Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Helga&Ares']Tak, dokładnie to konto.
Dziękuję Ci za przybycie wiking!

Jak czytałem o Zulusku pamiętam, że ktoś pisał o pomocy policji w odebraniu pieska. Zresztą, przecież to właśnie policjant tak nazwał pieska! Potrzebna jest pomoc dla ludzi z Szydłowca, spójrzcie na baner w moim podpisie. Proszę, niech ktoś na tamtym wątku wypowie się, w jaki sposób można skorzystać z pomocy policji, czy są na to jakieś przepisy? Czy można niechętną w tym zaściankowym środowisku policję czy straż miejską zmusić jakoś do współpracy? Przeczytajcie o Juniorku... To taki Wasz Zulusek... Tylko jemu się nie udało... Ale głównie chodzi o to, żeby dyrektor pogotowia przyznał się, co zrobił z kilkoma psami, suniami i szczeniakami. PODEJRZEWAMY NAJGORSZE...

Zniknął baner. Wklejam link...
http://www.dogomania.pl/threads/182189-PSY-z-szyd%C5%82owieckiej-ULICY-psy-z-pogotowia-WYWALONE!!!pilnie-kto%C5%9B-z-RADOMIA!!!

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Watek zalozyla GONIAP.Pieniadze maja byc wplacane na konto fundacji EMIR... A nie wiadomo co sie dzieje z Zulusem...?!:shake: :shake: :shake:

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

Ludzie kochani, jak pisałam, że mam nowe zdjęcia i prosiłam o wstawienie, to była cisza na morzu. Teraz ja śmiałam być zajęta przez parę dni i jest larum. Błagam, zrozumcie, Zulusek jest bezpieczny a nasza uwaga skierowana jest w stronę tych naprawdę potrzebujących, w tym psów wyłowionych z topieli.
Nie macie czym się denerwować. Zulusek czeka na dom.

Posted

GoniaP napisał(a):
Ludzie kochani, jak pisałam, że mam nowe zdjęcia i prosiłam o wstawienie, to była cisza na morzu. Teraz ja śmiałam być zajęta przez parę dni i jest larum. Błagam, zrozumcie, Zulusek jest bezpieczny a nasza uwaga skierowana jest w stronę tych naprawdę potrzebujących, w tym psów wyłowionych z topieli.

Jejku,GoniaP - Zadne LARUM,tylko normalne pytania...:shake:.

Posted

[quote name='GoniaP']Ludzie kochani, jak pisałam, że mam nowe zdjęcia i prosiłam o wstawienie, to była cisza na morzu. Teraz ja śmiałam być zajęta przez parę dni i jest larum. Błagam, zrozumcie, Zulusek jest bezpieczny a nasza uwaga skierowana jest w stronę tych naprawdę potrzebujących, w tym psów wyłowionych z topieli.
Nie widzialam twojej prosby wczesniej, bo nie jestem na dogo codziennie, ale Niebieska713 pytala w zeszlum tyg. kto moze wstawic i zaraz sie zaoferowalam. Nadal moge to zrobic, tylko prosze dac mi znac na priv (wtedy podam email) i przyslac mi zdjecia.

Posted

Mizianki Zulu! :)
Zdjęcia przepiękne i przeurocze!
Tak rozkwitł nasz ZULU! Od razu widać, że teraz żyje szczęśliwy i beztroski!

Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox.