Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 o masz ci los a tu 100 stronka:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
e.v.a Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o masz ci los a tu 100 stronka:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: a ja mam 199 ale co tam napije sie:evil_lol: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
Paula Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):o masz! muskulature wyrabia :ylsuper:a jednak sie troszke boisz tego mokotowa :lol: Hehe :lol: Z psem sie nigdzie nie bojam :eviltong: evaxon napisał(a):hej mamuska:evil_lol: Hej corcia :lol: Pysia napisał(a):Gdzieś Ty? Bo znowu mi uciekniesz i zapomnę co chciałam :diabloti: Pysia napisał(a):No i znowu zapomniałam.... Hihihi :D Pysiu, chyba przemeczona jestes ;) Alicjarydzewska napisał(a):o masz ci los a tu 100 stronka :drinking: Zdrowko :beerchug: Quote
Paula Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Kilka foteczek na pozegnanie :-( co byscie o nas nie zapomnialy ;) Quote
e.v.a Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 nieeeeeeeeeeeeeee to nie mozliweeeeee wracajjjj wracaj mamooooo:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :placz:ty nas tak nie zostawiaj .....dobraaaaaaaaaaaa:placz: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 a przepraszam gdzie Ty sie wybierasz :(:(:( Quote
Vectra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Paula się już przerowadziła i nie ma neta :placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Vectra napisał(a):Paula się już przerowadziła i nie ma neta :placz::placz::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mamoooooooooooooo Quote
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hahaha dzióbek mu się zakleił :evil_lol: ale tego neta nie ma tylko na tydzień czy sobie to wymyśliłam? Quote
Paula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Czesc dziewczeta kochane :lol: Mam wolna chwilke w pracy :roll: evaxon napisał(a):nieeeeeeeeeeeeeee to nie mozliweeeeee wracajjjj wracaj mamooooo:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Corcia, nie rycz :glaszcze: przeciez wroce :razz: malawaszka napisał(a):ale tego neta nie ma tylko na tydzień czy sobie to wymyśliłam? Mialam miec za tydzien, ale nie wiadomo :mad: Wkurzona jestem :angryy: chyba nie bede czekac na ta siec osiedlowa, tylko zaloze aster :cool1: Ewa, zadzwon do mnie w piatek lub sobote, bo ja przed pensja i pustki w telefonie :shake: Quote
e.v.a Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :multi: mama wrocila:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i wroci pozniej :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i pewnie jak wroci da nam Maxia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i Axe:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czesc:D Quote
Vectra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 paula_z napisał(a): Ewa, zadzwon do mnie w piatek lub sobote, bo ja przed pensja i pustki w telefonie :shake: zadzwonie :p Quote
malawaszka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Paulaa hejjj jak tam przeprowadzka??? :razz: Quote
Paula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 evaxon napisał(a):[SIZE=2]i pewnie jak wroci da nam Maxia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i Axe:loveu: Fotek narazie nie bedzie :-( malawaszka napisał(a):Paulaa hejjj jak tam przeprowadzka??? :razz: Przeprowadzka poszla szybko - w 2,5 godzinki sie uwineli :cool3: Quote
e.v.a Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 paula_z napisał(a):Fotek narazie nie bedzie :-( i mama wroci i da nam Maxia i Axe...........:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
malawaszka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 evaxon napisał(a):i mama wroci i da nam Maxia i Axe...........:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Paula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Tak mnie corcia przestraszyla tym :mad: ze wrzucam reszte fotek Maksia i Axy :evil_lol: Quote
Paula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Bede dopiero po weekendzie :placz: Mam nadzieje, ze juz od siebie :roll: Papapa :bye: Quote
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jak miło Cię widzieć :loveu::loveu::loveu: Szybciutko tego neta miej bo ja usycham tu za Tobą co jest przy stanie mojej tuszy niewskazane ;) Quote
e.v.a Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :multi: no mamuska postaralas sie:D wracaj szybciutko:placz: Quote
Recommended Posts