Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tu sobie poszperaj - [url]https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel[/url]
a jeszcze lepiej tu (bezpośredni do galerii foto ) [url]https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel/photos_stream[/url]

albo tu [url]https://www.facebook.com/magda.kusmierczyk.90/photos_albums[/url]

tylko niestety - wszystko na FB (tam bez jakiś dziwadeł wrzuca się foty, nie znikają też jak z dogo)

Posted

ło matko- dogo mi w końcu załapało...
mój net całkowicie ostatnimi czasy wariuje, dopiero jak burza sie na horyzoncie pojawia to cokolwiek mozna zobaczyc tudziez napisac...masakra jakaś.. a miało byc tak nowoczesnie, jakies LTE i takie tam...w d...mozna sobie wetknąc to LTE...

Popsułam chyba maszyne do lodów...kupiłam te z Biedronki- lody kręciły sie super, lepsze niz kręcone mikserem bo takich tyciunkich kryształków nie było..ale misa mi mrozic przestała...nie wiem, czy ja za ciepła wode do mycia uzyłam czy co...
zna sie ktos na tym???? co tam jest w srodku za płyn i czy to jakos da sie naprawic czy wyrzucic juz tylko..?
najazdu gości spodziewam sie w sierpniu, wszyscy juz z apetytem na moje eko lody...

Posted

wpakuj do zamrażary misę i czekaj na cud. W końcu to tylko misa z czymś w środku.

ja mam LTE i mi super śmiga (tylko mam lepsiejszy ten "*******nik" co sie wtyka w kompa, bo jakos zawsze lubię lepsiejszy bajerek niż ten co wciskają każdemu).

Posted

misa siedziała w zamrażarce ze dwa dni i nic...jak sie nia potrząsnie to chlupie tam ten plyn,ale moze on sie ..posuł..o ile płyn sie moze popsuć..w "tym" sensie

a jaki masz modem? moze sobie ja jakis inny kupie albo co?

Posted

Ktos się kiedys pytal o jarmark w Pawłowie -w tym roku 4 sierpnia,czyli w najblizsza niedziele
[URL="http://www.ug.rejowiec.pl/pliki/ogloszenia/16072013/plakat_jarmark2013.pdf"]link [/URL]

Posted

[quote name='Tascha']misa siedziała w zamrażarce ze dwa dni i nic...jak sie nia potrząsnie to chlupie tam ten plyn,ale moze on sie ..posuł..o ile płyn sie moze popsuć..w "tym" sensie

a jaki masz modem? moze sobie ja jakis inny kupie albo co?[/QUOTE]
mam z polsatu ten "szary" co to lte obsługuje (poza szarym mają tylko same czarne i jakiś super na 150 szybkości, ale na wynajem tylko :eviltong: ) jak bede kieyś u Ciebie to wezmę go ze sobą (poza tym na wi-fi super mi śmiga, ale ruter obowiązkowo plus antenka - a właśnie - może to o brak antenki chodzi?)

Posted

[quote name='panbazyl']mam z polsatu ten "szary" co to lte obsługuje (poza szarym mają tylko same czarne i jakiś super na 150 szybkości, ale na wynajem tylko :eviltong: ) jak bede kieyś u Ciebie to wezmę go ze sobą (poza tym na wi-fi super mi śmiga, ale ruter obowiązkowo plus antenka - a właśnie - może to o brak antenki chodzi?)[/QUOTE]

ale ja mam z Plusa...nie z Polsatu...takie czarne, nie szare...i nie mam antenki ale poprzednio tez nie miałam...

Posted

[quote name='Tascha']ale ja mam z Plusa...nie z Polsatu...takie czarne, nie szare...i nie mam antenki ale poprzednio tez nie miałam...[/QUOTE]

a to i tak jedna ch olera. Jedna firma. A pytałaś o antenkę? o ruter? o jakość tego czarnego i czy nie mają lepszego? Ja zawsze zadaje milion pytań kolesiowi (uprzedzam wcześniej, że co najmniej zajmę mu godzinę) dowiaduję się po czym nic nie biorę, idę do domu zagłębiam się w necie, czasem dzwonię i jak się juz nadowiaduję to dopiero zakupy robię. teraz też jestem przed przedłuzeniem umowy i na razie jej nie przedłużam :diabloti: poczekam na lepsze oferty za jakieś 4 mce :evil_lol: przed gwiazdką. Bo teraz to na 2 lata mi proponują a ja mam to w dooopie.

Posted

co Ty sie blondynki pytasz ,czy pytała o skomplikowane rzeczy:evil_lol: oczywiście ,ze nie pytala
jeszcze o antenke bym sie mogła zapytac ,ale co to to drugie to nie wiem to co sie mialam pytac :eviltong:

oo- chyba mysza z pułapka poszła na łbie, jakis rumor pod łózkiem okropny-ide luknąc
jesień juz idzie czy co, myszy tak wczesnie jeszcze mi do chałupy nie złaziły...a juz 3 sie złapały w ostatnich dniach...

Posted

My "upolowaliśmy" mysz na strychu ;) I ciągle się zastanawiam jak ona tam weszła :hmmmm: Jedyne co mi przychodzi po głowie, to że po murze ;) Ale jak się dostała do środka, to już nie wiem, bo okna na strychu są ciągle zamknięte ;)

Posted

ja myszy też miewam pod koniec lata w domu. Teraz mam 2 koty i nadzieję że sie za myszy wezmą jak należy :diabloti: (bo ja bojkotuje własnoręczne łapanie myszy, wystarczy mi polowanie na muchy)

Posted

U mnie terriery (!) się boją myszy :evil_lol:

[quote name='panbazyl']no w tym roku polskie morze ma taką temperature wody jak Adriatyk, czyli 20 stopni - jak na Bałtyk to po prostu wrzątek :-P (ostatnio sprawdzałam na meteo temperatury wody w morzach).[/QUOTE]

Opada mi wena na CACIB w Białymstoku, za to rośnie wena na przynajmniej weekend nad morzem :loveu:

Posted

[quote name='panbazyl']ale możesz i prawdziwe - i tak nikt sie w tym nie połapie :cool3:[/QUOTE]
Jak to nikt - a CIA? :D

Życzę Wam miłego sierpnia, jarmarków czy innych wyjazdów. My się już urywamy w góry i mam nadzieję, że długo nas nie będzie ;)
Kupiłam psiakowi małą karmiatkę, żeby miał na czym leżeć w schroniskach - różową :D

Posted

oj to musi być fajna różowa karimatka dla pudelsona :cool3:

ja nadal wierzę, ze znajdę kogoś na przejazd na B-stok.... ostatecznie pojadę dzień wcześniej do wawy do kogoś (jejku, ale muszę znaleźc kogoś komu nie przeszkadza zaglucony ogar...) a z Wawy są całkiem fajne połączenia pkp do B-stoku (tylko co za idiotyzm - mniej więcej mam tyle samo do wawy jak i do B-stoku.... bez sensu zupełnie)

Posted

[quote name='panbazyl']oj to musi być fajna różowa karimatka dla pudelsona :cool3:
[/QUOTE]
To takie socjotechniki - milutka fryzurka na psią panienkę, różowa karimatka i jeszcze "Pusia" wołać - i każda restauracja wpuszcza ;)

Posted

[quote name='filodendron']To takie socjotechniki - milutka fryzurka na psią panienkę, różowa karimatka i jeszcze "Pusia" wołać - i każda restauracja wpuszcza ;)[/QUOTE]
no jasne :loveu: może ja tak swoje 3 potffforesy też tak przyozdobię :evil_lol: