Awit Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No po prostu pies jest przepiękny:-):-) Ile w nim widać radości:-) Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zulusku,a Ty biedaku caly czas wypatrujesz tego domku.... Quote
Monika z Katowic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Piękny szczeniaczek wypatruje dobrego domku! Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 On jest przesliczny i dziwi mnie czemu do tej pory nie ma nim zainteresowania...? Quote
Ajula Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 wczoraj mnie po prostu zatkało - na ul. Szkolnej pod ścianą siedział jakiś pijany menel, obok niego stali podejrzanie wyglądający chłopak i dziewczyna i mieli dwa szczeniaki prawie identyczne jak Zulu :roll: pijak coś żarł, wypluwał sobie na rękę i rzucał szczeniakom na ziemię, bidulki jadły to wyglądały jak Zulusek, tylko były szczuplejsze - może to jego rodzeństwo :( Quote
Edi100 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ajula napisał(a):wczoraj mnie po prostu zatkało - na ul. Szkolnej pod ścianą siedział jakiś pijany menel, obok niego stali podejrzanie wyglądający chłopak i dziewczyna i mieli dwa szczeniaki prawie identyczne jak Zulu :roll: pijak coś żarł, wypluwał sobie na rękę i rzucał szczeniakom na ziemię, bidulki jadły to wyglądały jak Zulusek, tylko były szczuplejsze - może to jego rodzeństwo :( O rany! Kolejne biedy skazane na cierpienie:(:( Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ajula napisał(a):wczoraj mnie po prostu zatkało - na ul. Szkolnej pod ścianą siedział jakiś pijany menel, obok niego stali podejrzanie wyglądający chłopak i dziewczyna i mieli dwa szczeniaki prawie identyczne jak Zulu :roll: pijak coś żarł, wypluwał sobie na rękę i rzucał szczeniakom na ziemię, bidulki jadły to wyglądały jak Zulusek, tylko były szczuplejsze - może to jego rodzeństwo :( Ale chyba nie zostawilas tam tak tych psiakow...???????:shake: :shake: :shake: Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zulu...po domek...Eh,jak ja lubie takie psiaki ze skarpetkami.... Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A ja lubię takie z błyszczącą, zdrową sierścią. Tak, jak teraz śliczny Zulusek! :) Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nikt..naprawde nikt sie nie pyta o Zuluska...?! Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wszyscy zagladaja i po cichu podziwiaja Zuluska... i prace GoniP i wielu innych, ktorzy sprawili, ze dzis Zulusek nie cierpi i jest szczesliwy. Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 GoniaP - a co z tymi gwozdziami w nodze Zuluska? On bedzie je mial juz na stale? Nie zawadzi to jego sprawnosci i zdrowiu? Quote
GoniaP Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Druty są do wyciągnięcia jak się kość porządnie zrośnie - pewnie niedługo - musze porozmawiać z wetem. A tu kolejne zdjęcia łobuziaka: http://picasaweb.google.pl/ala2701 Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 GoniaP - on jest tak podobny do mojej Rubi...!!!!:loveu: Ladna bylaby z nich parka...:loveu: Quote
Ajula Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ale chyba nie zostawilas tam tak tych psiakow...???????:shake: :shake: :shake: a miałam je zabrać? na jakiej podstawie? że facet był pijany? :roll: Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ajula napisał(a):a miałam je zabrać? na jakiej podstawie? że facet był pijany? :roll: Nie wiem...:shake: Ale ja na pewno bym ich tak nie zostawila...:shake: Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='GoniaP']Druty są do wyciągnięcia jak się kość porządnie zrośnie - pewnie niedługo - musze porozmawiać z wetem. A tu kolejne zdjęcia łobuziaka: http://picasaweb.google.pl/ala2701 jejciu, jaki on słodki jest :) najlepsze to zdjęcie, gdzie wylizuje jogurt z kubeczkai całą mordkę ma utytłaną w tym jogurcie :) ale mnie rozbawił ten widok :) a ta psina obok, ta ruda - jaka wielka się wydaje obok małego Zuluska :) Quote
Monika z Katowic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zulu jest piękny i szczęśliwy! :) Mnie podobają się najbardziej te dwa zdjęcia "Szczeniacki sen": :):):) Uważam, że osoba opiekująca się Zuluskiem to Zwierzątkowy Czarodziej! Quote
Awit Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zulusek na łóżku, szczęśliwy..... A Lileczka, nie ma siły już się leczyć, zajrzycie cioteczki, maleństwo 3kg ciałka ciężko chora:-( Quote
GoniaP Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Są ogłoszenia, ludzie dzwonią, zobaczymy kto zasłuży na przystojniaka ;) Poza tym, na początku lipca wyciągamy druty, bo nóżka zrosła się przepięknie :) Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 super, to teraz czekamy na wpis, że Zulusek ma wspaniały domek :) Quote
Recommended Posts