Iv_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Soema'] Też Cię zapraszałam :obrazic: [/QUOTE] Wybacz :modla: :modla: :modla:ja tu zajrzałam już raz kiedyś, ale tak na szybciora i nie zapisałam w subskrybciach :oops: ale już się poprawiłam jak widać :evil_lol: Spóźnione - dziękuje Soema :loveu: ;) Quote
Soema Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Iv_']Wybacz :modla: :modla: :modla:ja tu zajrzałam już raz kiedyś, ale tak na szybciora i nie zapisałam w subskrybciach :oops: ale już się poprawiłam jak widać :evil_lol: Spóźnione - dziękuje Soema :loveu: ;)[/QUOTE] Rzućjeszcze piątkę i jesteś rozgrzeszona:diabloti: Quote
Iv_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Soema']Rzuć jeszcze piątkę i jesteś rozgrzeszona:diabloti:[/QUOTE] Jesteś bardzo zapobiegawcza widzę :eviltong:, ale nie wiem czy mogłabym się stale zdeklarować, muszę to przemyśleć, czytaj przejrzeć budżet. Na pewno zdarzą mi się jednorazowe wpłaty. Daj czas, pomyślę nad tym rozgrzeszeniem :cool3: Quote
basiapron Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 przesyłka do Izy!!! na bazarek juz poszła :) pare drobiazgów dla dzieci, [B]Iza!!![/B]- ustalenie cen należy do Ciebie, nie miałam czasu, nie sugeruj się tymi co są przyklejone, bo to jeszcze kioskowe :) Quote
Kropa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bardzo potrzebna akcja. Gratuluję pomysłu i deklaruję 10 zł miesięcznie. Bezdomne suki - ok, ale może macie jakiś pomysł na suki wiejskie, gdzie chłop 5 zł na psa nie wyda i na suki z rodzin...."patplogicznych"? (w Sulejówku jest taka jamnikopodobna parka: żywią się tym, co im ludzie rzucą na targu, rozmnażają co cieczka, szczeniaków nie widać, dom mają, ale szkoda o nim nawet pisać). Quote
ala123 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Soema']Fakt, nie dopisałam, ale odpisałam jej na pw. Fakturę trzeba wysłać na adres Fundacji. Zostanie zwrócony koszt. Napisałam maila wczoraj w tej sprawie. [/QUOTE] dziękuję za wsparcie dla Kory! fakturę wystawic na 120zł czy na 100zł? dane Fundacji z 1 strony? Quote
Iza!!! Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='basiapron']przesyłka do Izy!!! na bazarek juz poszła :) pare drobiazgów dla dzieci, [B]Iza!!![/B]- ustalenie cen należy do Ciebie, nie miałam czasu, nie sugeruj się tymi co są przyklejone, bo to jeszcze kioskowe :)[/QUOTE] Dobrze, jak dojdą to wystawię i tu podam linka :) Quote
Miła od Gucia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 nie znam się na bazarkach, ale mam perfumy, angielskie, 4 buteleczki w jednym opakowaniu, oryginalnie zapakowane. Mogę Wam przesłać. Podajcie adres, i wstawicie na bazarek, jak chcecie oczywiście. Cenę sami ustalicie, ocenicie. Quote
Soema Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Kropa']Bardzo potrzebna akcja. Gratuluję pomysłu i deklaruję 10 zł miesięcznie. Bezdomne suki - ok, ale może macie jakiś pomysł na suki wiejskie, gdzie chłop 5 zł na psa nie wyda i na suki z rodzin...."patplogicznych"? (w Sulejówku jest taka jamnikopodobna parka: żywią się tym, co im ludzie rzucą na targu, rozmnażają co cieczka, szczeniaków nie widać, dom mają, ale szkoda o nim nawet pisać).[/QUOTE] Myślimy o takich sukach... i jak tylko się akcja rozwinie, a wierzę że tak będzie, to zaczniemy ciachać i takie. [quote name='ala123']dziękuję za wsparcie dla Kory! fakturę wystawic na 120zł czy na 100zł? dane Fundacji z 1 strony?[/QUOTE] Na całość na Fundacją, wszystko na pierwszej stronie :) Quote
Saphira Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Znowu paskudny wątek. Moze uda sie pomóc tej suni : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluchów-POMOCY[/URL]!!! Quote
ala123 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Soema'] Na całość na Fundacją, wszystko na pierwszej stronie :)[/QUOTE] Dziękuję! Biegnę do weta! Quote
Soema Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='ala123']Dziękuję! Biegnę do weta![/QUOTE] No to mamy pierwszą ciachniętą sunie:multi: Quote
anii Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Hej Soema, dostalas ode mnie maila? Masz zapchana skrzynke dgm ;) Wyslalam info o przelanej kasie z bazarku. :) Akcja jest super! Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Moze ktos podpowiedziec mojej zakreconej osobie gdzie znajde temat kotow. Facet zaczepil mnie (?) w sprawie sterylki kotek-4 sztuki błąkaja sie po wsi, glownie w okolicy jego domu bo je dokarmia. Powiedział, że nie może juz patrzec na topienie kociąt. Bylby szczęśliwy gdyby chodziaż refundowano 75% zabiegu bo to 4! sztuku są! gdzies widzialam koci wątek ale gdzie? PS Ja wyślę swoje deklarowane ok 10, jednorazowo za parę m-cy Quote
nika28 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='pelaodrudego']Moze ktos podpowiedziec mojej zakreconej osobie gdzie znajde temat kotow. Facet zaczepil mnie (?) w sprawie sterylki kotek-4 sztuki błąkaja sie po wsi, glownie w okolicy jego domu bo je dokarmia. Powiedział, że nie może juz patrzec na topienie kociąt. Bylby szczęśliwy gdyby chodziaż refundowano 75% zabiegu bo to 4! sztuku są! gdzies widzialam koci wątek ale gdzie? PS Ja wyślę swoje deklarowane ok 10, jednorazowo za parę m-cy[/QUOTE] Tu jest koci wątek (forum miau.pl) : [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=108023[/url] Quote
Kropa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='pelaodrudego']Moze ktos podpowiedziec mojej zakreconej osobie gdzie znajde temat kotow. Facet zaczepil mnie (?) w sprawie sterylki kotek-4 sztuki błąkaja sie po wsi, glownie w okolicy jego domu bo je dokarmia. Powiedział, że nie może juz patrzec na topienie kociąt. Bylby szczęśliwy gdyby chodziaż refundowano 75% zabiegu bo to 4! sztuku są! gdzies widzialam koci wątek ale gdzie? PS Ja wyślę swoje deklarowane ok 10, jednorazowo za parę m-cy[/QUOTE] Jeżeli to okolice Warszawy, można zwrócić się o pomoc do Koterii. Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No tak nie bardzo okolice, ja mieszkam 120 km od W-wy a to jeszcze troche w bok ode mnie! Nawet dokladnie nie wiem ale sie dowiem Quote
tula Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='pelaodrudego']No tak nie bardzo okolice, ja mieszkam 120 km od W-wy a to jeszcze troche w bok ode mnie! Nawet dokladnie nie wiem ale sie dowiem[/QUOTE] A jakie okolice? Bo jak Radomia to możnaby w schronie coś załatwić. Quote
pelaodrudego Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Nie, to bardziej w kierunku kujawsko-pomorskiego (chyba?) Podał mi nazwe ale ni diabla nie mogę znależć. Wiem, że gdzies niedaleko jest lecznicz bo facet pytal o koszt. Radom troszku daleko-mam rodzine , w Szydłowcu też. Napiszę jutro (wlasciwie dzisiaj!) Quote
Fundacja Medor Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 potrzebna jest pomoc w sterylizacji kastracji psów zapraszam na wątek p ela nie ma internetu oto wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/125923-Pani-ela-%C5%9Bcipie%C5%84-artur%C3%B3wek-potrzebna-ka%C5%BCda-pomoc!!!?p=14826137#post14826137[/url] może udało by się pomóc Quote
Gisic87 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Za naszą sunię fakturka będzie wysłana jutro priorytetem. Jak zwykle gapa ze mnie bo nigdzie doczytać nie umiałam że faktura ma być wypisana na fundację i sama też na to nie wpadłam więc faktura musiała być zmieniona i napisana jeszcze raz z danymi fundacji dlatego to opóźnienie:oops: Aha i pytanko bo wetka złą fakturę wypisała w dniu sterylki ale że trzeba było ją przepisać na fundację to na fakturze jest data sterylki ale sama data faktury jest kilka dni później (Renata nie dała rady wcześniej podjechać do weta po nią) mam nadzieje że to nie jest żaden problem:roll: Quote
Soema Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nie jest raczej ;) faktura jest na całośc, połowę wplacicie później na konto czy jak? Jak się sunia czuje? Quote
Gisic87 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tak faktura jest wypisana na całą kwotę 280zł więc rozumiem że dostaniemy zgodnie z fakturą 280zł ale połowę z tego oddamy z powrotem na konto fundacji by wyszło że dofinansowanie otrzymaliśmy połowę jak było mówione ehh pomieszałam troszkę w mojej wypowiedzi:oops: A sunia czuje się dobrze straszna przytulaska z niej, na wątku są zdjęcia z dzisiaj Quote
Recommended Posts