Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:czeeeee....
mam całe 2 dni wolnego:multi::multi::multi:

Niczego nie piszesz???? To super, tyko ta pogoda jest do kitu, przynajmniej u nas. Killuś nawet nie ma ochory wychodzić na spacerki, wiatr go przewraca przy opróżnianiu pęcherza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albiemu pogoda zwisa kalafiorem...

Posted

Ewcia ! Nie wiem, czy wiesz - ale ...
kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ewcia ! Nie wiem, czy wiesz - ale ...
kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

taaaaaa, to będzie szlagier na dogo!!!!! Kocham cie misiu

[quote name='basiulka22tychy']oh jak wy mi zawsze poprawiecie humorek :D:D:D:D superasne opowiadanka :):):)

Witaj Basiu!!!! Jak fajnie widzieć Cię tu znowu!!!!:lol:

EMOTY MI FIKSUJĄ

Posted

[quote name='AlKil']taaaaaa, to będzie szlagier na dogo!!!!! Kocham cie misiu

zapomnialaś jeszcze o czymś :evil_lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Witaj Ewa, widzę, że też miałaś trochę przerwy od dogo :razz:
To naturalne, że prawdziwemu Killerowi niuf niestraszny :diabloti:

A tak poza tym o co hodzi :p :diabloti:

Posted

Ewciu ;) Ty na pewno wiesz że ja też:
kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Kocham cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol:

Kurcze mój Kuba jak ze mną to oglądał to sie zarykiwał ze śmiechu i stwierdził że to jakieś DN ...
a taka ładna galeria z 1 fotą była i nie ma :shake:

Posted

Dzień dobry!!!!
Och ta galeria miała jedno zdjęcie , ale kilka razy.....chyba dla mocniejszego efektu!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A już jej nie ma....:shake::shake::shake::shake:
A ja po nocnej przerwie wracam do lektury wiadomego historycznego wątku.
Wczoraj na skutek oczopląsu musiałam przerwać tą dramatyczną lekturę, a jestem bardzo ciekawa jej dalszego ciągu....
a więc dziewczyny...
kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='beria']Ach poczytałabym sobie na dobranoc, ale nie ma, nie ma :placz: Zniknęła :placz:
Cóż mi pozostaje, tylko to:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:diabloti::multi::multi::multi:no bowskie:loveu:

A ja byłam w galerii ...i nawet się wpisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

widziałam Alu!!! już skończyłam lekturę i mam zamiar chwycić się za psy, trzba je troszkę poczesać i doprowadzić do normalnego stanu po tych ostatnich roztopach.

Posted

[quote name='AlKil']widziałam Alu!!! już skończyłam lekturę i mam zamiar chwycić się za psy, trzba je troszkę poczesać i doprowadzić do normalnego stanu po tych ostatnich roztopach.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja byłam też w galerii GACUSIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:,, Galeria 1 foty''i samocytującej się panny SZ.:p

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='beria']Ach poczytałabym sobie na dobranoc, ale nie ma, nie ma :placz: Zniknęła :placz:
Cóż mi pozostaje, tylko to:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:diabloti:

To nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak kocham cię Misiu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

eeee o co biega z tym misiem? :crazyeye:

cześć Ewciu - opowiadanko jak zawsze BOMBOWE :loveu:
Killuś cudnie wygląda - takie piękne włosięta ma że aż zazdroszczę :cool3:

Posted

Dobry wieczór szanownej dogo!

Mój pan dziś pojechał do Krakowa i wróci dopiero jutro...myslałem, że w związku z tym w domu zapanuje błogie lenistwo... I tak na początku się zapowiadało. Pani zawiozła Misia na trening i jak wróciła to zasiadła na dogo. Siedziała tam parę godzin, donosząc sobie tylko napoje i jadło. Co jakiś czas wybuchała szaleńczym śmiechem, łapała się za głowę i takie tam. W którymś, widocznie szalenie wzruszającym momencie,o mało się nie udławiła kanapką i szczerze mówiąc trochę się przeraziłem, bo na moich kursach nic nie było o pierwszej pomocy ludziom. Ale jakoś jej przeszło.
No i okazało się, że jakiś tam wątek okazał się za krótki i pani przypomniała sobie o mnie...

Podobno przyszła pora na powyrywanie mi całej sierści...

niestety jak pani się do mnie dorwie, to nic mi nie pomoże...

mówiłem pani, że brzdąc jest też mocno poczochrany, ale powiedziała, że jego kolej jest jutro...

Pani była zawzięta i obawiałem się, że zostanę chyba łysy...

pani za to zarastała...

a na podłodze zostawało coraz więcej mnie.....

na szczęście okazało się, że pani wyłapała umiar i zostawiła mi trochę futra....

podobno musi tylko wykończyć mi jutro tylne łapy...

............... ja nie chcę jutra!!!!

cdn.......

Posted

Witaj Gosiu! jak zerkniesz parę stron wstecz u Malawaszki to zaraz się zorientujesz....
kocham cie misiu.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:....:lol::lol::lol::lol::lol:.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

cześć Korenia!
podobno psy stwierdziły, że to koniec tej przepięknej zimy!
Kaukaz moich zajomych linieje na potęgę i wygląda jak po tyfusie. postanowiłam nie czekać, tylko wzięłam się do roboty.
Tobie też życzę miłej pracy!!!!!

Posted

[quote name='AlKil']cześć Korenia!
podobno psy stwierdziły, że to koniec tej przepięknej zimy!
Kaukaz moich zajomych linieje na potęgę i wygląda jak po tyfusie. postanowiłam nie czekać, tylko wzięłam się do roboty.
Tobie też życzę miłej pracy!!!!!
W przyszłości planuję niufa i już się booję... Czym ty go wyczesujesz ?
[quote name='basiulka22tychy'] wowwww macie czym wypychac poducie hehehe :):):)
Nic nie mówie, ale mama mi opowiadała, że jak była mała i były ciężkie czasy to jej mama (moja babcia) robiła psiakom z włosów poduszeczki..