Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jak mnie tu dawno nie było! Gryzoń zdążył urosnąć, a Ty dorobiłaś się dwóch koni :lol: Zazdroszczę, niemal sielankowo :p Quote
jotpeg Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) [B]zasypało Was??[/B] nie gniewajcie się, mała prośba o wirtualne wsparcie niskopodłogowej, siedzi w schronisku w Białej Podlaskiej przy budzie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250601-jamnikowata-rudziudka-Pandorka-wciąż-czeka-schronisko-BP?p=21827590#post21827590[/URL] Edited January 31, 2014 by jotpeg Quote
evel Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Właśnie, żyjecie? Ponoć ciężko w okolicy, zawiało i w ogóle. Ale jakby tak chłopaków pod sanki podpiąć to by chyba pojechał...? ;) Quote
jotpeg Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 w TV niefajnie to wygląda... zamiecie, zawieje :roll: czy macie prąd? Quote
Ty$ka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Żyją, na fejsie się odzywa i nawet zdjęcia są :p Quote
panbazyl Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 żyjemy :) zawialo nas - fakt - do tej pory zaspy mam :eviltong: na fejsie szalejemy - tam łatwiej foty wstawiać. zapraszamy tu jakby co [url]https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel[/url] albo na moje pv - większośc z was i tak wie gdzie nas szukać :) Quote
filodendron Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 O, nawet niezalogowani mogą coś tam na fejsie podejrzeć, ale mało - koni nie widzę. To tu już zdjęć nie będzie? My się trochę wywczasowaliśmy w górach, nawet śniegu udało się doświadczyć, co w tym roku wcale nie jest oczywiste w tamtym regionie [url]http://i57.tinypic.com/eanx2d.jpg[/url] Ale potem przyszedł halny i powiał po górach niczym suszarką do włosów - i po śniegu. Biedni narciarze. Co tam narciarze, biedni górale - taki sezon to klapa finansowa. Za to powrót do Lb to była podróż do innej strefy klimatycznej :D Quote
panbazyl Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 czasami tu zaglądam, głównie siedze na FB ale wczoraj byłam tu - czyli dwie szołmenki i pies celebryta :P [url]http://www.kurierlubelski.pl/artykul/3401171,krajowa-wystawa-psow-rasowych-w-lublinie-zobacz-psie-pieknosci-zdjecia-wideo,1,id,t,sg.html#galeria-material[/url] Quote
dagg Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ooo, a ja przejeżdżając wczoraj przez Gadzienice wypatrywałam, czy nie wyprowadzacie jakichś koniastych na spacer :) Mieszkacie jeszcze dalej niż teatr i pgr? Powiem Ci, że Wasza droga jest prawie tak dziurawa, jak ta u nas :) Quote
panbazyl Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 [quote name='daguerrotype']Ooo, a ja przejeżdżając wczoraj przez Gadzienice wypatrywałam, czy nie wyprowadzacie jakichś koniastych na spacer :) Mieszkacie jeszcze dalej niż teatr i pgr? Powiem Ci, że Wasza droga jest prawie tak dziurawa, jak ta u nas :)[/QUOTE] mieszkam na równoległej do tej co jechaliście - dawno nie byłam na tej głownej więc nie bardzo nawet wiem jak teraz wygląda, ale jak znam ją z lat ubieglych - nic szczególnego, zwłaszcza, że żaden prezydent dawno tedy nie jechał (bo remontują tylko na przejazd prezydenta).... Quote
dagg Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ale my właśnie skręciliśmy chyba w tą drogę do Ciebie? Skręciliśmy z głównej, mijaliśmy ruiny z białego kamienia. Quote
panbazyl Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 jeśli z Gardz na Suchodoły pojechaliście a potem za rzeką a pzred riunami w prawo - to tak, ale taka dziurawka jest tylko na ok pół km, potem jest super prawie że autostrada. Quote
dagg Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 A to nie, za ruinami pojechaliśmy jeszcze kawałek prosto :) Quote
panbazyl Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 no jestem - chwilowo jak zawsze :P no bo muszę w końcu zmienić neta, bo ostatni coś mi muli w domu to raz a dwa - trochę z Gryzoniem jeździmy teraz - sezon wystawowy :P (czy ja juz pisałam, ze nie lubię wystaw????) wrócilismy wczoraj z Łowiska koło Rzeszowa z wystawy (z mojej wsi to ok 120 km może mniej nawet), ale sam dojazd zajął nam pół dnia :) bo najpierw do Lbna koleżanka mnie i Gryzolca podwiozła, potem prawie 4 godziny w PKP :) a potem nocna w Rzeszowie u przyjaciół i wyjazd do Łowiska na wystawę - wystawa mała, kameralna - tylko psy mysliwskie. Spotkanie ze znajomymi - fajnie :) Gryzoń ładnie się zaprezentował, wygrał rasę, potem 3 miejsce na pudle w grupie :) do domu przwieźliśmy kolejny pucharuś :P oraz ładna rozetkę od Darii (w koncu nie swoją własną!). A oprócz tego Gryzoń od 22 kwietnia jest już Championem Polski pełną gębą - przysłali nam championat i się chwalimy. Quote
panbazyl Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 chwilowo jak zawsze - ale na FB jestem non stop. U nas wszystko ok. Quote
*Magda* Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Oooooooo, którz to zawitał na dogo :eviltong: Quote
Recommended Posts