Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
Witaj moja ulubiona Pysiu :loveu: :lol:

A dzisiaj Twoje krajany warszawskie przyjechały do mnie taką super fur ( nie pamiętam modelu ;) ) i oglądały Zmoroszelmy :p Jedna zrobiła potop bo piła wodę a druga tuż przed ich przyjazdem zajmowała się robotami ziemnymi co zaowocowało dziwnym kolorem rąk po pogłaskaniu jej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam nieco zszokowana że państwo nadal pragną niufa i głośno to wyraziłam :p Poinformowano mnie wtedy że był w domu niuf kochany i kopał, wylewał wode i ślinił się więc to dla nich nie nowość ;)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
A dzisiaj Twoje krajany warszawskie przyjechały do mnie taką super fur ( nie pamiętam modelu ;) ) i oglądały Zmoroszelmy :p Jedna zrobiła potop bo piła wodę a druga tuż przed ich przyjazdem zajmowała się robotami ziemnymi co zaowocowało dziwnym kolorem rąk po pogłaskaniu jej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byłam nieco zszokowana że państwo nadal pragną niufa i głośno to wyraziłam :p Poinformowano mnie wtedy że był w domu niuf kochany i kopał, wylewał wode i ślinił się więc to dla nich nie nowość ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiesz ja zawsze uprzedzam wszystkich gosci że głaskanie psów grozi zmianą koloru rąk i paznokci :cool3:

Paula nareszcie :multi: :multi: :multi:
będe mieć z kim w nocy gadać :cool3: bo same śpiochy na tym dogo :shake:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe :lol: A oni specjalnie z Wawki do Ciebie pojachali ogladac Zmoroszelmy :hmmmm: :cool3:

Tak :p Niufoludzie mają niepokolei w głowach :evil_lol: Ja też jadę na łeb na szyję aby oglądać niufy :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak :p Niufoludzie mają niepokolei w głowach :evil_lol: Ja też jadę na łeb na szyję aby oglądać niufy :evil_lol:

:stupid: :stupid: :stupid:

czesc:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Czesc kobiałki :lol:
[quote name='Vectra']będe mieć z kim w nocy gadać :cool3: bo same śpiochy na tym dogo :shake:
Mnie tez brakowalo tych naszych nocnych rozmow :cool3:

Troche starych fotek Maksia:

Posted

[quote name='Patka']Mój ulubiony slodziak :loveu:
Witaj Patka :multi:
[quote name='evaxon']taki duzy a taki mały patyczek nosi :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']Maxio z wykałaczka
Maksio szybko skraca patyczki :roll: Ostatnio je najpierw obgryza z kory, a dopiero potem przynosi, zeby mu rzucac :cool1:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc kobiałki :lol:

Mnie tez brakowalo tych naszych nocnych rozmow :cool3:

Troche starych fotek Maksia:

Słuchaj....Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz farbując psa na fioletowo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad:

Posted

[quote name='Pysia']Słuchaj....Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz farbując psa na fioletowo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad:
Sam sie ufarbowal :eviltong: Nie mam PS'a :-(
Na tych bardziej przypomina siebie ;) :

[quote name='Pysia']Paulinko powstawiałam u siebie foty specjalnie dla c=Ciebie - zwłaszcza jedną ;) Z fioletowym psem :evil_lol:
Ach, dziekuje :loveu: Juz lece zobaczyc :p
[quote name='evaxon']czesc mamcia:multi:
Czesc corcia :multi:

Posted

[quote name='paula_z']

ale ja mam sliocznego braciszka:loveu: i caly czas z tym malym patyczkiem:mad: mamuska moze bys znalazla jakiegos wiekszego coo??:razz: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
caly czas z tym malym patyczkiem:mad: mamuska moze bys znalazla jakiegos wiekszego coo??:razz: :evil_lol:

Maksiu na jednym spacerku potrafi rozdrobnic kilka patyczkow :roll: tak ze ledwo co mu wystaje z geby :evil_lol: a zaczynamy od duzych :razz: A to sa fotki z tego samego spacerku :eviltong:

Posted

paula_z napisał(a):
Maksiu na jednym spacerku potrafi rozdrobnic kilka patyczkow :roll: tak ze ledwo co mu wystaje z geby :evil_lol: a zaczynamy od duzych :razz: A to sa fotki z tego samego spacerku :eviltong:

tak tak jasne.. ty mi tu nie sciemniaj :razz: tak tylko potrafi Tigra:cool1: :evil_lol:

Posted

dobry wieczór!

~*~

dzisiaj bez jajek :evil_lol:

~*~

polująca mini lwica ;)

~*~

oh, daj mi wreszcie spokój... :roll:

~*~

suczka w koronkach w czasie cieczki :evil_lol:

~*~

a takiego pieknego pieska czasem spotykamy na spacerkach :loveu: