Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Paula :multi:
a zdradzisz tytul filmu ? :evil_lol: Ja takie uwelbiam :loveu: :evil_lol:

Czesc Pika, nie pamietam:oops: to byl jakis serial, jest co srode okolo 23 na polsacie :roll: :lol: Ja nie przepadam za horrorami, bo sie bojam :shake: najbardziej takich o duchach :diabloti:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Pika, nie pamietam:oops: to byl jakis serial, jest co srode okolo 23 na polsacie :roll: :lol: Ja nie przepadam za horrorami, bo sie bojam :shake: najbardziej takich o duchach :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wakacje z duchami:evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Uwielbiam przytulac sie do jego glowki :loveu:

ale pamiętaj, że on ma ... :hmmmm: 10 ton? .... :hmmmm: 3 tony? ucisku i zaraz cię zmiażdży, bo jużmu pewnie mózg uciska czaszkę... :hmmmm: czy czaszka mógz?
:lol: :lol: :lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Pika, nie pamietam:oops: to byl jakis serial, jest co srode okolo 23 na polsacie :roll: :lol: Ja nie przepadam za horrorami, bo sie bojam :shake: najbardziej takich o duchach :diabloti:

haha przeciez to film tylko :evil_lol: ja jak się na horrorze nie przestrasze to znaczy, ze kiepski był :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ale pamiętaj, że on ma ... :hmmmm: 10 ton? .... :hmmmm: 3 tony? ucisku i zaraz cię zmiażdży, bo jużmu pewnie mózg uciska czaszkę... :hmmmm: czy czaszka mógz?:lol: :lol: :lol:
Hehe...caly czas o tym pamietam, zblizaja sie jego 3 urodzinki :evil_lol:
[quote name='PIKA']haha przeciez to film tylko :evil_lol: ja jak się na horrorze nie przestrasze to znaczy, ze kiepski był :shake: :evil_lol:
Hehe...ja wiem, ze to tylko film, ale co ja poradze, jak mi ciarki przechodza; jakis takich o ufo czy potworach sie nie boje, ale duchy :shake: :oops:

Napisanie posta graniczy z cudem, zajmuje mi to wh** czasu :wallbash: :bad-word: Ja se poczytam tylko, a jak mu sie nie polepszy :comp26:

Posted

hahahaha on tak na mnie patrzył i pyskował jak byłam u Pauli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a najbardziej był zdziwiony i zadowolony jak dostawał buziaki w to słodkie pycho :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ufff nareszcie się tu dostałam - Paula czemu nie chciałaś mnie wpuścić? :mad:

a dziubeczki słodkie mmmmmm :loveu:

Co zlego to nie ja :diabloti: Ja sie ledwo dopchalam :evil_lol:

Dziekujemy:loveu:

My wlasnie po ostatnim spacerku, idziemy palulu :bye: