Paula Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Witajcie babeczki :multi: Jestem u rodzicow, czekam na Ewe :cool3: [quote name='malawaszka']cześć Paula :loveu: a pokazałaś im Maxia??? może wtedy szybciej zrobią? :razz: Chyba tak zrobie :cool3: Ja nie wiem :hmmmm: jak to mozliwe, ze prawie w centrum stolycy od 2 tygodni nie mozna podlaczyc neta :shake: :angryy: Qrwicy mozna dostac :mad: Ma byc jakies super-hiper szybki, ale ja wole wolniejszy, byle szybciej :roll: [quote name='Alicjarydzewska']czyżby kolejna parapetówa;-) Ostatnio parapetowe mam codziennie ;) :evil_lol: [quote name='Maga100']a gdzie ty się przeprowadziałaś i dlaczego? [quote name='dbsst']Paula gdzie Ty teraz mieszkasz i czemu tak daleko :placz: :placz: :placz: Wrocilam na Mokotow, wcale nie daleko :eviltong: Przeprowadzilam sie, bo taniej :roll: Ja zawsze mowilam, ze na Zoliborzu zamieszkam tylko czasowo i wroce na stare smieci :lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :multi::multi::multi:Paula ..objawienie:loveu: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 paula_z napisał(a):Witajcie babeczki :multi: Jestem u rodzicow, czekam na Ewe :cool3: Chyba tak zrobie :cool3: Ja nie wiem :hmmmm: jak to mozliwe, ze prawie w centrum stolycy od 2 tygodni nie mozna podlaczyc neta :shake: :angryy: Qrwicy mozna dostac :mad: Ma byc jakies super-hiper szybki, ale ja wole wolniejszy, byle szybciej :roll: Ostatnio parapetowe mam codziennie ;) :evil_lol: Wrocilam na Mokotow, wcale nie daleko :eviltong: Przeprowadzilam sie, bo taniej :roll: Ja zawsze mowilam, ze na Zoliborzu zamieszkam tylko czasowo i wroce na stare smieci :lol: Jezu....Zapomniałaś o mnie :placz: Quote
Paula Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Jezu....Zapomniałaś o mnie :placz: Pysiu, nie zapomnialam :loveu: Za Toba najbardziej tesknie :cool3: Poczytalam Was troche, ale tyle nagadalyscie, ze rece mi opadly, nie zdaze nigdzie sie odezwac :placz: Do zobaczenia niedlugo :bye: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Paulaa no to trzym się ciepło i idź załatwiać neta z Maxiem koniecznie :loveu: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 paula_z napisał(a):Pysiu, nie zapomnialam :loveu: Za Toba najbardziej tesknie :cool3: Poczytalam Was troche, ale tyle nagadalyscie, ze rece mi opadly, nie zdaze nigdzie sie odezwac :placz: Do zobaczenia niedlugo :bye: Wróciła mi wiara w człowieka :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pysia napisał(a):Wróciła mi wiara w człowieka :loveu::loveu::loveu: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześć Paula Kiedy Ty bedziesz miala tego neta ? Mialo być tydzień, ale to bylo chyba 3 tyg. temu :roll: Quote
dbsst Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 paula_z napisał(a): Wrocilam na Mokotow, wcale nie daleko :eviltong: Przeprowadzilam sie, bo taniej :roll: Ja zawsze mowilam, ze na Zoliborzu zamieszkam tylko czasowo i wroce na stare smieci :lol: beznadzieja na kółkach :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
dreamer Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 znalazłam kilka fotek, których Paula chyba nie wstawiała :-] ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ A: o qurka :-o o mało mnie nie zdeptała! ;) ~*~ Atak kangura :evil_lol: ~*~ ~*~ i znowu jajka :evil_lol: ~*~ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A: o qurka :-o o mało mnie nie zdeptała! ;-) :roflt: :evil_lol: ~*~ Atak kangura :evil_lol: hhahhahaha dobre :evil_lol: hahaha Maxiu chyba też ma zwarte :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ktos tu komus robi siq na buta :siara: :shake: no nie gdzie nie wejde to jojka:evil_lol: jak nie u Ali to u Pauli:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a): A: o qurka :-o o mało mnie nie zdeptała! ;-) :roflt: :evil_lol: ~*~ Atak kangura :evil_lol: hhahhahaha dobre :evil_lol: hahaha Maxiu chyba też ma zwarte :evil_lol: Racja ;) Zwarte ;):evil_lol: Quote
dreamer Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 cześć. cieszę się, że fotki się podobają. jeszcze kilka :-] ~*~ Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 m mmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dreamer napisał(a): czy wspominalam juz ze Maxiu wyglada jak Osioł ze shreka:lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 dbsst napisał(a): m mmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm to się Debe rozmarzyła :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Witajcie moje kochane dogociolki :loveu: Mam wreszcie net w domciu :multi: Teraz bede nadrabiac i czytac, czytac, czytac przez miesiac :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 paula_z napisał(a):Witajcie moje kochane dogociolki :loveu: Mam wreszcie net w domciu :multi: Teraz bede nadrabiac i czytac, czytac, czytac przez miesiac :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: witaj mamcia:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Maga100 napisał(a):to się Debe rozmarzyła :evil_lol: :evil_lol: no wiesz swoich nie mam to se chociaz popatrze na cudze ;) Hello Paula Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 paula_z napisał(a):Witajcie moje kochane dogociolki :loveu: Mam wreszcie net w domciu :multi: Teraz bede nadrabiac i czytac, czytac, czytac przez miesiac :evil_lol::multi::multi::multi::multi:Hurrrraaaaaaaaaa Quote
Paula Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Czesc córcia, Dominiczka, Ala i Moniczka :loveu: :multi: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 paula_z napisał(a):Witajcie moje kochane dogociolki :loveu: Mam wreszcie net w domciu :multi: Teraz bede nadrabiac i czytac, czytac, czytac przez miesiac :evil_lol: Ale superaśnie :multi::multi::multi: Witamy z powrotem w domu ;) Quote
Paula Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Ale superaśnie :multi::multi::multi: Witamy z powrotem w domu ;) Witaj moja ulubiona Pysiu :loveu: :lol: Quote
Recommended Posts