Alicja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='AlKil']Jestem.. jeszcze żyję. Dzisiaj wpadam na sekundę, ale jutro sie pokażę. dzięki wielkie za pamięć, miło, że komuś było mnie brak...:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:noooooo :loveu:....boś nas nastraszyła :shake::roll: Quote
Pysia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No to urabiaj rodzinke do wyjazdu :multi: Michała położymy z Karolem na poddaszu a Was w pokoju na dole ;) Myślę, że jak Michał lubi gry komputerowe to mimo różnicy wieku znajdą z Karolem wspólny język :evil_lol: Jarek z Julkiem też bo obaj lubią auta ;) A my jakoś damy sobie rade :diabloti: Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Pysia napisał(a):No to urabiaj rodzinke do wyjazdu :multi: Michała położymy z Karolem na poddaszu a Was w pokoju na dole ;) Myślę, że jak Michał lubi gry komputerowe to mimo różnicy wieku znajdą z Karolem wspólny język :evil_lol: Jarek z Julkiem też bo obaj lubią auta ;) A my jakoś damy sobie rade :diabloti: Nie muszę urabiać. Mój małżonek SAM ZAPROPONOWAŁ.... Jak naprawdę nie masz innych planów, to możemy Was nawiedzić.:diabloti: Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 siła spokoju, czyli Albi stwór wodny, Ballada z Bajora sunia się otrzepuje w tle uciekające nogi kolegi... Quote
anetta Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :o Oooooooooooooooo :evil_lol: Pływające stworki! :multi: Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 witaj Anetko!!!:lol: ciąg dalszy... pies płynie... pies popłynął pies powrócił Ballada sprawdza czy to na pewno Albert bo jakoś dziwnie pachniał Quote
Pysia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 AlKil napisał(a):Nie muszę urabiać. Mój małżonek SAM ZAPROPONOWAŁ.... Jak naprawdę nie masz innych planów, to możemy Was nawiedzić.:diabloti: NAPRAWDĘ nie mam innych planów :) I chętnie Was przyjmiemy w naszych skromnych progach :loveu: Quote
Pysia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaale dużo fot :multi: I mła szalona też jest :multi::loveu: Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Edytko, Ballada STOI, ale niestety mokra... Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Pysia napisał(a):NAPRAWDĘ nie mam innych planów :) I chętnie Was przyjmiemy w naszych skromnych progach :loveu: To przybędziemy...:loveu: Malawaszka pewnie znowu da nogę, żebym jej nie mogła naocznie zobaczyć...:diabloti: Quote
Pysia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 AlKil napisał(a): Edytko, Ballada STOI, ale niestety mokra... Buahahahaha no popatrz - stanęła :evil_lol: Ufocę ja sobie sama jak przyjedziecie ;) A Weszke za włosy przyciagniemy :diabloti: Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Pysia']Buahahahaha no popatrz - stanęła :evil_lol: Ufocę ja sobie sama jak przyjedziecie ;) A Weszke za włosy przyciagniemy :diabloti: Szok, chwilę stała... Dobrze, że ma długie, będzie za co ciągnąć!!! Quote
Pysia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 http://images31.fotosik.pl/223/6f5f8cfc66024b90.jpg Ballada zadowolona z życia a Albi wyglada jakby był w szoku skąd takie coś się wzięło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Pysia']http://images31.fotosik.pl/223/6f5f8cfc66024b90.jpg Ballada zadowolona z życia a Albi wyglada jakby był w szoku skąd takie coś się wzięło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona jest zawsze zadowolona... a we wtorek na lekcjach będziemy się uczyć nosić koszyczek... Czy widziałaś gdzieś pancerne koszyczki ze stali??? Potrzebny mi bardzo. :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='AlKil'] http://images31.fotosik.pl/223/fbd1c2cc2212bb78.jpg Ta fotka jest super :multi: Ona jest zawsze zadowolona... a we wtorek na lekcjach będziemy się uczyć nosić koszyczek... Czy widziałaś gdzieś pancerne koszyczki ze stali??? Potrzebny mi bardzo. :evil_lol: Jak mamusia ;) Też nieustannie uśmiechniety pychol :loveu: Pancerny koszyczek można pospawac ;) Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys ....potwór :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/198/76b5962d91b87dc9.jpg Quote
madziasto4 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ewa, trafiłaś w dziesiątkę z fotkami- uwielbiam psy w wodzie :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :shock: ja tu chciałam fotki pooglądać i co widzę??!! jakieś napaści na mnie się szykują :placz::placz::placz: kiedy planujecie te odwiedzinki???? :cool3: Quote
Pysia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Już niedługo bo w majowy weekend :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 anetta napisał(a):Jak długo się suszyły? :lol: Ja o to nie zapytam bo ja WIEM jak długo :diabloti: Quote
Recommended Posts