Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
Co z tym sikaniem??? Wiesz Kar0la, co mi chodzi po głowie???

No co?
Nie wiem czy tutaj pisałam, ale ona także zasikuje swoje posłania...zresztą nie tylko swoje. Załatwiła wszystkie swoje, mojej Gabi, Toli....po dwa, trzy komplety...:roll: Siedzi i czatuje, żeby tylko wpakować się do łóżka. Boję się, że tam tez nasika, a wtedy TZ mnie :grab:.

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może być.:roll: Żeby tylko moje zołzy się nie dołączyły.:smhair2: Jednak cokolwiek to jest nie wygląda to dobrze. Lecę na odciecz, bo właśnie słyszę, że wpakowała się TZ-towi to łóżka.:diabloti: Uparta baba.

Posted

Dziewczyny...z Gabi bardzo żle...od rana z Karolą walczymy i kombinujemy....pojechały do Buni...i jest spore prawdopodobieństwo najgorszego-nosówka...
Gabi od rana zaczęła tracić równowagę,obija się o przedmioty,no jest kiepsko:(Karola nie ma netu..jakiś wirus...teraz naprawdę mocne kciuki potrzebne...

Posted

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
DLACZEGO TERAZ!!!! CZY NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI NA TYM PODŁYM ŚWIECIE!!!!
Gabi, Kar0la, Moriaaa - kochane nasze, trzymajcie się!!!
Trzymamy za Was!!!!

Posted

Karola Ty się trzymaj...to ona biedna musi na to wszystko patrzeć...dlaczego taki cholerny pech ostatnio!!!!:placz::placz::placz:
Jak tylk dostanie wyniki morfologii,ma do mnie dzwonić..wtedy będzie coś dkładniej wiadomo..

Posted

tyle czekała..ma wspaniały domek i właśnie teraz? zaczynam tracić zapał do tego wszystkiego..:shake:...KarOla trzymaj się kochana:placz:..nie wiem jak powiemy to jej Pani........

Posted

Dziewczynki.....ja zaraz zwariuje...dzwoniła Bunia...wyniki morfologii w dużym stopniu wskazują jednak na zatrucie....boszzzzzzz.....idę się upić;)
Będziemy jeżdzić z niunia dwa razy dziennie na kroplówki...ale to juz mały pryszcz:) Mam nadzieję,że jednak jest iskierka nadzieji...Buniu...dziękujemy:loveu:

Posted

A miało być tak bezpiecznie :angryy: Truciciele popaprani!!!! W d..ie mają psy, szczególnie te w pawilonach, do których i tak nikt nie zagląda... Trzeba zrobić porządek z tym schroniskiem, który to juz raz słyszy sie o tej wykańczalni... ile psów żyje tylko dzięki wolontariuszkom!!! Niech się modlą, żeby gabi przeżyła :angryy:

Posted

:(W pawilonach jest naprawdę dużo psiaków...głównie takie drobinki i małe....boszzz.....ja już nie wiem co mam robić...ale tak czy siak dla Gabi zatrucie to i tak super wersja...mam nadzieję,że faktycznie to "tylko" zatrucie...

Posted

Dopiero przeczytalam- jak to dobrze, że nie nosówka:shake:

Trzymaj się Gabi, sunio kochana! Trzymajcie się dziewczyny.
Kciuki zaciśnięte.
Gdybyście potrzebowały transportu to od poniedziałku będę mieć sprawny samochód, mogę pomóc

Posted

Moriaaa, niestety wszystkim nie pomożemy:-( :-( :-(

To chore, żeby schronisko, czyli miejsce gdzie teoretycznie zwierzęta powinny być bezpieczne, stawało się dla nich obozem koncentracyjnym:angryy:

Posted

akucha napisał(a):
A miało być tak bezpiecznie :angryy: Truciciele popaprani!!!! W d..ie mają psy, szczególnie te w pawilonach, do których i tak nikt nie zagląda... Trzeba zrobić porządek z tym schroniskiem, który to juz raz słyszy sie o tej wykańczalni... ile psów żyje tylko dzięki wolontariuszkom!!! Niech się modlą, żeby gabi przeżyła :angryy:

Brawo Cioteczko! wreszcie ktoś to głośno powiedział:loveu:

Posted

Cały weekend baliśmy sie tu wszyscy o Gabi i resztę psów w tym pawilonie. Kurcze, jak to możliwe żeby ktoś postąpił aż tak bezmyślnie i bezdusznie. Trzeba tym zainteresować jakieś media. Nie może być tak, że psy które nie mają się gdzie podziać traktowane są w ten sposób.

Posted

Ech, Bea1, to z duszy!!!! I nie popuścimy, dosyć!!! Mamy pretensje do ludzi, słuszne zresztą, ale to mali podli zarobkiewicze, których nikt nie nauczył szacunku do zwierząt, ale nauczył kochać pieniądze! Ale to jest państwowa instytucja utrzymywana z pieniędzy podatników, którzy nie życzą sobie takiego traktowania zwierząt!!!! Przyrośli do swoich stołków i wydaje im się, że są bezkarni, bo przecież "to tylko pies". Otóż nie, za tymi psami stoi armia przyjaciół psów, ludzi, którzy ciężko pracują i poświęcają swój czas, pieniądze, życie rodzinne, żeby wyrwać je bezdomności. Nie odpuścimy!!! Żądamy szacunku dla zierząt i naszych działań. I nie jesteśmy nawiedzonymi idiotami...

Posted

mam kogoś kto brał z Łodzi psy/adopcja/..nadal opowiada o tym jak o najgorszym kosmarze w życiu..ta osoba jest zainteresowana zrobieniem tam porządku:mad:jeżeli chcecie działać pomogę..ale info nie tutaj tylko gg lub pw.