Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj mamo fioletowego psa i ciociu damy w koronkach :loveu: Quote
e.v.a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='dreamer'] dzisiaj bez jajek :evil_lol: nie ma jajek ale sa cycuchy :loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Vectra']Buhahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka laska fiu fiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prawie jak stringi :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Zmoroszelmy wstydliwie ukrywaja cycuchy a ta tutaj rozwalona jak jaka niemra na plaży nie tylko w germanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hej kobieto od fot do gazet które faceci trzymają w ukryciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Zmoroszelmy wstydliwie ukrywaja cycuchy a ta tutaj rozwalona jak jaka niemra na plaży nie tylko w germanii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia napisał(a):Hej kobieto od fot do gazet które faceci trzymają w ukryciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha :D Czesc Pysiu :lol: dbsst napisał(a):czesc ale Axa ma sexowen kliny :cool3: Czesc. Od cioci dostala :cool3: PIKA napisał(a):Cześć Paula :multi: Czesc Aga :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 mmmmmmmmmjak ciocia dba o siostrzenice no proszę :cool3: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 dbsst napisał(a):mmmmmmmmmjak ciocia dba o siostrzenice no proszę :cool3: Bo ja tofa :loveu: i teskni troszku :-( Czesc Monika :multi: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 paula_z napisał(a):Bo ja tofa :loveu: i teskni troszku :-( Czesc Monika :multi: to się moze przeprowadzi spowrotem na żolka Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 paula_z napisał(a):Bo ja tofa :loveu: i teskni troszku :-( Czesc Monika :multi: cześć :loveu: a czemu tęskni? nie widujecie się juz tak za często? :shake: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 dbsst napisał(a):to się moze przeprowadzi spowrotem na żolka Nie przeprowadzi :shake: Przynajmniej z rok pomieszkam na Mokotowie :evil_lol: malawaszka napisał(a):a czemu tęskni? nie widujecie się juz tak za często? :shake: Widujemy sie 2-3 razy w tygodniu, juz nie codziennie :cool1: Teraz jestem u rodzicow i jest tez moja niunia :loveu: evaxon napisał(a):czesc mamuska:multi: Czesc corka :multi: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :pheyka a jest już moja córcia bo siem zamartwiam jak mnie dziecko po Warsiawce włóczy się po nocy:cool3: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pheyka a jest już moja córcia bo siem zamartwiam jak mnie dziecko po Warsiawce włóczy się po nocy:cool3: Nie ma jeszcze, ale nie martw sie, ciotka, TZ ja tu przywiezie i razem z Maksiem pojedziemy do mnie :razz: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='paula_z']Nie ma jeszcze, ale nie martw sie, ciotka, TZ ja tu przywiezie i razem z Maksiem pojedziemy do mnie :razz:;)ok to siem razem pilnujcie Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :placz:gdzieście sie obie zgubiły:placz: Quote
Paula Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Czesc Alu :lol: Ja dzisiaj lezakuje, bo sie nienajlepiej czuje :roll: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Alu :lol: Ja dzisiaj lezakuje, bo sie nienajlepiej czuje :roll: Problemy z wchłanianiem ...alkoholu? :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Alu :lol: Ja dzisiaj lezakuje, bo sie nienajlepiej czuje :roll: trza bylo tyle kawy nie pic:evil_lol: Quote
Recommended Posts