tu_ania_tu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jezu, masakra, suka arlekinka zwiała, prawdopodonie jest w cieczce :-( czarny chłopak jest. w srodę/czwartek przytulisko zabierze go - właśnie specjalnie dla dogów duże budy sa robione Nika a o co chodzi z ta Sarą? Quote
nika28 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 tu_ania_tu napisał(a): Nika a o co chodzi z ta Sarą? Tu jest Sara, post 304 : http://www.dogomania.pl/threads/10652-Dogi-w-potrzebie/page13 Sara też jest bardzo wychudzona, właściciele tłumaczyli się że to przez ciążę i szczeniaki, ale jak dotąd nie przybrała na wadze, a karma przywożona przez p. Zosię jest wyrzucana... Szkoda że pies trafi do przytuliska, u nas nie ma warunków na takie duże psy... :( Quote
MiliVanili Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 tu_ania_tu napisał(a):jezu, masakra, suka arlekinka zwiała, prawdopodonie jest w cieczce :-( czarny chłopak jest. w srodę/czwartek przytulisko zabierze go - właśnie specjalnie dla dogów duże budy sa robione Nika a o co chodzi z ta Sarą? Kurcze, same dobre wiadomości :( Quote
tu_ania_tu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 spoko, nie pozwolimy mu tam zostać. Ważne że w pierwszym momencie ma kąt. już teraz rozumiem co z Sarą - p. Zosia mówiła tak jak bym wiedziała o co chodzi i dlatego nie wiedziałam o co chodzi ;-) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jak się znajdzie - konieczny jest zastrzyk likwidujący skutki niepożądnego krycia Quote
tu_ania_tu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 MiliVanili napisał(a):Bardziej ta sunia mnie martwi Alla Chrzanowska napisał(a):Jak się znajdzie - konieczny jest zastrzyk likwidujący skutki niepożądnego krycia no, załamka. Bede w stalym kontakcie z pabnia z przytuliska, więc mam nadzieję, ze będziemy wiedzieć czy sucz się odnalazła.... a raczej wróciła, bo przecież właściciel szukac jej sam nie bedzie Quote
Maryna Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 No żesz,jeżeli będę mogła pomóc w jakiś sposób,jestem do dyspozycji Quote
tu_ania_tu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Maryna napisał(a):No żesz,jeżeli będę mogła pomóc w jakiś sposób,jestem do dyspozycji szkoda Maryna że masz tak daleko do tego Główna (a tak w ogóle to co to za dziwna nazwa! Można się niechcący przejęzyczyć ;-) ) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cholibka, wszyscy akurat mamy daleko... Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 I to jeszcze jak!!!! Zepsułam Gluci urlop... Quote
zmiloscidopsow Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Gdyby potrzeba było pomocy dajcie znać. Będę w weekend w Koluszkach u rodziny, a do Głowna stamtąd jest koło 20 km z tego co pamiętam, więc rzut beretem. Jak znam życie to i tak będę jechać do reszty rodziny do Strykowa, więc przez Głowno tak czy inaczej będę przejeżdżać. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 zmiloscidopsow napisał(a):Gdyby potrzeba było pomocy dajcie znać. Będę w weekend w Koluszkach u rodziny, a do Głowna stamtąd jest koło 20 km z tego co pamiętam, więc rzut beretem. Jak znam życie to i tak będę jechać do reszty rodziny do Strykowa, więc przez Głowno tak czy inaczej będę przejeżdżać. Gdyby tak dało się znaleźć hotelik i zmontować transport... Quote
nika28 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Norel napisał(a):Ale to chyba Główno a nie Głowno... Głowno, woj łódzkie ;) Napisałam do Sylwii pw, ale tam raczej nie ma miejsca... Trzeba szukać czegoś innego, najlepiej DT... Quote
tu_ania_tu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 przepraszam to mi sie jakoś to Głowno w Główno zmieniło ;-) jak coś to mam ofertę transportu psa z Głowna jakoś na południe trochę, w strone Radomia na przykład. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 tu_ania_tu napisał(a):przepraszam to mi sie jakoś to Głowno w Główno zmieniło ;-) jak coś to mam ofertę transportu psa z Głowna jakoś na południe trochę, w strone Radomia na przykład. Super! Trzeba szukać hoteliku albo... DT Quote
zmiloscidopsow Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 My zawsze możemy przyjąć kogoś do DT. Akurat nikogo u nas nie ma, no ale jak zwykle musimy wiedzieć kto do nas jedzie (choć nauczona doświadczeniem wiem, że zwykle ma to mały związek z rzeczywistością :P). Z tego co doczytałam to psiaki były mocno podwórkowe, więc wątpię aby dały u nas radę, ale jakby co, służymy pomocą. Quote
nika28 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 zmiloscidopsow, byłoby super jakbyś wzięła chłopaka na DT ! Został tylko on, suka podobno zwiała (choć raczej wątpię...). W przytulisku na prawdę będzie miał ciężko... :( Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 zmiloscidopsow napisał(a):My zawsze możemy przyjąć kogoś do DT. Akurat nikogo u nas nie ma, no ale jak zwykle musimy wiedzieć kto do nas jedzie (choć nauczona doświadczeniem wiem, że zwykle ma to mały związek z rzeczywistością :P). Z tego co doczytałam to psiaki były mocno podwórkowe, więc wątpię aby dały u nas radę, ale jakby co, służymy pomocą. nika28 napisał(a):zmiloscidopsow, byłoby super jakbyś wzięła chłopaka na DT ! Został tylko on, suka podobno zwiała (choć raczej wątpię...). W przytulisku na prawdę będzie miał ciężko... :( To idealny pomysł. O ile oczywiście Z miłości do psów się zgodzisz. Owszem są podwórkowe, ale chyba nie tak całkiem do końca nieobyte, przecież były wystawiane... Quote
Recommended Posts