wiking042 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Helga&Ares']Tak, dokładnie to konto. Dziękuję Ci za przybycie wiking! Jak czytałem o Zulusku pamiętam, że ktoś pisał o pomocy policji w odebraniu pieska. Zresztą, przecież to właśnie policjant tak nazwał pieska! Potrzebna jest pomoc dla ludzi z Szydłowca, spójrzcie na baner w moim podpisie. Proszę, niech ktoś na tamtym wątku wypowie się, w jaki sposób można skorzystać z pomocy policji, czy są na to jakieś przepisy? Czy można niechętną w tym zaściankowym środowisku policję czy straż miejską zmusić jakoś do współpracy? Przeczytajcie o Juniorku... To taki Wasz Zulusek... Tylko jemu się nie udało... Ale głównie chodzi o to, żeby dyrektor pogotowia przyznał się, co zrobił z kilkoma psami, suniami i szczeniakami. PODEJRZEWAMY NAJGORSZE... Zniknął baner. Wklejam link... http://www.dogomania.pl/threads/182189-PSY-z-szyd%C5%82owieckiej-ULICY-psy-z-pogotowia-WYWALONE!!!pilnie-kto%C5%9B-z-RADOMIA!!! Quote
Niebieska713 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 zeberka4 napisał(a):podrzucam do góry! Watek zalozyla GONIAP.Pieniadze maja byc wplacane na konto fundacji EMIR... A nie wiadomo co sie dzieje z Zulusem...?!:shake: :shake: :shake: Quote
Niebieska713 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Niebieska713 napisał(a):Watek zalozyla GONIAP.Pieniadze maja byc wplacane na konto fundacji EMIR... A nie wiadomo co sie dzieje z Zulusem...?!:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Ajula Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 z Zulusem na pewno wszystko ok, nie martwcie się :) Quote
Niebieska713 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ajula napisał(a):z Zulusem na pewno wszystko ok, nie martwcie się :) Tylko wiadomosci konkretnych brak....:cool1: Quote
Monika z Katowic Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Przydałyby się nowe fotki Zuluska i nowe wieści. Proszę - nie trzymajcie nas w niepewności! Quote
GoniaP Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Ludzie kochani, jak pisałam, że mam nowe zdjęcia i prosiłam o wstawienie, to była cisza na morzu. Teraz ja śmiałam być zajęta przez parę dni i jest larum. Błagam, zrozumcie, Zulusek jest bezpieczny a nasza uwaga skierowana jest w stronę tych naprawdę potrzebujących, w tym psów wyłowionych z topieli. Nie macie czym się denerwować. Zulusek czeka na dom. Quote
Niebieska713 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 GoniaP napisał(a):Ludzie kochani, jak pisałam, że mam nowe zdjęcia i prosiłam o wstawienie, to była cisza na morzu. Teraz ja śmiałam być zajęta przez parę dni i jest larum. Błagam, zrozumcie, Zulusek jest bezpieczny a nasza uwaga skierowana jest w stronę tych naprawdę potrzebujących, w tym psów wyłowionych z topieli. Nie macie czym się denerwować. Zulusek czeka na dom. Jejku,GoniaP - Zadne LARUM,tylko normalne pytania...:shake:. Quote
UTAAP Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='GoniaP']Ludzie kochani, jak pisałam, że mam nowe zdjęcia i prosiłam o wstawienie, to była cisza na morzu. Teraz ja śmiałam być zajęta przez parę dni i jest larum. Błagam, zrozumcie, Zulusek jest bezpieczny a nasza uwaga skierowana jest w stronę tych naprawdę potrzebujących, w tym psów wyłowionych z topieli. Nie macie czym się denerwować. Zulusek czeka na dom. Nie widzialam twojej prosby wczesniej, bo nie jestem na dogo codziennie, ale Niebieska713 pytala w zeszlum tyg. kto moze wstawic i zaraz sie zaoferowalam. Nadal moge to zrobic, tylko prosze dac mi znac na priv (wtedy podam email) i przyslac mi zdjecia. Quote
UTAAP Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 GoniaP przeslala mi zdjecia, wstawiam te, ktore uznalam za najbardziej 'obrazowe' ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zaraz bedzie wiecej... Quote
UTAAP Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Przepraszam, wczoraj probowalam wstawic foty jeszcze kilkanascie razy ale mialam jakis problem z dogo. Kolejne zdjecia :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
UTAAP Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
UTAAP Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 I ostatnia seria - Zulu na brak humoru chyba nie narzeka :P Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Akrum Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jejciu, jaki on jest słodki i jak wypiękniał :) super-dziękujemy za zdjęcia. Fajnego ma też przyjaciela :) Quote
Cantadorra Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Psiak jest uroczy, rozkoszny i bardzo rezolutnie wyglada :) Quote
Niebieska713 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cantadorra napisał(a):Psiak jest uroczy, rozkoszny i bardzo rezolutnie wyglada :) O takie cudo domki powinny sie bic...a tu cisza....:shake: Quote
Ajula Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 przepiękny fajowy rozkoszniak :loveu: domki powinny bić się o niego Quote
Niebieska713 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ajula napisał(a):przepiękny fajowy rozkoszniak :loveu: domki powinny bić się o niego GoniaP - wyslalam wiadomosc na Twojego maila,bo mi PW nie wchodzi. Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mizianki Zulu! :) Zdjęcia przepiękne i przeurocze! Tak rozkwitł nasz ZULU! Od razu widać, że teraz żyje szczęśliwy i beztroski! Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Quote
Recommended Posts