PIKA Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Paula nie wyglupiaj się tylko szybko wracaj :shake: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 PAULA kiedy wracasz...............:cool1: Quote
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PAULA kiedy wracasz...............:cool1: No właśnie? Nawet mi się pajacować nie chce jak Cię nie ma .... Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Paulino gdzie Ty sie podziewasz........................................................:mad: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No kochana przesadzasz :mad: Bo zacznę wypisywać u Ciebie bzdury jak u Piki :diabloti: Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pysia napisał(a):No kochana przesadzasz :mad: Bo zacznę wypisywać u Ciebie bzdury jak u Piki :diabloti: bedziesz ja starszyć dwururka i wilkiem ? :razz: Quote
e.v.a Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :placz: twoja wnuczkama dzis urodzinki a ciebie ma:placz: Quote
Paula Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Czesc dziewczeta :multi: :loveu: Nie mam jeszcze neta :placz: cos im tam z okablowaniem nie pasuje :shake: W piatek maja robic okablowanie z dachu :roll: Tesnie za Wami strasznie :loveu: Mam nadzieje, ze juz po weekendzie bede codziennie :razz: Quote
e.v.a Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 paula_z napisał(a):Czesc dziewczeta :multi: :loveu: Nie mam jeszcze neta :placz: cos im tam z okablowaniem nie pasuje :shake: W piatek maja robic okablowanie z dachu :roll: Tesnie za Wami strasznie :loveu: Mam nadzieje, ze juz po weekendzie bede codziennie :razz: miejmy nadzieje:mad: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 paula_z napisał(a):Czesc dziewczeta :multi: :loveu: Nie mam jeszcze neta :placz: cos im tam z okablowaniem nie pasuje :shake: W piatek maja robic okablowanie z dachu :roll: Tesnie za Wami strasznie :loveu: Mam nadzieje, ze juz po weekendzie bede codziennie :razz: Jejku to musimy uzbroić się w cierpliwość .....Masakra :roll: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cześć Paula :loveu: a pokazałaś im Maxia??? może wtedy szybciej zrobią? :razz: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']cześć Paula :loveu: a pokazałaś im Maxia??? może wtedy szybciej zrobią? :razz::pWaszeczko super pomyślunek:evil_lol:Cześć Paula Quote
dreamer Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Pauli nie ma, to trochę Axy :evil_lol: ~*~ warcząca żyrafa :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dreamer'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='paula_z'] Przeprowadzka poszla szybko - w 2,5 godzinki sie uwineli :cool3: ja jak zwykle nie na czasie :cool1: a gdzie ty się przeprowadziałaś i dlaczego? Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dreamer'] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jaka maskota no nie moge z jej łoczów mistrzostwo świata :loveu: Paula gdzie Ty teraz mieszkasz i czemu tak daleko :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Axa cud miód i orzeszki :loveu: Ale Paule też kcem :placz: Buuuuuuuuuuuuuuu:placz: Quote
Vectra Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a ja jutro jade do Pauli :eviltong: :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Vectra napisał(a):a ja jutro jade do Pauli :eviltong: :multi::multi::multi: Nie lubię Cię :obrazic: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']a ja jutro jade do Pauli :eviltong: :multi::multi::multi: ale czy mozesz wytłumaczyć GDZIE i DLACZEGO :cool1: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']a ja jutro jade do Pauli :eviltong: :multi::multi::multi::evil_lol:córcia czyżby kolejna parapetówa;) Paula ...hallo:razz: Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Pysia']Nie lubię Cię :obrazic: bredzisz kobieto :diabloti: Ty mnie uwielbiasz :eviltong: [quote name='Maga100']ale czy mozesz wytłumaczyć GDZIE i DLACZEGO :cool1: na pytanie gdzie - na Mokotów na pytanie dlaczego - tak se :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:córcia czyżby kolejna parapetówa;) Paula ...hallo:razz: no można by tak to nazwać że parapetówa ;) Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Vectra napisał(a):bredzisz kobieto :diabloti: Ty mnie uwielbiasz :eviltong: NAPRAWDĘ:crazyeye: Chyba lepiej mnie znasz niż ja sama siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts