Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 paula_z napisał(a):Witaj moja ulubiona Pysiu :loveu: :lol: A dzisiaj Twoje krajany warszawskie przyjechały do mnie taką super fur ( nie pamiętam modelu ;) ) i oglądały Zmoroszelmy :p Jedna zrobiła potop bo piła wodę a druga tuż przed ich przyjazdem zajmowała się robotami ziemnymi co zaowocowało dziwnym kolorem rąk po pogłaskaniu jej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam nieco zszokowana że państwo nadal pragną niufa i głośno to wyraziłam :p Poinformowano mnie wtedy że był w domu niuf kochany i kopał, wylewał wode i ślinił się więc to dla nich nie nowość ;) Quote
Paula Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Hehe :lol: A oni specjalnie z Wawki do Ciebie pojachali ogladac Zmoroszelmy :hmmmm: :cool3: Quote
Vectra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):A dzisiaj Twoje krajany warszawskie przyjechały do mnie taką super fur ( nie pamiętam modelu ;) ) i oglądały Zmoroszelmy :p Jedna zrobiła potop bo piła wodę a druga tuż przed ich przyjazdem zajmowała się robotami ziemnymi co zaowocowało dziwnym kolorem rąk po pogłaskaniu jej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam nieco zszokowana że państwo nadal pragną niufa i głośno to wyraziłam :p Poinformowano mnie wtedy że był w domu niuf kochany i kopał, wylewał wode i ślinił się więc to dla nich nie nowość ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz ja zawsze uprzedzam wszystkich gosci że głaskanie psów grozi zmianą koloru rąk i paznokci :cool3: Paula nareszcie :multi: :multi: :multi: będe mieć z kim w nocy gadać :cool3: bo same śpiochy na tym dogo :shake: Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 paula_z napisał(a):Hehe :lol: A oni specjalnie z Wawki do Ciebie pojachali ogladac Zmoroszelmy :hmmmm: :cool3: Tak :p Niufoludzie mają niepokolei w głowach :evil_lol: Ja też jadę na łeb na szyję aby oglądać niufy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pysia napisał(a):Tak :p Niufoludzie mają niepokolei w głowach :evil_lol: Ja też jadę na łeb na szyję aby oglądać niufy :evil_lol: :stupid: :stupid: :stupid: czesc:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Paula Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Czesc kobiałki :lol: [quote name='Vectra']będe mieć z kim w nocy gadać :cool3: bo same śpiochy na tym dogo :shake: Mnie tez brakowalo tych naszych nocnych rozmow :cool3: Troche starych fotek Maksia: Quote
e.v.a Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 taki duzy a taki mały patyczek nosi :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maxio z wykałaczka cześć nocna gaduło:p Quote
Paula Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Patka']Mój ulubiony slodziak :loveu: Witaj Patka :multi: [quote name='evaxon']taki duzy a taki mały patyczek nosi :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Maxio z wykałaczka Maksio szybko skraca patyczki :roll: Ostatnio je najpierw obgryza z kory, a dopiero potem przynosi, zeby mu rzucac :cool1: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='paula_z']Czesc kobiałki :lol: Mnie tez brakowalo tych naszych nocnych rozmow :cool3: Troche starych fotek Maksia: Słuchaj....Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz farbując psa na fioletowo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Paulinko powstawiałam u siebie foty specjalnie dla c=Ciebie - zwłaszcza jedną ;) Z fioletowym psem :evil_lol: Quote
Paula Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Pysia']Słuchaj....Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz farbując psa na fioletowo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad: Sam sie ufarbowal :eviltong: Nie mam PS'a :-( Na tych bardziej przypomina siebie ;) : [quote name='Pysia']Paulinko powstawiałam u siebie foty specjalnie dla c=Ciebie - zwłaszcza jedną ;) Z fioletowym psem :evil_lol: Ach, dziekuje :loveu: Juz lece zobaczyc :p [quote name='evaxon']czesc mamcia:multi: Czesc corcia :multi: Quote
e.v.a Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='paula_z'] ale ja mam sliocznego braciszka:loveu: i caly czas z tym malym patyczkiem:mad: mamuska moze bys znalazla jakiegos wiekszego coo??:razz: :evil_lol: Quote
Paula Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 evaxon napisał(a):caly czas z tym malym patyczkiem:mad: mamuska moze bys znalazla jakiegos wiekszego coo??:razz: :evil_lol: Maksiu na jednym spacerku potrafi rozdrobnic kilka patyczkow :roll: tak ze ledwo co mu wystaje z geby :evil_lol: a zaczynamy od duzych :razz: A to sa fotki z tego samego spacerku :eviltong: Quote
e.v.a Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 paula_z napisał(a):Maksiu na jednym spacerku potrafi rozdrobnic kilka patyczkow :roll: tak ze ledwo co mu wystaje z geby :evil_lol: a zaczynamy od duzych :razz: A to sa fotki z tego samego spacerku :eviltong: tak tak jasne.. ty mi tu nie sciemniaj :razz: tak tylko potrafi Tigra:cool1: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 evaxon napisał(a):tak tak jasne.. ty mi tu nie sciemniaj :razz: tak tylko potrafi Tigra:cool1: :evil_lol: phi! Luna też :eviltong: Quote
Paula Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Witaj Alu i Weszko :multi: [quote name='Alicjarydzewska']część Nocne marki;) Jedna część nocnych markow sie melduje :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='paula_z']Witaj Alu i Weszko :multi: Jedna część nocnych markow sie melduje :eviltong: :evil_lol: a ja zaraz uciokam spać Quote
Paula Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ja zaraz uciokam spać To juz nie bedzie dzis Ozzulka :placz: Quote
dreamer Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dobry wieczór! ~*~ dzisiaj bez jajek :evil_lol: ~*~ polująca mini lwica ;) ~*~ oh, daj mi wreszcie spokój... :roll: ~*~ suczka w koronkach w czasie cieczki :evil_lol: ~*~ a takiego pieknego pieska czasem spotykamy na spacerkach :loveu: Quote
Paula Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Moja niunia kochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Buhahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka laska fiu fiu Quote
Recommended Posts