nika28 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Trzymam kciuki mocno, i tak bardzo się cieszę że Gildo się znalazł :) Olivetshka i Agnieszka jak zawsze niezawodne :loveu: Quote
olivetshka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 nika28 napisał(a):Trzymam kciuki mocno, i tak bardzo się cieszę że Gildo się znalazł :) Olivetshka i Agnieszka jak zawsze niezawodne :loveu: Oj tam, oj tam ;) Ale ja też się strrrasznie cieszę. Quote
hop! Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Wspaniale, że Pestka ma dom. Może trzeba założyć wątek Daffiemu i też wtedy błyskawicznie znajdzie dom. ;) Daffi ma u mnie w tej chwili tylko allegro. Quote
kinia098 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 hop! napisał(a):Wspaniale, że Pestka ma dom. Może trzeba założyć wątek Daffiemu i też wtedy błyskawicznie znajdzie dom. ;) Daffi ma u mnie w tej chwili tylko allegro. Ja też jestem ZA ! :bluepaw: Ten psiak w końcu musi znaleźć dom ! Quote
nika28 Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 hop!, porobię mu ładne zdjęcia na spacerku, i zrobię mu wątek :) Te ładne zdjęcia Pestki podziałały, i po założeniu wątku bardzo szybko znalazła domek... Aż nie mogę uwierzyć... :loveu: Więc może i Daffiemu się poszczęści :) Quote
hop! Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 nika28 napisał(a):hop!, porobię mu ładne zdjęcia na spacerku, i zrobię mu wątek :) Te ładne zdjęcia Pestki podziałały, i po założeniu wątku bardzo szybko znalazła domek... Aż nie mogę uwierzyć... :loveu: Więc może i Daffiemu się poszczęści :) To załóż jak najszybciej szczęśliwy wątek dla Daffiego. :) Quote
malagos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zawsze sobie tak myslę, ze założenie wątku to wieksza szansa dla psa- nawet o ten 1 procent niekiedy, ale zawsze to coś. Quote
nika28 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 hop! napisał(a):To załóż jak najszybciej szczęśliwy wątek dla Daffiego. :) Oby każdy wątek był taki szczęśliwy :) A dzisiaj do nowego domku pojechała moja mała Amelka ze zmianami neurologicznymi. Dwa domki się o nią dosłownie biły, a ja od soboty myślałam, i nie wiedziałam co zrobić, bo obydwa super... W efekcie małą zawiozłam dzisiaj do p. Justyny. P. Justyna ma znajomą wetkę blisko domu, mała dzisiaj od razu przy mnie miała przegląd, wetka dała zastrzyki, odrobaczenie, i za 5 dni znowu idą na kontrolę. A ja za tydzień z p. Kasią u której mała była podczas mojego wyjazdu, i która była tym drugim potencjalnym domkiem idziemy na wizytę do Amelki :) W przytulisku został tylko czarny kocur bez zębów i dzikuska. Dzikuskę trzeba wysterylizować i wypuścić, bo ona się bardzo męczy w zamknięciu. Ktoś chętny na czarnuszka ? Fajny jest :) Wojtuś został uśpiony... Quote
nika28 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Założyłam wątek Daffiemu na szybko : http://www.dogomania.pl/threads/211354-Zwyk%C5%82y-szary-Daffi...-Czy-sp%C4%99dzi-reszt%C4%99-%C5%BCycia-w-boksie Mam zamiar zrobić mu na spacerku ładniejsze zdjęcia, będą do ogłoszeń :) Quote
Ati Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 bazarek na hotel Dagi http://www.dogomania.pl/threads/211353-Sklepik-dla-Dagi-buzuteria-srebrna-oraz-meliski?p=17274411#post17274411 Quote
nika28 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='olivetshka']A Gildo już w swoim nowym domku :) Cieszę się że się udało :) A w przytulisku jest nowy, 3 miesięczny kociak... Trikolorek prawdopodobnie... Może ktoś ? :( Quote
nika28 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 hop! napisał(a):Czy Malutka ma jakieś ogłoszenia? Miała, ale już chyba powygasały... :( W jej sprawie miałam kilka zapytań, ale wszyscy się rozmyślili w efekcie, bo okazało się że jest starsza, ma ok. 9-10 lat. Quote
hop! Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 nika28 napisał(a):Miała, ale już chyba powygasały... :( W jej sprawie miałam kilka zapytań, ale wszyscy się rozmyślili w efekcie, bo okazało się że jest starsza, ma ok. 9-10 lat. Widać, że jest starsza. Zrobię jej podstawowe ogłoszenia. Quote
nika28 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 hop! napisał(a):Widać, że jest starsza. Zrobię jej podstawowe ogłoszenia. Dzięki. Ona jest malutka, myślę że waży max. 5 kg. Najlepiej żeby trafiła do domu bez innych zwierząt, boi się ich. Jutro do przytuliska trafi prawdopodobnie jej ciężarna siostra, ta młodsza, której zdjęcia wstawiałam na wątku. O ile uda się ją złapać :( Quote
hop! Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Malutka ma allegro i ogłoszenia na: alegratka, cafeanimal, kupiepsa, adopcjapsa, tablica. Gdyby ktoś miał ochotę zrobić jej jakieś ogłoszenia, to dla ułatwienia wrzucam tekst: [FONT=Verdana]Nieszczęśliwa Malutka - suczka mix ratlerek – do adopcji Malutka to urocza suczka w typie ratlerka. Waży zaledwie 5 kg. Ma około 9 lat. Jest słodka i towarzyska. Została wysterylizowana. W przytulisku jest bardzo nieszczęśliwa. Boi się innych psów i tęskni za człowiekiem. Może ktoś spojrzy w jej piękne, smutne oczy i postanowi ją przygarnąć. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 502 540 078 [/FONT] [FONT=Arial]e-mail: [email protected] [/FONT] Quote
nika28 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 No to czekam na odzew... Taka malizna musi szybko znaleźć domek... :) Zapraszam też na wątek kota, który jest w DT w Głownie : http://www.dogomania.pl/threads/211401-Przepi%C4%99kny-bia%C5%82y-Mateuszek-z-G%C5%82owna-szuka-domu-na-sta%C5%82e.. I witamy nową wolontariuszkę, siwuniaa84 :multi: :multi: :multi: Quote
kinia098 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Suuuper ! W końcu jakaś wolontariuszka !! :D Quote
nika28 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Mamy kilka nowych psiaków :( W tym ślepego wilczka i psiaka który całe życie mieszkał w blokach, a teraz trafił do boksu, bo dzieci maja alergię... :( Jak dostanę zdjęcia, to wkleję. Oba psiaki potrzebują DT/DS na cito :( Quote
nika28 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Dzisiaj Agnieszka przywiozła mi taką małą czarną kulkę :) Siedzi ze mną na działce. Domek pilnie potrzebny... http://imageshack.us/g/217/czarnulka2.jpg/ Mała ma ok. 4 miesiące, miała trafić dzisiaj do przytuliska, ale nie trafiła :) Tylko że ja 01.08 wyjeżdżam, dobrze by było, żeby do tego czasu znalazła domek. Quote
nika28 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Potrzebuję kogoś kto sprawdziłby domek dla Malutkiej :) Warszawa, Mokotów (ul. Al. Niepodległości) (Malutka była chyba dzisiaj w Metrze, dzięki hop! :loveu:) Telefon dzwonił do chwila... Jeden z tych telefonów to ta właśnie Pani z Warszawy. Pani ma już jednego psiaka, mieszka w bloku, w rodzinie, w domu mamy są dwa przygarnięte psiaki i koty. Pani brzmiała bardzo sensownie, dlatego fajnie by było jakby ktoś w miarę szybko sprawdził ten domek... W przytulisku mamy takie przepełnienie, że nie możemy przyjmować nowych psów, siedzą na ulicy i czekają... :( Quote
nika28 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [SIZE="4"]Nie ma nikogo do wizyty ? Malutkiej przepadnie domek... :( Quote
Nutusia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Jezusie z nieba! Jak to nie ma nikogo z Mokotowa? Wszyscy na wakacje pojechali?... Jeśli sprawa jest aż tak pilna, proszę o tel. 502 002 322 i choć Mokotów zupełnie mi nie po drodze, pojadę, jeśli dom ma przepaść! Tylko że wtedy moje ogony będą musiały co najmniej 12 godzin siedzieć same w ogrodzie :( Quote
Igam Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Zapytałam tu: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Wwą-co-tydzień-przepadają!-aktualności-na-końcu-wątku/page169 Może ktoś doświadczony się odezwie. Ale jeśli Malutka boi się piesków, a w domku są już 2 psiaki i koty do tego, to nie wiem czy to dobry dla niej domek? :roll: Quote
Recommended Posts