Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
a Ty się nie śmiej bo cię poszczuje moją teściową :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ona agresywna bywa i nie jest szczepiona :eviltong: :eviltong:

A Ty nie strasz, myslisz ze jak masz skonczone 14 to Ci wolno :mad: :evilgrin:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']
tak jestem pół głów :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

czyli jednak sie mylę! :cool3:
w końcu jest się tym psychologiem i zna się na rzeczy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
nie ma takiej granicy :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja jestem jak nasi politycy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:hmmmm: ale Ci obecni rządzący to sie o byle gówno obrażaja :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']czyli jednak sie mylę! :cool3:
w końcu jest się tym psychologiem i zna się na rzeczy :evil_lol:
a czy ja moge się do szanownej pani psycholog zapisać na jakąś sesyjke :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kupie jakieś piwo i se pogadamy :evil_lol: :evil_lol:
Tylko słyszałam że psychologowie to czasem gorsze świry niż pacjenci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: ale Ci obecni rządzący to sie o byle gówno obrażaja :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie ,nie im plują w morde ,a oni twierdzą że deszcz pada :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Tylko słyszałam że psychologowie to czasem gorsze świry niż pacjenci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie wiem, gdzie słyszalaś te oszczerstwa :diabloti:
Z przyjemnością cie wyslucham i z przyjemnością ci doradzę :diabloti: skutecznie :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie wiem, gdzie słyszalaś te oszczerstwa :diabloti:
Z przyjemnością cie wyslucham i z przyjemnością ci doradzę :diabloti: skutecznie :diabloti: :evil_lol:
no to jesteśmy umówione :p :p :p rozumiem że pierwsza sesja gratis :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie wiem, gdzie słyszalaś te oszczerstwa :diabloti:
Z przyjemnością cie wyslucham i z przyjemnością ci doradzę :diabloti: skutecznie :diabloti: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a czy ja moge się do szanownej pani psycholog zapisać na jakąś sesyjke :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
kupie jakieś piwo i se pogadamy :evil_lol: :evil_lol:
Tylko słyszałam że psychologowie to czasem gorsze świry niż pacjenci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ohooo a ta nastepnya na zła droge sprowadza:mad: moja mame tez ostatnio rozpila:placz:

Posted

[quote name='Maga100']ale łapówkę jakąś przyniesiesz?:p
no przytargam czekolade E.WEDEL :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gorzką:eviltong:
co byś nie powiedziała że ci słodze :evil_lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
To zrobcie ta sesyjke jutro w Żagielku:razz: Vectra, wpadasz na piwko/drinka? Maga? Pika? :cool3:

oczywiście że wpadam :p :p

kto chętny drogie panie :razz: :razz: :razz: niepowtarzalna okazja na dogomaniacko -wariackie spotkanie przy pifffkuuuuu :razz: :razz:

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście że wpadam :p :p

kto chętny drogie panie :razz: :razz: :razz: niepowtarzalna okazja na dogomaniacko -wariackie spotkanie przy pifffkuuuuu :razz: :razz:

ciekawa propozycja, nie powiem :cool3:
a o której, drogie panie? :p

PS tym razem mojego bolida zostawię w domu :p

Posted

[quote name='Maga100']ciekawa propozycja, nie powiem :cool3:
a o której, drogie panie? :p

PS tym razem mojego bolida zostawię w domu :p

Maga myśle że tak 18 / 19 ???

Posted

[quote name='Vectra']Maga myśle że tak 18 / 19 ???

pasuje :p
Będę już po pracy, Leon po spacerze i TZ też powinien być w domu, to moze mnie odwiezie :roll:
ale na pewno po mnie nie przyjedzie :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
Maga mój TZ cię odstawi :p :p :p znaczy do domu cię odstawi :evil_lol: :evil_lol:

a mnie tez ? Ja niedaleko Magi mieszkam, po drodze bedzie mial :evil_lol:

Vectra napisał(a):
PIKA mi to wsio ryba gdzie ;) ;) może być starówka :p :p

Mam ochotę na koncert z serii Jazz na Starowce ;)

Posted

[quote name='Vectra']Maga mój TZ cię odstawi :p :p

hahahah, odstawię się sama :evil_lol: :evil_lol:

A TZ się będzie chciało? :hmmmm: Mojemu by się nie chciało :angryy:

Pika, ty też, super, właśnie myslałam, że bez ciebie to za milcząco będzie :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
może być starówka :p :p

Oj nie, nie :shake: Kępa, plis; ja chcialam wziac psa, tzn isc po niego, wyjsc czy cus; on nie moze sam za dlugo siedziec.

Posted

powiem żeby wzioł busa :p :p :p tam się zmieści nas sporo - tylko pytanie czy pobieracie piesy :razz: :razz: :razz:

to teraz konkret o której i gdzie i czy ja jestem na tyle poważna by słucha jazzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
tylko pytanie czy pobieracie piesy :razz: :razz: :razz:

To musze opieke dla psa zalatwic, jesli mam go nie brac. Bo moge brac, ale jak bym miala pod nosem, to zawsze moge odstawic :evil_lol: