Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igam, w domu Pani jest jeden, mały piesek :)
Malutka boi się dużych psów, dlatego domki z wielkopsami odrzucałam :( W domu mamy Pani są dwa pieski i koty, ale z tego co Pani mówiła, to też małe.

Natusiu, ja od trzech dni szukam kogoś z Mokotowa i nie ma nikogo, kto mógłby przeprowadzić wizytę, wszyscy odmawiają :( Napiszę jeszcze do jednej osoby, i jak nie zgodzi się przewizytować domku, to odezwę się do Ciebie, wielkie dzięki :loveu:

Posted

nika28 napisał(a):
Igam, w domu Pani jest jeden, mały piesek :)

Aaa, to może coś źle przeczytałam ;)
Czyli czekamy teraz na wieści :)

Posted

Jeśli ktoś by chciał ze mną pójść.... bo sama nie pójdę. Nie jestem w wizytach niestety najlepsza. Za bardzo ufam i wierzę ludziom :(

Posted

Witam serdecznie, pojawiam się żeby pomóc w ogłaszaniu waszych zwierzaków. Na każdym wątku schroniskowym inaczej organizowane jest ogłaszanie, jak to wygląda tutaj? Aktualizujecie ogłoszenia, robicie po kilkanaście każdemu psiaku, czy może tylko wybrani trafiają do internetu?

Posted

olivetshka napisał(a):
Nika, pisałaś na wątkach mazowieckich? Nieprawdopodobne, by nikt nie miał chwili...

Igam wkleiła ją na jeden wątek mazowiecki, ja się tam nie rozeznaje... :(
W Warszawie tyle osób, a nie ma kto pomóc... :(

Plina, robię ogłoszenia wszystkim psiakom, jak wygasną robię po prostu nowe, z innym tytułem i trochę zmienionym tekstem. Każdy psiak ma ogłoszenia na 60 portalach (na pierwszej stronie wątku w którymś poście jest wykaz), ale niektóre nie miały odnawianych ogłoszeń od ponad pół roku, bo mi nie starcza czasu, żeby wszystkie odnowić... :(

Posted

[quote name='nika28'][SIZE="4"]Nie ma nikogo do wizyty ? Malutkiej przepadnie domek... :(

Czy malutka to kotek czy piesek? Mogłabym zrobić wizytę p/a z tym, że nie znam się na kotach zupełnie, nie zajmuję się kotkami, nigdy nie miałam, więc nie wiem na co zwrócić uwagę (chyba, że jest to tak jak z psami). Ewetualnie jeśli dostanę kontretne instrukcje to mogę się podjąć.

Posted

Igam napisał(a):
Dzięki Santino za odzew :)
Malutka to sunia - chyba ta z pierwszej strony pod nr.3, ale więcej to już Nika powie

Dzięki. Już wiem wszystko. Jestem umówiona na dzisiaj po 18.

Posted

Santino już po wizycie, domek bez zastrzeżeń :multi:
No, tylko co do sterylizacji są trochę niedouczeni, ale Malutka już "po" :)
Państwo mają maleńką sunię yorka, więc Malutka nie powinna jej się obawiać. Sunia jest rozpieszczana i kochana, widać że są zakręceni na punkcie psów. Mają swojego sprawdzonego weta. Co do jedzenia to ich sunia je Royala. Przy wizycie była też mama Pani, która mieszka blisko, i powiedziała, że np. w razie wyjazdu na kilka dni zawsze może się zwierzakami zająć. Mieszkanie dosyć małe, ale miejsca dla Malutkiej nie zabraknie ;)
Zaraz zadzwonię do Agnieszki i zapytam kiedy jedzie do Warszawy, Malutka może szykować się do drogi :)

Dziękuje wszystkim za pomoc :loveu:

Posted

Ja mieszkam niedaleko Niepodległości.
Jestem straszna na przedadopcyjnej, ale kto przejdzie, ten wart jest powierzenia zwierza.
Niestety w sobote rano wyjeżdżam.

Posted

inga.mm napisał(a):
Ja mieszkam niedaleko Niepodległości.
Jestem straszna na przedadopcyjnej, ale kto przejdzie, ten wart jest powierzenia zwierza.
Niestety w sobote rano wyjeżdżam.

Inguś, już jest po wizycie :)

Posted

xmartix, niestety nie wiem :(
Ale Malutka jedzie niedługo do domku w Warszawie, właśnie dzisiaj była wizyta przed adopcyjna :)

W razie czego - do adopcji jest jeszcze jej 3-letnia córka (bardzo podobna, tyle że z białymi dodatkami), udało się ją złapać kilka dni temu (uciekała przed ludźmi i nie dawała do siebie dojść), była ciężarna, teraz jest już po sterylizacji. Pewnie za jakiś czas będa zdjęcia, bo na razie jest przestraszona i nie wie co się dzieje, dlaczego trafiła do schroniska :(

Posted

Nika, podeślij mi może krótki rys charakteru ONkowatych - Wilczka (lub wilczki - nie wiem), Samiego i innych, których mogłabym wrzucić na OwP.
Dosłownie kilka zwięzłych zdań.
Sami jest śliczny.