Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ballada przepiekna..a jak spryciulka...... i te niewinne oczeta rzecz jasna na 100% to nie ona szkudzi.....to wrecz niemozliwe.....:diabloti: :cool1: Dzieciaczkom gratuluje:loveu: , dzielne dzieciaki i zdolne..... a swoja droga to chyba ten niemowlaczek juz troszke jest ciezki tak do brania na raczki???:diabloti: Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 To co dzieci kochają najbardziej Ballada oswaja się z większą wodą powrót znad jeziora Michał z niufkami Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='dealer']Ballada jest cudowna....i taka eeee ...malenka:evil_lol: :evil_lol: Witaj Dealerko! Prawda, toż to Puszek-Okruszek [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudeńko ........i takie maleństwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo dla dzieciaków:multi: i mój ukoffany Parysek:loveu::loveu::loveu: Cześć Alu! Parysek jest kochany, polubił Balladę i ciagle jej pilnował [quote name='Hugo-Kochaś']oj Pańcia juz niedługo nie będziesz mogła wziąć Ballady do odbicia Niestety!!!:placz: Witaj! [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ballada przepiekna..a jak spryciulka...... i te niewinne oczeta rzecz jasna na 100% to nie ona szkudzi.....to wrecz niemozliwe.....:diabloti: :cool1: Dzieciaczkom gratuluje:loveu: , dzielne dzieciaki i zdolne..... a swoja droga to chyba ten niemowlaczek juz troszke jest ciezki tak do brania na raczki???:diabloti: Cześć Aguś, na razie daję radę...:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='AlKil'] Cześć Aguś, na razie daję radę...:evil_lol: czesc.... dzielna jestes..i tak trzymaj.......ale dziecie rosnie :diabloti: ucałuj w pyszka prosze Ballade..chlopakow wymizijaj... Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 kombinowanie jeszcze trochę zostało do zjedzenia zacznę od podstaw tu już pusto może chociaż podpóreczkę? wędrowca budzenie dzieci pańcia, zadanie wykonane! a tu co za cholery???? Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='AlKil']Ballada przedwczorajsza kochamy się http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0042-2.jpg mały klopsik coby się dziecku odbiło http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0050.jpg dwie córcie http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0054-1.jpg czy te oczy mogą kłamać... http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0059.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czy ona jest tak wielka czy to są przekłamania aparatu? :crazyeye: My bardzo poprosimy o specjalne śliczne fotki na strone.... Zrobisz Ewcia? :modla: :modla: :modla: Bo mam tylko Bahiyi a od reszty znowu się doprosić nie mogę a jak już dostaję to....:flaming: Cytowane fotki zamieniamy na link !!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='AlKil'] http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0092-1.jpg http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0117.jpg a tu co za cholery???? http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0129.jpg czaderskie :loveu: zadanie wykonane..... a w klatce co macie???:diabloti: Pańciunia bo cię wezmę na dywanik :mad: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ale ona urosła:mdleje::mdleje: Teraz to już nie kluseczka, tylko duża klucha;):loveu: Quote
Vectra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :mad: 10 punkt regulaminu do przeczytania :mad: Dzień dobry :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Vectra']:mad: 10 punkt regulaminu do przeczytania :mad: Dzień dobry :) Madralo.... ja nie wiem jak sie to zamienia na linki....... to mnie wez....i nie obiecuj tyle:diabloti: lepiej wytłumacz jak sie to robi......:-( Quote
Vectra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madralo.... ja nie wiem jak sie to zamienia na linki....... to mnie wez....i nie obiecuj tyle:diabloti: lepiej wytłumacz jak sie to robi......:-( robisz tak : :diabloti: klikasz PRAWYM przyciskiem myszki na fotce , wybiersz "kopiuj adres obrazka" w oknie odpowiedzi , znowu klikasz prawy przycisk i wybierasz wklej :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Vectra']robisz tak : :diabloti: klikasz PRAWYM przyciskiem myszki na fotce , wybiersz "kopiuj adres obrazka" w oknie odpowiedzi , znowu klikasz prawy przycisk i wybierasz wklej :p sprawdze... dziękuje slicznie...:loveu: :p i nie daje rady...nie ma czegos takiego jak kopiuj adres obrazka.... Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 witanko:multi: :multi: :multi: ale Balladynka duza:razz: :cool3: Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A to cholera z niej :lol: A jak się na to wszystko Killuś zapatruje? :lol: Boi się małej? Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Pysia']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cytowane fotki zamieniamy na link !!! Proszę jakie przyjazne forum:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Idę pracować dalej :cool1: Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Pysia']:loveu: Czy ona jest tak wielka czy to są przekłamania aparatu? :crazyeye: My bardzo poprosimy o specjalne śliczne fotki na strone.... Zrobisz Ewcia? :modla: :modla: Bo mam tylko Bahiyi a od reszty znowu się doprosić nie mogę a jak już dostaję to....:flaming: Cytowane fotki zamieniamy na link !!! Witaj! Szymon nie widział jej przez parę dni i mówi, że rosnie w oczach i zmienia się... Ja tego nie widzę... Na pewno jest cięższa i wyżej skacze... A jak się robi specjalne śliczne fotki???? Debe to wie, ale ja nie sięgam jej do pięt... [quote name='Agunia-Pańciunia)']czaderskie :loveu: zadanie wykonane..... a w klatce co macie???:diabloti: Pańciunia bo cię wezmę na dywanik :mad: Myszoskoczki... O kurka, pani Mod.... [quote name='madzia i medor']Ale ona urosła:mdleje: Teraz to już nie kluseczka, tylko duża klucha:loveu: Witaj Madziu!!! [quote name='Vectra']:mad: 10 punkt regulaminu do przeczytania :mad: Dzień dobry :) Przeczytałam i ja... Dobry! [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madralo.... ja nie wiem jak sie to zamienia na linki....... to mnie wez....i nie obiecuj tyle:diabloti: lepiej wytłumacz jak sie to robi......:-( [quote name='Vectra']robisz tak : :diabloti: klikasz PRAWYM przyciskiem myszki na fotce , wybiersz "kopiuj adres obrazka" w oknie odpowiedzi , znowu klikasz prawy przycisk i wybierasz wklej :p [quote name='Agunia-Pańciunia)']sprawdze... dziękuje slicznie...:loveu: i nie daje rady...nie ma czegos takiego jak kopiuj adres obrazka.... hihi, nowe porządki.... [quote name='evaxon']witanko:multi: ale Balladynka duza:razz: :cool3: Kolega po całodziennym pobycie u nas, zaczął do niej wołać Balanga... [quote name='madziasto4']A to cholera z niej :lol: A jak się na to wszystko Killuś zapatruje? :lol: Boi się małej? hihi, jak ognia... [quote name='Pysia']Proszę jakie przyjazne forum:diabloti: :evil_lol: Idę pracować dalej :cool1: Oj Pysiu, a znasz to przysłowie "pracuj, pracuj, a garb sam ci wyrośnie..." Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Zdjątka, których Pysia nie może oglądać pod żadnym pozorem... Brudny pies Usnął umęczon... niszczeniem resztek skalniaka Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Ballada wodna... Albert wodny psy tropiące Quote
AlKil Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 wejść czy nie wejść oto jest pytanie wejść i nawet popływać i szybko do brzegu wodnik szuwarek Quote
Korenia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0039-3.jpg Albi asekuruje :cool3: :lol: Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No są fotki nareszcie!:multi: Dziewczyna rośnie w oczach. Niedługo będzie większa od Albiego:evil_lol: Ballada polubiła wodę?:cool3: Ja tam uważam, że tutaj w galerii regulamin nie powinien obowiązywać:diabloti: Powinno być zamiast max 5 fotek to min 5 fotek:eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mokry i brudny ...to szczęśliwy pies....właściciel niekoniecznie:razz:...szczęśliwy:eviltong: Quote
AlKil Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Vectra']Chyba widziałam brudną Ballade :diabloti: Ciiii, pani Mod, ciiiiiiichooooo, bo Edyta usłyszy i mi się oberwie, że nie wyczesana, że potargana, że futerko utytłane...:oops: [quote name='Korenia']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0039-3.jpg Albi asekuruje :cool3: :lol: cześć Korenia! Albi z wrażenia, że Ballada weszła do wody, sam nie popływał, tylko pochodził... [quote name='Magda_Miki']No są fotki nareszcie!:multi: Dziewczyna rośnie w oczach. Niedługo będzie większa od Albiego:evil_lol: Ballada polubiła wodę?:cool3: Ja tam uważam, że tutaj w galerii regulamin nie powinien obowiązywać:diabloti: Powinno być zamiast max 5 fotek to min 5 fotek:eviltong: łoł, dzień dobry Pani Mod! Ballada wszystko lubi oprócz....SUSZARKI!!!:evil_lol: No fajnie, ze fotki większe, ale te pięć, to mnie zbiło z tropu... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mokry i brudny ...to szczęśliwy pies....właściciel niekoniecznie:razz:...szczęśliwy:eviltong: Witaj Alu! na razie właściciel też zadowolony, bo nie ma salonów, które mógłby ten pies pobrudzić...:evil_lol: Właśnie byłam zdziwiona, czym Ballada tak ładnie bawi sie na tarasie.... Wytargała gdzieś szmatkę, dzielna dziewczyna.:evil_lol: potem poznałam, że to moja koszulka do spania :mad: Gwizdnęła mi ją z łóżka:diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='AlKil'] Witaj Alu! na razie właściciel też zadowolony, bo nie ma salonów, które mógłby ten pies pobrudzić...:evil_lol: Właśnie byłam zdziwiona, czym Ballada tak ładnie bawi sie na tarasie.... Wytargała gdzieś szmatkę, dzielna dziewczyna.:evil_lol: potem poznałam, że to moja koszulka do spania :mad: Gwizdnęła mi ją z łóżka:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ballada jest The Best:eviltong: Quote
Recommended Posts