego - przecież tam oprócz kotów są staruszki.
Demo do psów łagodny, ale chęć zabawy może zamęczyć .

Posted

Supergogo każda z Twoich obaw jest słuszna . Rozumiem kwestie finansowe , nasz Pręguś jest w hotelu juz chyba 9 miesiecy i ani widu domku , nikt o niego nie pyta. Staramy sie na bieżąco łatac dziury deklaracji bazarkami i narazie się udaje. Z Demkiem jest o tyle lepsza sytuacja zejest młodym śliczny pieskiem i mysle ze po wyleczeniu bedzie mial duza szanse na szybkie znalezienie domku.

Co do reakcji na koty mysle ze to jest do sprawdzenia.

A jesli ata nie zdecyduje sie na Demka lub jesli nic z tego nie wyjdzie to szukam dalej.

Tak jak pisalam to sa propozycje ,wiadomo ze to Wy zdecydujecie ostatecznie ale wsrod tej burzy mózgów może uda się znaleźc dobre rozwiązanie.

Posted

Oooo matko :crazyeye: trzymamy kciuki ,łapy wszystko co się da , normalnie aż nam kostki zbielały.

A to domek tymczasowy czy stały ?? Zdradz troche szczegółów Supergogo :mad:

Demuś oby Ci sie udało !!

Posted

Domek stały. Jeszcze nie wiem skąd - chyba z allegro, ale spytam dla ciekawości. Mam już ankietę. Wydaje się ok. Oczywiście spotkamy się i porozmawiamy, a Paweł wysonduje resztę. Domek w Poznaniu, więc będzie blisko.

Posted

Czyli co ?? Panstwo wiedza o stanie Demusia i chca go mimo wszystko ?? sa zdecydowani ?? i kwestia tylko wizyty adopcyjnej ??

Ale bybyło super ...

Posted

Spotkanie będzie w schronisku, jak Pani umówi się z Pawłem. Jestem po rozmowie. Domek wie o psiaku wszystko, co ja wiem. Resztę powie Paweł i pokaże Demo. Wtedy się okaże co dalej.