Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):On do nieporadnych suk jest taki, jak suka sobie radzi, ale go nie atakuje za bardzo, to jest luz; albo sobie odchodzi albo sie dostosowuje :evil_lol: On nie jest agresywny do suk, jedynie moze sie bronic. Moją Lale napastwoał :mad: :mad: :cool1: no ale ona picza jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):Moją Lale napastwoał :mad: :mad: :cool1: no ale ona picza jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lala to by sobie spokojnie poradzila, ale .... jej sie nie chcialo :evil_lol: Ona to w doopce miala, niektorym suczkom nie przeszkadza, jesli on ich za mocno nie sciska; ja to sie smieje z takich piczek - wlascicielek suczek, ktorym bardziej to przeszkadza niz ich suczkom :evil_lol: On byl wtedy zdominowany przez Axe, teraz sie widza rzadziej i mu powoli przechodzi ta chęć dominacji. Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 to o której się spotykamy :razz: :razz: :razz: konkret poprosze :p :p :p Żagiel godzina ?? ja będe na 100% i prosze by reszta tyż była bo jak nie to :mad: :mad: tatusiowi się poskarze :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dziewczyny, a nie macie jakiejś knajpki gdzieś bliżej pl. Wilsona? Albo ogólnie metra? Bo na Kępę, to ja się raczej nie piszę, dla mnie to naprawdę kawał drogi :shake: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Asher, jest autobus z Pl.Wilsona nad sam kanalek, 185, wyjdziemy po Ciebie na przystanek, co Ty na to? :cool3: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No to szkoda ze nie przyjedziecie... Nie pijcie za duzo :evil_lol: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [LEFT]Paula, kochana, ja wiem, że jest jakiś autobus, zresztą na piechotę to tez niby nie jest daleko, ale jednak w te i we wte to dodatkowe ok. poł godziny drogi. A ja po prostu nie mam z kim zostawic Słoniny no i nie będzie jej miał kto jeśc dać. A jechanie do was na godzinkę, półtorej, to trochę bez sensu, ledwo siąde, już będe musiała sie zrywac i jechac z powrotem :shake: Gdybym mogła wziąc sucz, to nie byłoby problemu, ale nie zafunduję jej kilku godzin leżenia na zimnym betonie. No, chyba, że ktoś z was ma karimatę i zgodzi się podlozyć ja Słoninie pod tyłek ;) [/LEFT] Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 KTO MA KARIMATE ??? :razz: :razz: [SIZE="6"] Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 asher napisał(a):No, chyba, że ktoś z was ma karimatę i zgodzi się podlozyć ja Słoninie pod tyłek ;) Qrde, nie moge znalezc karimaty, ale moge wziac psi kocyk, za czysty nie jest, ale moje zwierzeta sa zdrowe. To jak? :cool3: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 buuuuuuuu co Wy najlepszego wyprawiacie??? :placz: :placz: :placz: nie wolno się tak bez waszki spotykać :-( :placz: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 malawaszka napisał(a):buuuuuuuu co Wy najlepszego wyprawiacie??? :placz: :placz: :placz: nie wolno się tak bez waszki spotykać :-( :placz: Buuuu :placz: Bez Ciebie to i tak nie to samo :cool3: Przyjezdzaj :razz: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='paula_z']Buuuu :placz: Bez Ciebie to i tak nie to samo :cool3: Przyjezdzaj :razz::cool3:a może WaszkaTła by wstapiła po mnie do Rybki i podjedziemy razem:razz: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a może WaszkaTła by wstapiła po mnie do Rybki i podjedziemy razem:razz: O, super :multi: Jeszcze Evaxon przyjedzie i bedzie zjazd rozinny :multi: :cool3: Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a może WaszkaTła by wstapiła po mnie do Rybki i podjedziemy razem:razz: aleja dziś nie mogem jeździć autem :oops: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):O, super :multi: Jeszcze Evaxon przyjedzie i bedzie zjazd rozinny :multi: :cool3: :evil_lol: ooo taki zjazd byl by ciekawy :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: ooo taki zjazd byl by ciekawy :evil_lol: to wsiadaj w autobus i dawaj :cool3: :cool3: :cool3: my cię ugościmy :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Hahaha, wariatki :lol: Paula, kocyk to ja mam ;) A serio, bawcie się dobrze babeczki i wypijcie nasze zdrowie :drinking: ;) Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 asher napisał(a):Hahaha, wariatki :lol: Paula, kocyk to ja mam ;) A serio, bawcie się dobrze babeczki i wypijcie nasze zdrowie :drinking: ;) Buuuuuuu :placz: :placz: :placz: Zorganizuj spotkanko u siebie za tydzien :cool3: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 asher napisał(a):Hahaha, wariatki :lol: Paula, kocyk to ja mam ;) A serio, bawcie się dobrze babeczki i wypijcie nasze zdrowie :drinking: ;) Asher jaja se robisz z prostego człowieka :razz: :razz: :mad: :mad: tu mi tu nie pitol tylko przyjedz no :mad: :mad: :mad: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Zorganizuj spotkanko u siebie za tydzien :cool3: A nie ma sprawy :cool3: Tylko piwko najlepiej wziąć ze sobą bo na Kabatach drogo :evil_lol: Ale pizza tania :multi: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):Asher jaja se robisz z prostego człowieka :razz: :razz: :mad: :mad: tu mi tu nie pitol tylko przyjedz no :mad: :mad: :mad:Vectra, no kurna, daleko strasznie, a ja wpadłabym najwyżej na godzinę, półtorej :shake: Bez sensu, bo tylko bym sie wkurzała, że już muszę iść :mad: A jak znam życie, to namówiłybyście mnie, żebym została dłużej i wyrzuty sumienia by mnie zezarły, że Słonina siedzi sama i to na dodatek głodna :shake: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 asher napisał(a):A nie ma sprawy :cool3: Tylko piwko najlepiej wziąć ze sobą bo na Kabatach drogo :evil_lol: Ale pizza tania :multi: To piwko sie kupi w Tesco :cool3: A gdzie na Kabatach? (juz chyba trzeci raz pytam :diabloti: ) W lesie? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='asher']A nie ma sprawy :cool3: Tylko piwko najlepiej wziąć ze sobą bo na Kabatach drogo :evil_lol: Ale pizza tania :multi: o piwo i jego cene to się nie martw :siara: kupie w hurtowni mam 5% rabatu :p bedzie dużo(bo tylko na zgrzewki i skrzynki sprzedają) i tanio . A pizze sama zrobisz :razz: :razz: :razz: Quote
asher Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):To piwko sie kupi w Tesco :cool3: A gdzie na Kabatach? (juz chyba trzeci raz pytam :diabloti: ) W lesie? :evil_lol:W lesie niue, bo psów nie można luzem opuścić. A pio dlasem z każdej strony w weekend zazwyczaj są dzikie tłumy, pielgrzymki normalnie. Ale mam takie jedno odludne miejsce, bardzo fajne, rozległe łąki Wilanowskie :cool3: Tak z kwadrans drogi od ostatniej stacji metra ;) Pizzę można kupić po drodze, albo skonsumować u mnie w domu :razz: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 asher napisał(a):Vectra, no kurna, daleko strasznie, a ja wpadłabym najwyżej na godzinę, półtorej :shake: Bez sensu, bo tylko bym sie wkurzała, że już muszę iść :mad: A jak znam życie, to namówiłybyście mnie, żebym została dłużej i wyrzuty sumienia by mnie zezarły, że Słonina siedzi sama i to na dodatek głodna :shake: No to weż Słonine-Sabine i Boogiego - worek karmy w kieszeń , a leżadło się skołuje :p :p ciepło dziś jest i na deszcz się nie zapowiada Quote
Recommended Posts