Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi:czeeeee.... mam całe 2 dni wolnego:multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:czeeeee.... mam całe 2 dni wolnego:multi::multi::multi: Niczego nie piszesz???? To super, tyko ta pogoda jest do kitu, przynajmniej u nas. Killuś nawet nie ma ochory wychodzić na spacerki, wiatr go przewraca przy opróżnianiu pęcherza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albiemu pogoda zwisa kalafiorem... Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ewcia ! Nie wiem, czy wiesz - ale ... kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Basia&Safi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 oh jak wy mi zawsze poprawiecie humorek :D:D:D:D superasne opowiadanka :):):) Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ewcia ! Nie wiem, czy wiesz - ale ... kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: taaaaaa, to będzie szlagier na dogo!!!!! Kocham cie misiu [quote name='basiulka22tychy']oh jak wy mi zawsze poprawiecie humorek :D:D:D:D superasne opowiadanka :):):) Witaj Basiu!!!! Jak fajnie widzieć Cię tu znowu!!!!:lol: EMOTY MI FIKSUJĄ Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='AlKil']taaaaaa, to będzie szlagier na dogo!!!!! Kocham cie misiu zapomnialaś jeszcze o czymś :evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
beria Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Ewa, widzę, że też miałaś trochę przerwy od dogo :razz: To naturalne, że prawdziwemu Killerowi niuf niestraszny :diabloti: A tak poza tym o co hodzi :p :diabloti: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ewciu ;) Ty na pewno wiesz że ja też: kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kocham cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol: Kurcze mój Kuba jak ze mną to oglądał to sie zarykiwał ze śmiechu i stwierdził że to jakieś DN ... a taka ładna galeria z 1 fotą była i nie ma :shake: Quote
beria Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] a taka ładna galeria z 1 fotą była i nie ma :shake: Była też galeria ???? Przegapiłam :wallbash: Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 beria napisał(a):Była też galeria ???? Przegapiłam :wallbash: byla :evil_lol: każdy post to znanego nam autora "gadajcie do mnie" :evil_lol: Quote
beria Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ach poczytałabym sobie na dobranoc, ale nie ma, nie ma :placz: Zniknęła :placz: Cóż mi pozostaje, tylko to: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 beria napisał(a):Była też galeria ???? Przegapiłam :wallbash: Jezu ja też :placz::placz::placz: Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dzień dobry!!!! Och ta galeria miała jedno zdjęcie , ale kilka razy.....chyba dla mocniejszego efektu!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A już jej nie ma....:shake::shake::shake::shake: A ja po nocnej przerwie wracam do lektury wiadomego historycznego wątku. Wczoraj na skutek oczopląsu musiałam przerwać tą dramatyczną lekturę, a jestem bardzo ciekawa jej dalszego ciągu.... a więc dziewczyny... kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='beria']Ach poczytałabym sobie na dobranoc, ale nie ma, nie ma :placz: Zniknęła :placz: Cóż mi pozostaje, tylko to: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :diabloti::multi::multi::multi:no bowskie:loveu: A ja byłam w galerii ...i nawet się wpisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 widziałam Alu!!! już skończyłam lekturę i mam zamiar chwycić się za psy, trzba je troszkę poczesać i doprowadzić do normalnego stanu po tych ostatnich roztopach. Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AlKil']widziałam Alu!!! już skończyłam lekturę i mam zamiar chwycić się za psy, trzba je troszkę poczesać i doprowadzić do normalnego stanu po tych ostatnich roztopach.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja byłam też w galerii GACUSIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:,, Galeria 1 foty''i samocytującej się panny SZ.:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='beria']Ach poczytałabym sobie na dobranoc, ale nie ma, nie ma :placz: Zniknęła :placz: Cóż mi pozostaje, tylko to: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :diabloti: To nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak kocham cię Misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 eeee o co biega z tym misiem? :crazyeye: cześć Ewciu - opowiadanko jak zawsze BOMBOWE :loveu: Killuś cudnie wygląda - takie piękne włosięta ma że aż zazdroszczę :cool3: Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dobry wieczór szanownej dogo! Mój pan dziś pojechał do Krakowa i wróci dopiero jutro...myslałem, że w związku z tym w domu zapanuje błogie lenistwo... I tak na początku się zapowiadało. Pani zawiozła Misia na trening i jak wróciła to zasiadła na dogo. Siedziała tam parę godzin, donosząc sobie tylko napoje i jadło. Co jakiś czas wybuchała szaleńczym śmiechem, łapała się za głowę i takie tam. W którymś, widocznie szalenie wzruszającym momencie,o mało się nie udławiła kanapką i szczerze mówiąc trochę się przeraziłem, bo na moich kursach nic nie było o pierwszej pomocy ludziom. Ale jakoś jej przeszło. No i okazało się, że jakiś tam wątek okazał się za krótki i pani przypomniała sobie o mnie... Podobno przyszła pora na powyrywanie mi całej sierści... niestety jak pani się do mnie dorwie, to nic mi nie pomoże... mówiłem pani, że brzdąc jest też mocno poczochrany, ale powiedziała, że jego kolej jest jutro... Pani była zawzięta i obawiałem się, że zostanę chyba łysy... pani za to zarastała... a na podłodze zostawało coraz więcej mnie..... na szczęście okazało się, że pani wyłapała umiar i zostawiła mi trochę futra.... podobno musi tylko wykończyć mi jutro tylne łapy... ............... ja nie chcę jutra!!!! cdn....... Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Witaj Gosiu! jak zerkniesz parę stron wstecz u Malawaszki to zaraz się zorientujesz.... kocham cie misiu.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:....:lol::lol::lol::lol::lol:.:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
AlKil Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 cześć Korenia! podobno psy stwierdziły, że to koniec tej przepięknej zimy! Kaukaz moich zajomych linieje na potęgę i wygląda jak po tyfusie. postanowiłam nie czekać, tylko wzięłam się do roboty. Tobie też życzę miłej pracy!!!!! Quote
Basia&Safi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wowwww macie czym wypychac poducie hehehe :):):) Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='AlKil']cześć Korenia! podobno psy stwierdziły, że to koniec tej przepięknej zimy! Kaukaz moich zajomych linieje na potęgę i wygląda jak po tyfusie. postanowiłam nie czekać, tylko wzięłam się do roboty. Tobie też życzę miłej pracy!!!!! W przyszłości planuję niufa i już się booję... Czym ty go wyczesujesz ? [quote name='basiulka22tychy'] wowwww macie czym wypychac poducie hehehe :):):) Nic nie mówie, ale mama mi opowiadała, że jak była mała i były ciężkie czasy to jej mama (moja babcia) robiła psiakom z włosów poduszeczki.. Quote
Recommended Posts