Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
On do nieporadnych suk jest taki, jak suka sobie radzi, ale go nie atakuje za bardzo, to jest luz; albo sobie odchodzi albo sie dostosowuje :evil_lol: On nie jest agresywny do suk, jedynie moze sie bronic.

Moją Lale napastwoał :mad: :mad: :cool1:
no ale ona picza jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Moją Lale napastwoał :mad: :mad: :cool1:
no ale ona picza jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Lala to by sobie spokojnie poradzila, ale .... jej sie nie chcialo :evil_lol: Ona to w doopce miala, niektorym suczkom nie przeszkadza, jesli on ich za mocno nie sciska; ja to sie smieje z takich piczek - wlascicielek suczek, ktorym bardziej to przeszkadza niz ich suczkom :evil_lol: On byl wtedy zdominowany przez Axe, teraz sie widza rzadziej i mu powoli przechodzi ta chęć dominacji.

Posted

to o której się spotykamy :razz: :razz: :razz: konkret poprosze :p :p :p
Żagiel godzina ??
ja będe na 100% i prosze by reszta tyż była bo jak nie to :mad: :mad: tatusiowi się poskarze :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, a nie macie jakiejś knajpki gdzieś bliżej pl. Wilsona? Albo ogólnie metra? Bo na Kępę, to ja się raczej nie piszę, dla mnie to naprawdę kawał drogi :shake:

Posted

[LEFT]Paula, kochana, ja wiem, że jest jakiś autobus, zresztą na piechotę to tez niby nie jest daleko, ale jednak w te i we wte to dodatkowe ok. poł godziny drogi. A ja po prostu nie mam z kim zostawic Słoniny no i nie będzie jej miał kto jeśc dać. A jechanie do was na godzinkę, półtorej, to trochę bez sensu, ledwo siąde, już będe musiała sie zrywac i jechac z powrotem :shake: Gdybym mogła wziąc sucz, to nie byłoby problemu, ale nie zafunduję jej kilku godzin leżenia na zimnym betonie. No, chyba, że ktoś z was ma karimatę i zgodzi się podlozyć ja Słoninie pod tyłek ;) [/LEFT]

Posted

asher napisał(a):
No, chyba, że ktoś z was ma karimatę i zgodzi się podlozyć ja Słoninie pod tyłek ;)

Qrde, nie moge znalezc karimaty, ale moge wziac psi kocyk, za czysty nie jest, ale moje zwierzeta sa zdrowe. To jak? :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuuuuuu co Wy najlepszego wyprawiacie??? :placz: :placz: :placz: nie wolno się tak bez waszki spotykać :-( :placz:

Buuuu :placz: Bez Ciebie to i tak nie to samo :cool3: Przyjezdzaj :razz:

Posted

[quote name='paula_z']Buuuu :placz: Bez Ciebie to i tak nie to samo :cool3: Przyjezdzaj :razz::cool3:a może WaszkaTła by wstapiła po mnie do Rybki i podjedziemy razem:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a może WaszkaTła by wstapiła po mnie do Rybki i podjedziemy razem:razz:
O, super :multi: Jeszcze Evaxon przyjedzie i bedzie zjazd rozinny :multi: :cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: ooo taki zjazd byl by ciekawy :evil_lol:

to wsiadaj w autobus i dawaj :cool3: :cool3: :cool3: my cię ugościmy :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, wariatki :lol:
Paula, kocyk to ja mam ;)
A serio, bawcie się dobrze babeczki i wypijcie nasze zdrowie :drinking: ;)

Buuuuuuu :placz: :placz: :placz:
Zorganizuj spotkanko u siebie za tydzien :cool3:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, wariatki :lol:
Paula, kocyk to ja mam ;)
A serio, bawcie się dobrze babeczki i wypijcie nasze zdrowie :drinking: ;)

Asher jaja se robisz z prostego człowieka :razz: :razz: :mad: :mad: tu mi tu nie pitol tylko przyjedz no :mad: :mad: :mad:

Posted

Zorganizuj spotkanko u siebie za tydzien :cool3:

A nie ma sprawy :cool3: Tylko piwko najlepiej wziąć ze sobą bo na Kabatach drogo :evil_lol: Ale pizza tania :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
Asher jaja se robisz z prostego człowieka :razz: :razz: :mad: :mad: tu mi tu nie pitol tylko przyjedz no :mad: :mad: :mad:
Vectra, no kurna, daleko strasznie, a ja wpadłabym najwyżej na godzinę, półtorej :shake: Bez sensu, bo tylko bym sie wkurzała, że już muszę iść :mad: A jak znam życie, to namówiłybyście mnie, żebym została dłużej i wyrzuty sumienia by mnie zezarły, że Słonina siedzi sama i to na dodatek głodna :shake:

Posted

asher napisał(a):
A nie ma sprawy :cool3: Tylko piwko najlepiej wziąć ze sobą bo na Kabatach drogo :evil_lol: Ale pizza tania :multi:

To piwko sie kupi w Tesco :cool3: A gdzie na Kabatach? (juz chyba trzeci raz pytam :diabloti: ) W lesie? :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']A nie ma sprawy :cool3: Tylko piwko najlepiej wziąć ze sobą bo na Kabatach drogo :evil_lol: Ale pizza tania :multi:
o piwo i jego cene to się nie martw :siara: kupie w hurtowni mam 5% rabatu :p
bedzie dużo(bo tylko na zgrzewki i skrzynki sprzedają) i tanio .

A pizze sama zrobisz :razz: :razz: :razz:

Posted

paula_z napisał(a):
To piwko sie kupi w Tesco :cool3: A gdzie na Kabatach? (juz chyba trzeci raz pytam :diabloti: ) W lesie? :evil_lol:
W lesie niue, bo psów nie można luzem opuścić. A pio dlasem z każdej strony w weekend zazwyczaj są dzikie tłumy, pielgrzymki normalnie.
Ale mam takie jedno odludne miejsce, bardzo fajne, rozległe łąki Wilanowskie :cool3: Tak z kwadrans drogi od ostatniej stacji metra ;) Pizzę można kupić po drodze, albo skonsumować u mnie w domu :razz:

Posted

asher napisał(a):
Vectra, no kurna, daleko strasznie, a ja wpadłabym najwyżej na godzinę, półtorej :shake: Bez sensu, bo tylko bym sie wkurzała, że już muszę iść :mad: A jak znam życie, to namówiłybyście mnie, żebym została dłużej i wyrzuty sumienia by mnie zezarły, że Słonina siedzi sama i to na dodatek głodna :shake:

No to weż Słonine-Sabine i Boogiego - worek karmy w kieszeń , a leżadło się skołuje :p :p ciepło dziś jest i na deszcz się nie zapowiada