Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Trzymam kciuki mocno, i tak bardzo się cieszę że Gildo się znalazł :)

Olivetshka i Agnieszka jak zawsze niezawodne :loveu:

Oj tam, oj tam ;)
Ale ja też się strrrasznie cieszę.

Posted

Wspaniale, że Pestka ma dom. Może trzeba założyć wątek Daffiemu i też wtedy błyskawicznie znajdzie dom. ;) Daffi ma u mnie w tej chwili tylko allegro.

Posted

hop! napisał(a):
Wspaniale, że Pestka ma dom. Może trzeba założyć wątek Daffiemu i też wtedy błyskawicznie znajdzie dom. ;) Daffi ma u mnie w tej chwili tylko allegro.

Ja też jestem ZA ! :bluepaw: Ten psiak w końcu musi znaleźć dom !

Posted

hop!, porobię mu ładne zdjęcia na spacerku, i zrobię mu wątek :)
Te ładne zdjęcia Pestki podziałały, i po założeniu wątku bardzo szybko znalazła domek... Aż nie mogę uwierzyć... :loveu: Więc może i Daffiemu się poszczęści :)

Posted

nika28 napisał(a):
hop!, porobię mu ładne zdjęcia na spacerku, i zrobię mu wątek :)
Te ładne zdjęcia Pestki podziałały, i po założeniu wątku bardzo szybko znalazła domek... Aż nie mogę uwierzyć... :loveu: Więc może i Daffiemu się poszczęści :)

To załóż jak najszybciej szczęśliwy wątek dla Daffiego. :)

Posted

hop! napisał(a):
To załóż jak najszybciej szczęśliwy wątek dla Daffiego. :)

Oby każdy wątek był taki szczęśliwy :)

A dzisiaj do nowego domku pojechała moja mała Amelka ze zmianami neurologicznymi. Dwa domki się o nią dosłownie biły, a ja od soboty myślałam, i nie wiedziałam co zrobić, bo obydwa super... W efekcie małą zawiozłam dzisiaj do p. Justyny. P. Justyna ma znajomą wetkę blisko domu, mała dzisiaj od razu przy mnie miała przegląd, wetka dała zastrzyki, odrobaczenie, i za 5 dni znowu idą na kontrolę.

A ja za tydzień z p. Kasią u której mała była podczas mojego wyjazdu, i która była tym drugim potencjalnym domkiem idziemy na wizytę do Amelki :)

W przytulisku został tylko czarny kocur bez zębów i dzikuska. Dzikuskę trzeba wysterylizować i wypuścić, bo ona się bardzo męczy w zamknięciu. Ktoś chętny na czarnuszka ? Fajny jest :)

Wojtuś został uśpiony...

Posted

[quote name='olivetshka']A Gildo już w swoim nowym domku :)

Cieszę się że się udało :)

A w przytulisku jest nowy, 3 miesięczny kociak... Trikolorek prawdopodobnie... Może ktoś ? :(

Posted

hop! napisał(a):
Czy Malutka ma jakieś ogłoszenia?

Miała, ale już chyba powygasały... :(

W jej sprawie miałam kilka zapytań, ale wszyscy się rozmyślili w efekcie, bo okazało się że jest starsza, ma ok. 9-10 lat.

Posted

nika28 napisał(a):
Miała, ale już chyba powygasały... :(

W jej sprawie miałam kilka zapytań, ale wszyscy się rozmyślili w efekcie, bo okazało się że jest starsza, ma ok. 9-10 lat.

Widać, że jest starsza. Zrobię jej podstawowe ogłoszenia.

Posted

hop! napisał(a):
Widać, że jest starsza. Zrobię jej podstawowe ogłoszenia.

Dzięki. Ona jest malutka, myślę że waży max. 5 kg.
Najlepiej żeby trafiła do domu bez innych zwierząt, boi się ich.

Jutro do przytuliska trafi prawdopodobnie jej ciężarna siostra, ta młodsza, której zdjęcia wstawiałam na wątku. O ile uda się ją złapać :(

Posted

Malutka ma allegro i ogłoszenia na: alegratka, cafeanimal, kupiepsa, adopcjapsa, tablica. Gdyby ktoś miał ochotę zrobić jej jakieś ogłoszenia, to dla ułatwienia wrzucam tekst:

[FONT=Verdana]Nieszczęśliwa Malutka - suczka mix ratlerek – do adopcji

Malutka to urocza suczka w typie ratlerka. Waży zaledwie 5 kg. Ma około 9 lat. Jest słodka i towarzyska. Została wysterylizowana. W przytulisku jest bardzo nieszczęśliwa. Boi się innych psów i tęskni za człowiekiem. Może ktoś spojrzy w jej piękne, smutne oczy i postanowi ją przygarnąć.

Kontakt w sprawie adopcji:

tel. 502 540 078
[/FONT]
[FONT=Arial]e-mail: [email protected] [/FONT]

Posted

Mamy kilka nowych psiaków :(

W tym ślepego wilczka i psiaka który całe życie mieszkał w blokach, a teraz trafił do boksu, bo dzieci maja alergię... :( Jak dostanę zdjęcia, to wkleję. Oba psiaki potrzebują DT/DS na cito :(

Posted

Potrzebuję kogoś kto sprawdziłby domek dla Malutkiej :)
Warszawa, Mokotów (ul. Al. Niepodległości)
(Malutka była chyba dzisiaj w Metrze, dzięki hop! :loveu:) Telefon dzwonił do chwila...
Jeden z tych telefonów to ta właśnie Pani z Warszawy. Pani ma już jednego psiaka, mieszka w bloku, w rodzinie, w domu mamy są dwa przygarnięte psiaki i koty. Pani brzmiała bardzo sensownie, dlatego fajnie by było jakby ktoś w miarę szybko sprawdził ten domek... W przytulisku mamy takie przepełnienie, że nie możemy przyjmować nowych psów, siedzą na ulicy i czekają... :(

Posted

Jezusie z nieba! Jak to nie ma nikogo z Mokotowa? Wszyscy na wakacje pojechali?... Jeśli sprawa jest aż tak pilna, proszę o tel. 502 002 322 i choć Mokotów zupełnie mi nie po drodze, pojadę, jeśli dom ma przepaść! Tylko że wtedy moje ogony będą musiały co najmniej 12 godzin siedzieć same w ogrodzie :(