Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']hahahah, odstawię się sama :evil_lol: :evil_lol: A TZ się będzie chciało? :hmmmm: Mojemu by się nie chciało :angryy: Pika, ty też, super, właśnie myslałam, że bez ciebie to za milcząco będzie :evil_lol: Oczywiście że będzie mu się chciało :siara: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No i jak nam sie przedluzy i zamkną puby, to mozna sie przeniesc do mnie :cool3: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja Leona na pewno nie biorę, będzie siedzial z TZ :p I od razu uprzedzam, ze długo ze mnie porzytku nie będzie, bo jutro rano do pracy :placz: właśnie, spać iść musze :angryy: PS aparat wezmę :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Maga to jutro się jeszcze spiszemy konkretnie :p :p ja tez aparat biore :eviltong: :eviltong: :eviltong: tylko napiszcie wkońcu gdzie i o której :razz: :razz: :razz: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 wy uzgodnijcie, ja się dostosuję :p Vectra, a czy ty jutro przypadkiem nie powinnaś zostać w domu? :hmmmm: Przecież teściowa w odwiedziny przyjeżdża :eviltong: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Jak bedzie transporcik do domku to mnie wsio ryba gdzie, byle nie zatloczno :diabloti: Pika? Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']wy uzgodnijcie, ja się dostosuję :p Vectra, a czy ty jutro przypadkiem nie powinnaś zostać w domu? :hmmmm: Przecież teściowa w odwiedziny przyjeżdża :eviltong: Wiesz ja zawsze bywam bardzo niegrzeczna i z miłą chęcią z domu się urwe :p :p :p mamusia zrozumie :evil_lol: :evil_lol: znaczy ona nie zrozumie bo o na nic nie rozumie :shake: :shake: TZ w związku z moim ogromym nieszczęśliwym wyrazem pyska i gderliwością jutro wymyślił sobie że ma klienta któremu awto się zjebało i jedzie do pracy więc jest 1% nadziei że teściowa nie przywędruje :multi: :multi: narazie się pocieszam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dobra to Żagielek :lol: Ja biore Sabe a co :cool1: najwyżej wroce do domu na piechote Chyba, ze bedzie padac to gwiazda zostanie w domu ;) Quote
e.v.a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ooo tak wezcie aparaty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No to super :multi: A moze asher tez wpadnie :cool3: ? Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 paula_z napisał(a):No to super :multi: A moze asher tez wpadnie :cool3: ? własnie jje eska wysłalam :razz: bo bylam z nia wstępnie umówiona na jutro :razz: ale u niej ;) Quote
oktawia6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 tu jak go zdziwko chapło:eviltong: faktycznie prosi się tylko o buzi:loveu: piękna sylwetka, błyszcząca sierść-a ta jego koleżanka ze spaceru to jakaś starsza sunia? taka pocieszna bidulka:lol: :loveu: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Czesc oktawia :lol: To jest Axa, suczka mojej siostry, jest okolo rok starsza od Maksia, a na pyszczku ma takie biale, minimialne znaczenia, to nie jest siwe :cool3: :lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):własnie jje eska wysłalam :razz: bo bylam z nia wstępnie umówiona na jutro :razz: ale u niej ;) a odpisała :razz: :razz: bo cosik ostatnio wspominała że jej od koma ładowarka umarła czu cuś :hmmmm: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Vectra napisał(a):a odpisała :razz: :razz: bo cosik ostatnio wspominała że jej od koma ładowarka umarła czu cuś :hmmmm: juz znalazla ladowarke, ale nie odpisala :shake: Może spi? :hmmmm: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):juz znalazla ladowarke, ale nie odpisala :shake: Może spi? :hmmmm: Napisalam jej pm, moze trafi :diabloti: Quote
asher Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Hahaha, ładowrakę znalazłam, ale z tym podłaczaniem jej do komórki, to strasznie duzo roboty, nie chciało mi się :lol: Dziewczyny, ja nie obiecuję. Trochę późno mamy sie spotkać, a ja na drugim końcu Warszawy mieszkam. No i Sabiny nie wezmę na pewno, bo leżenie na zimnym mokrym betonie, to nie na jej stawy, więc i tak wpadłabym na chwilkę tylko (po jej ostatnim wypadku boję się tracić ja na dłużej z oczu :oops: ). Ale pomyslę, przemyślę i dam znać jutro, bo chętkę mam, oj, mam ;) Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 asher napisał(a):Hahaha, ładowrakę znalazłam, ale z tym podłaczaniem jej do komórki, to strasznie duzo roboty, nie chciało mi się :lol: Dziewczyny, ja nie obiecuję. Trochę późno mamy sie spotkać, a ja na drugim końcu Warszawy mieszkam. No i Sabiny nie wezmę na pewno, bo leżenie na zimnym mokrym betonie, to nie na jej stawy, więc i tak wpadłabym na chwilkę tylko (po jej ostatnim wypadku boję się tracić ja na dłużej z oczu :oops: ). Ale pomyslę, przemyślę i dam znać jutro, bo chętkę mam, oj, mam ;) Asia nie myśl tylko przybywaj :p :p Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No wlasnie chcialam to samo napisac :cool3: Nie ma co myslec :chlup: :diabloti: Quote
oktawia6 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Czesc oktawia :lol: To jest Axa, suczka mojej siostry, jest okolo rok starsza od Maksia, a na pyszczku ma takie biale, minimialne znaczenia, to nie jest siwe :cool3: :lol: czyli nie jest seniorką ta psinka;) . Oj widzę, że znowu dziewczęta imprezkę organizują :knajpa: :chlup: :eviltong: :drinka: :chlup: :drinking: :cunao: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 właśnie wstalam,jadę do pracy, jestem nieprzytomna z niewyspania, bo znowu czytałam do bladego świtu :mdleje: Ale jak Asherek przyjedzie, to mnie to zmobilizuje :loveu: :evil_lol: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Kurczę, a nie mogłybyśmy umówić się gdzieś blizej? To znaczy dla mnie bliżej :evil_lol: Bo choć was dziewczeta strrrasznie lubię, to nie chce mi się leciec na drugi koniec Warszawy ;) Poza tym mam problerm logistyczny, bo ok. 20-tej Słonina miche dostaje. i nie chciałabym tego zbyt opóźniać, gdyż od feralnego pożarcia fontanny drżę o jej trzewia i pór karmienia pilnuję z zegarkiem w ręku ;) A nawet jak się zmusze i o tej 20-tej was opuszczę, to Słonina nie dostanie michy wczesniej, niż o 22-iej :shake: Bo droga do domu zajmie mi ok. godziny, potem trzeba będzie wziąć sucza na spacerek, a potem jeszcze godzinę od spacerku odczekać... Wiem, pewnie przesadzam z tym chuchaniem na sukę, ale naprawdę w pięty mi to jej rozszerzenie żołądka poszło :oops: I sie zrobiłam przewrażliwiona :oops: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A tak w ogóle, Paula, macie śliczne pieski :) Bardzo sa fotogeniczne! Axa jest przeminiasta :lol: Taka kokietka :lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 asher napisał(a):Kurczę, a nie mogłybyśmy umówić się gdzieś blizej? To znaczy dla mnie bliżej :evil_lol: Bo choć was dziewczeta strrrasznie lubię, to nie chce mi się leciec na drugi koniec Warszawy ;) Poza tym mam problerm logistyczny, bo ok. 20-tej Słonina miche dostaje. i nie chciałabym tego zbyt opóźniać, gdyż od feralnego pożarcia fontanny drżę o jej trzewia i pór karmienia pilnuję z zegarkiem w ręku ;) A nawet jak się zmusze i o tej 20-tej was opuszczę, to Słonina nie dostanie michy wczesniej, niż o 22-iej :shake: Bo droga do domu zajmie mi ok. godziny, potem trzeba będzie wziąć sucza na spacerek, a potem jeszcze godzinę od spacerku odczekać... Wiem, pewnie przesadzam z tym chuchaniem na sukę, ale naprawdę w pięty mi to jej rozszerzenie żołądka poszło :oops: I sie zrobiłam przewrażliwiona :oops: Asher ,ale metrem to masz moment na tą Kępe :razz: :razz: Jak się reszta obudzi ;) ;) to coś u stalimy :p Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Asherku, ja w galerii boorkow pytalam Cie ze dwa tygodnie temu o te Kabaty, ale Ty slepa, w ogole tam nie zagladasz :evil_lol: Gdzie na tych Kabatach? Jak TZ Vectry mnie odstawi do domu to mozemy jechac do Asherkowej :cool3: Albo dzis zostanmy juz przy Kępie, a za tydzien na Kabaty? Quote
Recommended Posts