dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='paula_z']Dostalam od sis kilka fotek z maja, narazie tylko ta jedna sie nadaje :roll: Ceść Mamo psa mordercy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='paula_z']Dzien Dobry :kaffee_2: :loveu: :loveu: :loveu: Dzień Doberek :multi: Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 z Maksia straszny romantic a Axa tak słodko zawstydzona :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Czesc dziewczynki :lol: Debe, jedyne stworzenie, jakie Maksiu zamordowal to ćma :lol: i to dlatego, ze bronil mnie przed nia, bo atakowala mnie :crazyeye: :evil_lol: Vectra jest swiadkiem :evil_lol: Vectra, tylko nie klam :mad: Ona mnie atakowala, widzialam jak sie zbliza do mnie z mordem w oczkach ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 paula_z napisał(a):Czesc dziewczynki :lol: Debe, jedyne stworzenie, jakie Maksiu zamordowal to ćma :lol: i to dlatego, ze bronil mnie przed nia, bo atakowala mnie :crazyeye: :evil_lol: Vectra jest swiadkiem :evil_lol: Vectra, tylko nie klam :mad: Ona mnie atakowala, widzialam jak sie zbliza do mnie z mordem w oczkach ;) :evil_lol: hahahahaha tak to była pitćma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ogromna z wielkimi zębami i przerażliwymi oczami :evil_lol: :evil_lol: była ogromna i tylko dzielny Max miał na tyle odwagi by złapać i unicestwić bestie :diabloti: Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 paula_z napisał(a):Czesc dziewczynki :lol: Debe, jedyne stworzenie, jakie Maksiu zamordowal to ćma :lol: i to dlatego, ze bronil mnie przed nia, bo atakowala mnie :crazyeye: :evil_lol: Vectra jest swiadkiem :evil_lol: Vectra, tylko nie klam :mad: Ona mnie atakowala, widzialam jak sie zbliza do mnie z mordem w oczkach ;) :evil_lol: taaaaaaaaaaaa znam te mordercz ćmy :lol: :lol: Szpila też jest ćmogromcą :lol: :lol: :lol: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Vectra']hahahahaha tak to była pitćma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ogromna z wielkimi zębami i przerażliwymi oczami :evil_lol: :evil_lol: była ogromna i tylko dzielny Max miał na tyle odwagi by złapać i unicestwić bestie :diabloti: :roflt: Moj bohater :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja w domu mam tylko łosogromce :p :p :p panna Sz namiętnie poluje za łosy z czego nawet się ciesze bo ja się bojam łos :placz: :placz: :placz: z pitoćmami sama sobie musze radzić - mam mufo-łapke i :mad: :mad: ćmy Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 No losow tez sie bojam :shake: Nie pozwalaj Szczepance jesc losow, co bedzie jak ja udziabie? :placz: Hehe, z osami mam historie rodzinna :cool3: : jak mialam z 6 lat i zmienialam zeby :evil_lol: to seplenilam. Pytam sie ojca" "cy osy maja osy?". Ojciec myslal, ze chodzi mi o to, czy osy maja małe osy - dzieci, a ja mowie "nie, cy osy maja osy". Chyba z godzine usilowal sie dowiedziec, o co mi chodzi :evil_lol: Kto wie? :cool3: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 czy osy mają nosy :razz: :razz: :razz: panna Sz nie jada łos - ona je łapie ,mamle i wypluwa potem ogląda :evil_lol: ja się łos bojam bo już mi łosa życie kciała odebrać kiedyś :shake: jestem uczulona na łosowy jad :-( Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Vectra napisał(a):czy osy mają nosy :razz: :razz: :razz: Blisko, "czy osy maja oczy" :) Vectra napisał(a):ja się łos bojam bo już mi łosa życie kciała odebrać kiedyś :shake: jestem uczulona na łosowy jad :-( :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przej****e masz :shake: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześć Paula :multi: Vectra napisał(a): panna Sz nie jada łos - ona je łapie ,mamle i wypluwa potem ogląda :evil_lol: Oj Vectra, ale losa moze Pannę Sz dziabnąć w pycho, a wtedy możecie nie zdązyć ...... :shake: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :pheloł:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 evaxon napisał(a):mamoooo juz jestem :evil_lol: :drink1: Grzeczna dziewczynka :lol: moze teraz :kaffee_2: :diabloti: Heloł Alu :D Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='PIKA'] Oj Vectra, ale losa moze Pannę Sz dziabnąć w pycho, a wtedy możecie nie zdązyć ...... :shake: w pycho albo jeszcze gorzej w gardło :shake: nie pozwalaj jej łapać os :shake: Mojej znajomego psa, gdy był szczeniakiem użarła osa w przełyk (kłapnął ją) i psiak zaczął puchnąć. Uratowała mu życie, wkładają rurkę gumową do gardła (znajma jest lekarzem) i w ciągu 15 min była u weta. Tym uratowała mu życie Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ale ona nie połyka łos :diabloti: :diabloti: ino je mamle - narazie tfu , tfu nie dziabło ją - znaczy w zeszłym roku miała ryj spuchnięty :evil_lol: :evil_lol: cholera przecież ja nie jestem jakiś pół głow co to psa na pożarcie łos wystawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czasami nawet dbam o te psy :evil_lol: :evil_lol: ale jak by mi łosa psa skrzywdziłą to bym jej paski pourywała :mad: :mad: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Vectra']cholera przecież ja nie jestem jakiś pół głow nieee? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']nieee? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madzia :mad: :mad: Magdaleno :mad: :mad: Madziuniu :mad: :mad: :mad: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Vectra']Madzia :mad: :mad: Magdaleno :mad: :mad: Madziuniu :mad: :mad: :mad: ale to chyba dobrze, ze się mylę? czy nie? :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS gdzie masz granicę, po przekroczeniu której się obrażasz? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 paula_z napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a Ty się nie śmiej bo cię poszczuje moją teściową :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ona agresywna bywa i nie jest szczepiona :eviltong: :eviltong: Quote
Vectra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']ale to chyba dobrze, ze się mylę? czy nie? :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS gdzie masz granicę, po przekroczeniu której się obrażasz? :evil_lol: nie ma takiej granicy :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja jestem jak nasi politycy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak jestem pół głów :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: do krytyki też się przyznaje :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts