Kar0la Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Właśnie rozmawiałam z panią Hanią. Gabi szaleje na spacerkach :painting:razem z koleżankami z boksu.:painting: :painting:Dziewczynki są bardzo mądre. :loveu:Pani Hania mówi, że jak wraca z nimi do boksu to wiedzą, żę muszą zostać. Grzecznie idą napić się wody i wracają na swoje miejsca, a pani Hania spokojnie wychodzi. Komu mądrą, śliczną Gabi? Julia jakby tamta pani zgodziła sie wirualnie adoptować Gabi to można by ją dać do hoteliku i tam leczyć. Tego grzyba w schronisku ciężko wyleczyć. Quote
Kar0la Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Prawdę mówiąc nie wiem. Gabi wystawiała Julia. Napiszę do niej i zapytam. Ja wstawiłam Gabi do kilku ogłoszeń. Quote
akucha Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Zapytaj, ona musi być na Allegro z nowymi zdjęciami!!!! Śliczna jest :loveu: Quote
akucha Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No to podnoszę Gabi za cioteczkę zombi, ona tak sie o nia martwi!!!! Do góry śliczna, domu szukaj :lol: Quote
Kar0la Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Julia się nie odzywa. Allegro pewnie też się skończyło... Quote
Kar0la Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Poproszę dzisiaj którąś cioteczkę o wystawienie Gabi na allegro. Są ładne zdjęcia. Może się w końcu uda. Quote
akucha Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Gabi, musi się udac, tyle psów już w domach... Nich dla nie też coś się znajdzie!!!! Ona teraz wygląda, jakby przeszła metamorfozę :placz: Quote
Kar0la Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Bo przeszła metamorfozę. To ładny, mądry pies, chcący żyć. Quote
akucha Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 I co Karola, Gabi jest ponownie na Allegro??? Bardzo smutna i nieszczęśliwa kiedyś Gabi szuka domu!!! Dziś bezdomna, ale odzyskała radość życia :lol: Quote
Kar0la Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Jeszcze nie. Dwa dni nie miałam dogo :angryy:, ale za to dzisiaj wyściskałam Gabi osobiście. Rany, aż mi łzy poleciały...ona tak się cieszyła i prosiła, żeby ją zabrać...podawała łapki, kręciła piruety, próbowała się przecisnąć przez kraty..tak błagalnie prosiła....:placz: Quote
jnk Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Może we wrześniu zaczną pytać nie tylko o Gabi, ale o wszystkie inne psiaki tkwiące w schroniskowych boksach... Quote
Kar0la Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Oby. Ona jest teraz taka radosna, boję się, żeby się znowu nie poddała. Ucho ładnie zarosło. Jest gotowa do adopcji, a domku nadal nie widać. Quote
Recommended Posts