asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):o piwo i jego cene to się nie martw :siara: kupie w hurtowni mam 5% rabatu :p Nie no, ja żartowałam :lol: Jedyna niedogodnośc, że piwo jest gdzie indziej i tania pizza gdzie indziej (malutki lokal, bez ogródka) :lol: A ceny maja naprawde przychylne 10 - 15 zł za średnia pizzę. I nawet, mimo ceny, całkiem smaczna ta pizza :p A może jeszcze w ten weekend byście wpadły? Przypominam, że weekend trwa do wtorku włącznie :razz: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):No to weż Słonine-Sabine i Boogiego - worek karmy w kieszeń , a leżadło się skołuje :p :p ciepło dziś jest i na deszcz się nie zapowiadaHahahaha, ale one jedza namoczoną. W kieszeń tego nie wezmę, nie ma mowy, aż tak ich nie kocham :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 zawsze można do tele zadzwonić ;) ;) 1+1 gratis znaczy pizza i całkiem niezła :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: jutro to ja pracuje w nocy :shake: :shake: może poniedziałek :razz: :razz: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Vectra']zawsze można do tele zadzwonić ;) ;) 1+1 gratis znaczy pizza i całkiem niezła :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: I poprosimy o dostawe na łąki wilanowskie, "wie pan, koło tego pastwiska gdzie pasie się krowa i dwa konie"? :diabloti: :diabloti: :diabloti: jutro to ja pracuje w nocy :shake: :shake: może poniedziałek :razz: :razz:Może być poniedziałek ;) Kurde no, cały czas mnie kusi, żeby jednak do was podjechać, ech, ten mój brak silnej woli :mad: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No to przyjedz :multi: :multi: :multi: :multi: nie męcz silnej woli daj jej odpocząć :cool3: :cool3: :cool3: a w poniedziałek najwyżej do Ciebie przyjadymy jakoś :p :p :p :p ja bez futer bo - panna Sz niereformowalna pozatym może chcieć podłączyć się do piwa - Lala z Pikową Sabą się nie dogada znaczy Saba bo Lala jest grzeczna i nie jest rasistka -Kano będzie chciał zjeść wszyskie psy i pizze . -Kot lubi psy ,ale psy nie lubią jego więc też odpada -akwariuma ciągnąć nie będe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='PIKA']Maga jest w pracy dzisiaj i tzreba wziąc pod uwagę, ze jest troszke ograniczona czasowo po pracy, więc jej nie motajmy ;) och, Pika, I Love You :loveu: :evil_lol: [quote name='asher'] Przypominam, że weekend trwa do wtorku włącznie :razz: dla kogo trwa, dla tego trwa :angryy: Asher, nie pitol i przyjedź, bo i ja się zaczynam łamać (ze zmęczenia :mdleje: ) Nawet jak Sabina dostanie jedzenie o 22, to nic jej się nie stanie raz, a przecież o to chodzi, że chcesz ją obserwować PO jedzeniu. Wiem, ze masz daleko, ale metrem to wygoda, a może dziewczyny wyjdą po ciebie na pl. Wilsona, co byś samotnie nie szła :lol: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Musialam zejsc do sklepu po szampon :angryy: Co sie dzieje? Asher przyjedzie? Mozemy wyjsc na Wilsona. Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Vectra']No to przyjedz :multi: :multi: :multi: :multi: A weźmiesz Szczepana dzisiaj? :cool3: :loveu: [quote name='Maga100']Nawet jak Sabina dostanie jedzenie o 22, to nic jej się nie stanie Magda, ale żeby ona mogła dostać michę o 22-iej, to ja o 20 będę musiała z nią lecieć z powrotem :shake: No sama powiedz, chciałoby ci się leciec na drugi koniec miasta po to, żeby godzinę w knajpie posiedzieć? Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Paula, nie trzeba po mnie wychodzić, jakby co to trafię :lol: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Asiu, metro jedzie 30 min cala trase, 185 jedzie 5 min na Wilsona, czemu 2 godziny? :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nadal nie wiem gdzie mają to spotkanko:evil_lol: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nadal nie wiem gdzie mają to spotkanko:evil_lol: W Żagielku :lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='paula_z']W Żagielku :lol::razz:aha czyli to pastwisko to inną razą :cool3: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Asiu, metro jedzie 30 min cala trase, 185 jedzie 5 min na Wilsona, czemu 2 godziny? :crazyeye:Bo to ja jadę. A mnie dorga zawsze zabiera więcej, niż teoretycznie powinna :evil_lol: Ale serio, policz, w sumie godzina jazdy metrem, pół godziny na dojście od metra do Żagielka (znając mnie autobusem będzie dłużej, bop pół godziny będę czekała na przystanku, a potem pojadę w złą stronę :diabloti: ), no i 20 minut na dojście ode mnie do metra i z powrotem ;) Dziewczyny, umówmy się tak, że jak przyjade, to będe, a jak nie, to nie, ok? Bo ci Paula zagadujemy bez sensu galerię :lol: A ja juz powoli zacyznam się czuć, jak strraszna maruda :lol: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='asher'] Dziewczyny, umówmy się tak, że jak przyjade, to będe, a jak nie, to nie, ok? nie :angryy: to jej dasz jeść jeszcze później. I tak się wcześnie nie kładziesz spać :p Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:aha czyli to pastwisko to inną razą :cool3: Alu pastwisko w weekend a dokladnie w poniedzialek pan z tele pizzy przywiezie pizze Ahserowej roboty i bedzie piwo od Vectry bo ona ma 5% rabatu w hutrowni i kupi zgrzewke i 1 krowe i 2 konie i beda sie pasly na łace z psami qtorych tak naprawde niebedzie :hmmmm: p.s narobilyscie miochote na pizze :placz: i piwo:placz: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 asher napisał(a):Dziewczyny, umówmy się tak, że jak przyjade, to będe, a jak nie, to nie, ok? Bo ci Paula zagadujemy bez sensu galerię :lol: A ja juz powoli zacyznam się czuć, jak strraszna maruda :lol: Hehe, bo to jest taka galeria na niby ;) do gadania i marudzenia :evil_lol: Ok, to jak bedziesz to badz, a jak nie to w poniedzialek u Ciebie :cool3: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 o nie nie ja psów nie biore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja jade odpocząć a nie się uzerać z tym wiejskim kundlem co to się zachować nie potrafi :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tesa się nie nadaje na takie spotkanka :p :p :p ale jak ew chcecie to moge wziąść Kano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on swój chłop jest bardzo miły zwłaszcza w stosunku do samców :cool3: :cool3: :cool3: suki też lubi :razz: :razz: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):suki też lubi :razz: :razz: ...zjadac :diabloti: Ok, to ja ide sie kąpac; Vectra, jak bedziesz jechac to dzwon, jak nie bede jeszcze gotowa, to podam Ci kody dostępu i wejdziesz na gore. Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 evaxon napisał(a):Alu pastwisko w weekend a dokladnie w poniedzialek pan z tele pizzy przywiezie pizze Ahserowej roboty i bedzie piwo od Vectry bo ona ma 5% rabatu w hutrowni i kupi zgrzewke i 1 krowe i 2 konie i beda sie pasly na łace z psami qtorych tak naprawde niebedzie :hmmmm: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 to ja też się pakuje do wanny :p :p :p będe po 18tej pewnie bliżej 19tej :p :p bo TZ dopiero do domu jedzie :shake: :shake: :shake: :shake: to do zobaczyska kobitki - Asher Ciebie też chcę widzieć :razz: :razz: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 ja zaraz jadę nad kanałek Leona wybiegać z Piką. Potem odstawię go i wróce do Żagielka na jakąś 19.00 :hand: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No dobra, ot ja na wszelki wypadek lece wymyć głowę :lol: Quote
Maga100 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='asher']No dobra, ot ja na wszelki wypadek lece wymyć głowę :lol: :lol: :lol: :lol: kurde, ale to ja mam się jakoś szykować? :crazyeye: zmyłam makijaż pracowniczy, mam się znowu upięknić? :crazyeye: myslałam, ze w hronie bab i psów mogę być niewyjściowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts