PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Cześć Paula :multi: paula_z napisał(a): W nastepna sobote :lol: Kto wpada? :razz: w następną sobotę ja wypadam :shake: Quote
Patka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Maksiu ma taką samo obróżke jak Lil świetna jest :cool3: Quote
Paula Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Witaj Weszko, Alu i Ewo :multi: agabass napisał(a):ale piękny czekoladowy luzaczek Dzieki :p Witam u Maksia :multi: PIKA napisał(a):Cześć Paula :multi: w następną sobotę ja wypadam :shake: Czesc Aga :lol: To w jeszcze nastepna :cool3: Patka napisał(a):Maksiu ma taką samo obróżke jak Lil świetna jest :cool3: Czesc Patka :lol: Mi tez pasuje, tzn Maksiowi ;) Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to faftycznie koniec świata .....choć do niedawna końcem swiata był ..........Sarnów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie nie poleze tam się ze mnie śmieją :cool1: Ciekawe dlaczego....:evil_lol: Quote
PIKA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie nie poleze tam się ze mnie śmieją :cool1: Ciekawe dlaczego....:evil_lol: bo prowadzisz "wesoly autobus" :evil_lol: Cześć Paula :multi: Quote
Paula Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Czesc dziewczyny :lol: Kregoslup mi siada juz od tego pakowania, a jeszcze nawet polowy rzeczy nie spakowalam :placz: Na dzisiaj mam dosc, reszte dopakuje w niedziele i poniedzialek :cool1: Quote
PIKA Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Paula popakuj lepiej w sobote bo w niedziele mozesz miec z tym problemy :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 PIKA napisał(a):bo prowadzisz "wesoly autobus" :evil_lol: Ja jestem baaaaardzo poważna osoba :cool1: Witaj Paula ;) Quote
Vectra Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Pysia napisał(a):Ja jestem baaaaardzo poważna osoba :cool1: Witaj Paula ;) pewnie pomarzyć fajna rzecz :evil_lol::evil_lol: cześć Paula :cool3: gdzie się włuczysz :mad: Quote
Paula Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Gabryjella napisał(a):Obróżka też fajna, już wcześniej mi się podobała u Lilith, ale w żadnym "moim" zoologu takiej nie widziałam :shake: Obrozke kupilam na wystawie :p PIKA napisał(a):Paula popakuj lepiej w sobote bo w niedziele mozesz miec z tym problemy :evil_lol: Popakuje w poniedzialek, dzisiaj nie dam rady ;) Wrocilam o 8 rano, a wstalam o 17 :cool1: Pysia napisał(a):Witaj Paula ;) Witaj Pysiu :multi: Vectra napisał(a):gdzie się włuczysz :mad: Bylam na urodzinach u kolezanki :p Ide sie popluskac, potem z psem i do Ewci :multi: Quote
anetta Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Paula, przeprowadzasz sie?!:eek2: Zle Ci na Kepie? ;) Slodkie foteczki. Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Paula chciałam Ci coś napisać ale mój mózg o tej godzinie zapadł w letarg i zupełnie nie wiem co :crazyeye: Ciągle powtarzam że potrzebuję psychoanalityka ;) :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 a moze jakies nowe foteczki maksia przystojniaka :cool3: Quote
Paula Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 anetta napisał(a):Paula, przeprowadzasz sie?!:eek2: Zle Ci na Kepie? ;) Dobrze mi na Kepie, tu mam park pod blokiem, ale przeprowadzam sie ze wzgledow m.in.finansowych. Pysia napisał(a):Paula chciałam Ci coś napisać ale mój mózg o tej godzinie zapadł w letarg i zupełnie nie wiem co :crazyeye: Ciągle powtarzam że potrzebuję psychoanalityka ;) :evil_lol: Hihi, witaj Pysiu :lol: Zglos sie do Magi ;) :evil_lol: basiulka22tychy napisał(a):a moze jakies nowe foteczki maksia przystojniaka :cool3: Ni ma nowych :shake: Mam jakies stare, ale wszystkie monotematyczne ;) Moze wrzuce cos w nocy. Musze sie dalej pakowac :roll: W nowym mieszkanku nie bede miala netu od razu :placz: Bedzie mi Was bardzo brakowalo :-( Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 i z kim ja będe do 5 rano na gg gadać :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Vectra i PIKA już wstały a Paula??? :razz: :evil_lol: Quote
Paula Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Vectra napisał(a):i z kim ja będe do 5 rano na gg gadać :placz::placz::placz: Mozesz do mnie dzwonic ;) malawaszka napisał(a):Vectra i PIKA już wstały a Paula??? :razz: :evil_lol: Slepa? ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 paula_z napisał(a):Slepa? ;) :evil_lol: jak to pisałam to Cie jeszcze nie było :eviltong: Quote
Paula Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):jak to pisałam to Cie jeszcze nie było :eviltong: Nie spojrzalam na godzinke :oops: Ide wybiegac pieska, potem sie troche popakuje i poodwiedzam Was w nocy :cool3: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 paula_z napisał(a):potem sie troche popakuje o masz! muskulature wyrabia :ylsuper:a jednak sie troszke boisz tego mokotowa :lol: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 paula_z napisał(a): Hihi, witaj Pysiu :lol: Zglos sie do Magi ;) :evil_lol: Maga sama ostatnio potrzebuje ;):evil_lol: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Gdzieś Ty? Bo znowu mi uciekniesz i zapomnę co chciałam :diabloti: Quote
Recommended Posts