Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']hahahah, odstawię się sama :evil_lol: :evil_lol:

A TZ się będzie chciało? :hmmmm: Mojemu by się nie chciało :angryy:

Pika, ty też, super, właśnie myslałam, że bez ciebie to za milcząco będzie :evil_lol:
Oczywiście że będzie mu się chciało :siara:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

ja Leona na pewno nie biorę, będzie siedzial z TZ :p

I od razu uprzedzam, ze długo ze mnie porzytku nie będzie, bo jutro rano do pracy :placz: właśnie, spać iść musze :angryy:

PS aparat wezmę :evil_lol:

Posted

Maga to jutro się jeszcze spiszemy konkretnie :p :p
ja tez aparat biore :eviltong: :eviltong: :eviltong:

tylko napiszcie wkońcu gdzie i o której :razz: :razz: :razz:

Posted

wy uzgodnijcie, ja się dostosuję :p

Vectra, a czy ty jutro przypadkiem nie powinnaś zostać w domu? :hmmmm: Przecież teściowa w odwiedziny przyjeżdża :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']wy uzgodnijcie, ja się dostosuję :p

Vectra, a czy ty jutro przypadkiem nie powinnaś zostać w domu? :hmmmm: Przecież teściowa w odwiedziny przyjeżdża :eviltong:
Wiesz ja zawsze bywam bardzo niegrzeczna i z miłą chęcią z domu się urwe :p :p :p mamusia zrozumie :evil_lol: :evil_lol: znaczy ona nie zrozumie bo o na nic nie rozumie :shake: :shake:
TZ w związku z moim ogromym nieszczęśliwym wyrazem pyska i gderliwością jutro wymyślił sobie że ma klienta któremu awto się zjebało i jedzie do pracy więc jest 1% nadziei że teściowa nie przywędruje :multi: :multi: narazie się pocieszam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
No to super :multi: A moze asher tez wpadnie :cool3: ?

własnie jje eska wysłalam :razz: bo bylam z nia wstępnie umówiona na jutro :razz: ale u niej ;)

Posted

tu jak go zdziwko chapło:eviltong: faktycznie prosi się tylko o buzi:loveu: piękna sylwetka, błyszcząca sierść-a ta jego koleżanka ze spaceru to jakaś starsza sunia? taka pocieszna bidulka:lol: :loveu:

Posted

Czesc oktawia :lol: To jest Axa, suczka mojej siostry, jest okolo rok starsza od Maksia, a na pyszczku ma takie biale, minimialne znaczenia, to nie jest siwe :cool3: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
własnie jje eska wysłalam :razz: bo bylam z nia wstępnie umówiona na jutro :razz: ale u niej ;)

a odpisała :razz: :razz: bo cosik ostatnio wspominała że jej od koma ładowarka umarła czu cuś :hmmmm:

Posted

Vectra napisał(a):
a odpisała :razz: :razz: bo cosik ostatnio wspominała że jej od koma ładowarka umarła czu cuś :hmmmm:

juz znalazla ladowarke, ale nie odpisala :shake: Może spi? :hmmmm:

Posted

Hahaha, ładowrakę znalazłam, ale z tym podłaczaniem jej do komórki, to strasznie duzo roboty, nie chciało mi się :lol:
Dziewczyny, ja nie obiecuję. Trochę późno mamy sie spotkać, a ja na drugim końcu Warszawy mieszkam. No i Sabiny nie wezmę na pewno, bo leżenie na zimnym mokrym betonie, to nie na jej stawy, więc i tak wpadłabym na chwilkę tylko (po jej ostatnim wypadku boję się tracić ja na dłużej z oczu :oops: ).
Ale pomyslę, przemyślę i dam znać jutro, bo chętkę mam, oj, mam ;)

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, ładowrakę znalazłam, ale z tym podłaczaniem jej do komórki, to strasznie duzo roboty, nie chciało mi się :lol:
Dziewczyny, ja nie obiecuję. Trochę późno mamy sie spotkać, a ja na drugim końcu Warszawy mieszkam. No i Sabiny nie wezmę na pewno, bo leżenie na zimnym mokrym betonie, to nie na jej stawy, więc i tak wpadłabym na chwilkę tylko (po jej ostatnim wypadku boję się tracić ja na dłużej z oczu :oops: ).
Ale pomyslę, przemyślę i dam znać jutro, bo chętkę mam, oj, mam ;)

Asia nie myśl tylko przybywaj :p :p

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc oktawia :lol: To jest Axa, suczka mojej siostry, jest okolo rok starsza od Maksia, a na pyszczku ma takie biale, minimialne znaczenia, to nie jest siwe :cool3: :lol:

czyli nie jest seniorką ta psinka;) .
Oj widzę, że znowu dziewczęta imprezkę organizują :knajpa: :chlup: :eviltong: :drinka: :chlup: :drinking: :cunao:

Posted

właśnie wstalam,jadę do pracy, jestem nieprzytomna z niewyspania, bo znowu czytałam do bladego świtu :mdleje:
Ale jak Asherek przyjedzie, to mnie to zmobilizuje :loveu: :evil_lol:

Posted

Kurczę, a nie mogłybyśmy umówić się gdzieś blizej? To znaczy dla mnie bliżej :evil_lol: Bo choć was dziewczeta strrrasznie lubię, to nie chce mi się leciec na drugi koniec Warszawy ;)

Poza tym mam problerm logistyczny, bo ok. 20-tej Słonina miche dostaje. i nie chciałabym tego zbyt opóźniać, gdyż od feralnego pożarcia fontanny drżę o jej trzewia i pór karmienia pilnuję z zegarkiem w ręku ;) A nawet jak się zmusze i o tej 20-tej was opuszczę, to Słonina nie dostanie michy wczesniej, niż o 22-iej :shake: Bo droga do domu zajmie mi ok. godziny, potem trzeba będzie wziąć sucza na spacerek, a potem jeszcze godzinę od spacerku odczekać...
Wiem, pewnie przesadzam z tym chuchaniem na sukę, ale naprawdę w pięty mi to jej rozszerzenie żołądka poszło :oops: I sie zrobiłam przewrażliwiona :oops:

Posted

asher napisał(a):
Kurczę, a nie mogłybyśmy umówić się gdzieś blizej? To znaczy dla mnie bliżej :evil_lol: Bo choć was dziewczeta strrrasznie lubię, to nie chce mi się leciec na drugi koniec Warszawy ;)

Poza tym mam problerm logistyczny, bo ok. 20-tej Słonina miche dostaje. i nie chciałabym tego zbyt opóźniać, gdyż od feralnego pożarcia fontanny drżę o jej trzewia i pór karmienia pilnuję z zegarkiem w ręku ;) A nawet jak się zmusze i o tej 20-tej was opuszczę, to Słonina nie dostanie michy wczesniej, niż o 22-iej :shake: Bo droga do domu zajmie mi ok. godziny, potem trzeba będzie wziąć sucza na spacerek, a potem jeszcze godzinę od spacerku odczekać...
Wiem, pewnie przesadzam z tym chuchaniem na sukę, ale naprawdę w pięty mi to jej rozszerzenie żołądka poszło :oops: I sie zrobiłam przewrażliwiona :oops:

Asher ,ale metrem to masz moment na tą Kępe :razz: :razz:
Jak się reszta obudzi ;) ;) to coś u stalimy :p

Posted

Asherku, ja w galerii boorkow pytalam Cie ze dwa tygodnie temu o te Kabaty, ale Ty slepa, w ogole tam nie zagladasz :evil_lol: Gdzie na tych Kabatach? Jak TZ Vectry mnie odstawi do domu to mozemy jechac do Asherkowej :cool3: Albo dzis zostanmy juz przy Kępie, a za tydzien na Kabaty?