Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jezu, masakra, suka arlekinka zwiała, prawdopodonie jest w cieczce :-(
czarny chłopak jest.
w srodę/czwartek przytulisko zabierze go - właśnie specjalnie dla dogów duże budy sa robione

Nika a o co chodzi z ta Sarą?

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu_ania_tu napisał(a):

Tu jest Sara, post 304 : http://www.dogomania.pl/threads/10652-Dogi-w-potrzebie/page13
Sara też jest bardzo wychudzona, właściciele tłumaczyli się że to przez ciążę i szczeniaki, ale jak dotąd nie przybrała na wadze, a karma przywożona przez p. Zosię jest wyrzucana...

Szkoda że pies trafi do przytuliska, u nas nie ma warunków na takie duże psy... :(

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
jezu, masakra, suka arlekinka zwiała, prawdopodonie jest w cieczce :-(
czarny chłopak jest.
w srodę/czwartek przytulisko zabierze go - właśnie specjalnie dla dogów duże budy sa robione

Kurcze, same dobre wiadomości :(

Posted

spoko, nie pozwolimy mu tam zostać. Ważne że w pierwszym momencie ma kąt.

już teraz rozumiem co z Sarą - p. Zosia mówiła tak jak bym wiedziała o co chodzi i dlatego nie wiedziałam o co chodzi ;-)

Posted

MiliVanili napisał(a):
Bardziej ta sunia mnie martwi

Alla Chrzanowska napisał(a):
Jak się znajdzie - konieczny jest zastrzyk likwidujący skutki niepożądnego krycia

no, załamka.
Bede w stalym kontakcie z pabnia z przytuliska, więc mam nadzieję, ze będziemy wiedzieć czy sucz się odnalazła.... a raczej wróciła, bo przecież właściciel szukac jej sam nie bedzie

Posted

Maryna napisał(a):
No żesz,jeżeli będę mogła pomóc w jakiś sposób,jestem do dyspozycji

szkoda Maryna że masz tak daleko do tego Główna (a tak w ogóle to co to za dziwna nazwa! Można się niechcący przejęzyczyć ;-) )

Posted

Gdyby potrzeba było pomocy dajcie znać. Będę w weekend w Koluszkach u rodziny, a do Głowna stamtąd jest koło 20 km z tego co pamiętam, więc rzut beretem.
Jak znam życie to i tak będę jechać do reszty rodziny do Strykowa, więc przez Głowno tak czy inaczej będę przejeżdżać.

Posted

zmiloscidopsow napisał(a):
Gdyby potrzeba było pomocy dajcie znać. Będę w weekend w Koluszkach u rodziny, a do Głowna stamtąd jest koło 20 km z tego co pamiętam, więc rzut beretem.
Jak znam życie to i tak będę jechać do reszty rodziny do Strykowa, więc przez Głowno tak czy inaczej będę przejeżdżać.

Gdyby tak dało się znaleźć hotelik i zmontować transport...

Posted

My zawsze możemy przyjąć kogoś do DT. Akurat nikogo u nas nie ma, no ale jak zwykle musimy wiedzieć kto do nas jedzie (choć nauczona doświadczeniem wiem, że zwykle ma to mały związek z rzeczywistością :P). Z tego co doczytałam to psiaki były mocno podwórkowe, więc wątpię aby dały u nas radę, ale jakby co, służymy pomocą.

Posted

zmiloscidopsow, byłoby super jakbyś wzięła chłopaka na DT !
Został tylko on, suka podobno zwiała (choć raczej wątpię...).
W przytulisku na prawdę będzie miał ciężko... :(

Posted

zmiloscidopsow napisał(a):
My zawsze możemy przyjąć kogoś do DT. Akurat nikogo u nas nie ma, no ale jak zwykle musimy wiedzieć kto do nas jedzie (choć nauczona doświadczeniem wiem, że zwykle ma to mały związek z rzeczywistością :P). Z tego co doczytałam to psiaki były mocno podwórkowe, więc wątpię aby dały u nas radę, ale jakby co, służymy pomocą.

nika28 napisał(a):
zmiloscidopsow, byłoby super jakbyś wzięła chłopaka na DT !
Został tylko on, suka podobno zwiała (choć raczej wątpię...).
W przytulisku na prawdę będzie miał ciężko... :(

To idealny pomysł. O ile oczywiście Z miłości do psów się zgodzisz. Owszem są podwórkowe, ale chyba nie tak całkiem do końca nieobyte, przecież były wystawiane...