Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='paula_z']Pracuje, ale mam malo zlecen :shake: Przydaloby sie jeszcze kilka :roll: Witaj Pysia :lol: Jade na kawke do przyjaciolki :multi: tez Pauliny, bo ma dzisiaj imieniny :lol: Czyli masz dzisiaj imieniny?? !! No to mam coś dla Ciebie :) Moja własna róża z mojego ogródka - dla Ciebie .... Z Najlepszymi Życzeniami :loveu: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 uprzejmie donosze :evil_lol::evil_lol: ze Paula ma imieniny 6 czerwca :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Vectra napisał(a):uprzejmie donosze :evil_lol::evil_lol: ze Paula ma imieniny 6 czerwca :eviltong::eviltong::eviltong: Ty jedna donosicielko :mad::mad::mad: Trza było siedzieć cicho a Paula dostawałaby prezenty a tak to klapa :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A rózia sie przida ;) Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 hahah a już chciałam :drinking: za Paule :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 malawaszka napisał(a):hahah a już chciałam :drinking: za Paule :evil_lol: nie, no za Paule to mozna i bez okazji :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 brak okazji czyni super okazje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Agga']hahah a co to za pozy? A moze nauka tańca?:evil_lol: Witam Agga :multi: Axa taka zwinna jest; :niewiem: jak siostrze udalo sie to uchwycic :hmmmm: :lol: [quote name='Pysia']Czyli masz dzisiaj imieniny?? !! No to mam coś dla Ciebie :) Moja własna róża z mojego ogródka - dla Ciebie .... Z Najlepszymi Życzeniami :loveu: Nie mam, a szkoda ;) Jakbym miala, to bym na bitkach napisala :cool3: A za rozyczke pieknie dziekuje :multi: Sliczna :loveu: Uwielbiam :loveu: [quote name='malawaszka']hahah a już chciałam :drinking: za Paule :evil_lol: Bedzie okazja w listopadzie ;) razem ze mna Axa obchodzi urodzinki :multi: [quote name='PIKA']nie, no za Paule to mozna i bez okazji :drinking: :oops: Aguś, alez milo mi sie zrobilo :loveu: [quote name='Vectra']brak okazji czyni super okazje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O, dobrze prawi :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 JESTEM < BYŁAM < BĘDE < WRÓCE TU !!! [SIZE=5]:eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Hehehehe :grin: :grin: :grin: No masz szczescie :eviltong: :diabloti: Quote
PIKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ja też bylam :evil_lol: wczoraj mi się dostać nie udalo :angryy: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 wszyscy byli a foteczki gdzie??? :razz: Quote
Paula Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Wcale nie wszyscy :placz: Dla tych, co nasz jeszcze odwiedzaja kilka Maksiów :lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 oczywiście że ffszyscy byli ino Ciebie gdzieś nosi :eviltong::eviltong::eviltong: fotki boskie :loveu::loveu: dawaj więcej :mad::mad::mad: Quote
e.v.a Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 oooo jaki jesienny Maxiu :loveu: dziendoberek mamusiu :D Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale minka Jestem melduję sie ,...dogo jeszcze nie zamula :razz: Quote
Paula Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Witajcie :multi: [quote name='Vectra']fotki boskie :loveu::loveu: dawaj więcej :mad::mad::mad: Dzieki :oops: Nie mam czasu :placz: zaraz znowu wybywam do wieczora :roll: Jak wroce to cos wrzuce, ale one sa wszystkie prawie takie same :shake: [quote name='simbik']Jaki błogostan na pysiu :cool3: . Hehe:D Czesc Kasia :multi: [quote name='evaxon']oooo jaki jesienny Maxiu :loveu: Hihihi :lol: Ja mu specjalnie ten listek wetknelam za obroze :cool3: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Jestem melduję sie Czesc Alu:multi: Masz wybaczone za wczoraj ;) :p Quote
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześc Paula :multi: jaka błoga minka :loveu: Quote
malawaszka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 hahah jakby go coś tam smyrało po jojkach :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 malawaszka napisał(a):hahah jakby go coś tam smyrało po jojkach :evil_lol: :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Znowu o jojkach :roll: Witaj Piko, Waszko i Vectro :lol: Gloopie baby-kolezanki mnie wyciagnely na kawke :mad: a ja wcale nie chcialam dzisiaj :shake: Wiec jem teraz kolacje i pije normalna kawke rozpuszczalna, co by dojsc do siebie i jutro w miare sie czuc :p Ciotka, czemu Cie nie ma na gg :placz: Quote
PIKA Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cześć Paula jak się dzisiaj czujesz? :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='paula_z']Znowu o jojkach :roll: Witaj Piko, Waszko i Vectro :lol: Gloopie baby-kolezanki mnie wyciagnely na kawke :mad: a ja wcale nie chcialam dzisiaj :shake: Wiec jem teraz kolacje i pije normalna kawke rozpuszczalna, co by dojsc do siebie i jutro w miare sie czuc :p Ciotka, czemu Cie nie ma na gg :placz: Ja jakoś tak sobie myślę ze ta kawa była z prądem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 :D Czesc Piko i Pysiu :lol: PIKA napisał(a):jak się dzisiaj czujesz? :evil_lol: Normalnie sie czuje :multi: W szoku jestem :-o Chyba pierwszy raz w zyciu nie mam kaca :eviltong: :p Quote
Recommended Posts