Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za wiadomosc juz wysylam o myszki:) dziewczyny a moze zrobic papierowe ogloszenia i przy okazji porozwieszac gdzies ?? dla Hasko - moglabym sprobowac zrobic projekt , teraz robilam dla Preguli jak beda na stronie to podesle Wam linka czy sie podoba i mozna by bylo zmajstrowac cos dla Hasia ;)

Posted

Jutro odbędzie się wizyta w wyniku której okaże się, czy Demo pojedzie do domku.
Jeśli wszystko wypadnie pozytywnie, wreszcie będę mogła przekazać dobre wieści.

Demuś pozarastał. Teraz wymaga kąpieli i fryzjera. Skórka jeszcze nie jest tak w 100% zdrowa, ale sierściuchy zarosły na łysinkach.

A to Demusia wczorajsza foteczka.

To naprawdę śliczny maluszek. Oby mu się udało.

Posted

Przepraszam, wczoraj biegałam z Figą: hotel, wet, schron itp. Byłam też u Demusia. Wygląda świetnie, ale...domek się nie pojawił. Nawet nie zadzwonił, że rezygnuje. Cholera jasna, że tak powiem. Demus potrzebuje domku... chocby tymczasowego, tylko niestety na płatny zupełnie nas nie stać. Jedynie za karmę, a takiego nie mamy.
A już miałam nadzieję, że trafi do własnego człowieka. Niepoważni są ludzie.

Posted

Zajrzałam, skontaktuję się jutro. Tylko troche mnie niepokoi zapis, że Pani jest samotna a pies byłby sam w domu do 10 h. To młody stosunkowo sznupcio - jak myslicie, czy to jednak nie jest troszkę za dużo.

Posted

Hmmm... wydaje mi się że młody sznaucerek potrzebuje jednak więcej uwagi to mimo wszystko towarzyskie , żywiołowe psy. Nie znam szczegółów ale myślę że nie trzeba też skreślac byc może bardzo dobrego domku. Byc może wizyta i rozmowa z Pania rozwieje wątpliwości.

Posted

[quote name='supergoga']Zajrzałam, skontaktuję się jutro. Tylko troche mnie niepokoi zapis, że Pani jest samotna a pies byłby sam w domu do 10 h. To młody stosunkowo sznupcio - jak myslicie, czy to jednak nie jest troszkę za dużo.[/QUOTE]
Moje suki i tymczasy siedzą tyle same i żyją, chyba są nawet szczęśliwe ;) Teraz miałam 10 mies. mixa średniaka i to był wulkan energii, nie żywioł ;) Jak się czuł niewymęczony, to mo po prostu zeżarł prześcieradło :lol: Potem juz siedział z moja suka, ale na początku został sam i jak był odpowiednio wymęczony (nie tylko fizycznie) nie było żadnych problemów. To zależy ile czasu po pracy człowiek możne poświecić psu i jaki rodzaj aktywności zaserwuje psu podczas tego czasu.