Alicja Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Maga100']wstałam. Nie liczcie na niewiadomo jakie foty, bo było ciemno, więc musiały byc z lampą, wiec Asher marudziła :diabloti: :lol: :lol: :cool3:a co świeciłas jej po oczach:razz: Quote
Maga100 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co świeciłas jej po oczach:razz: podobno tak, ale myślę, ze jak zwykle przesadzała :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Cześc Ja tez wstalam :evil_lol: [quote name='Maga100']ja zaraz jadę nad kanałek Leona wybiegać z Piką. Maga ja nie wiem, czy dzisiaj z Toba pójdę na spacer bo po pierwsze : pada a po drugie :za bardzo mi się nie chce latac z Leonem :evil_lol: [quote name='malawaszka']i jak?? PIKA wybiegana??? :razz: raczej wychodzona :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='PIKA'] Maga ja nie wiem, czy dzisiaj z Toba pójdę na spacer bo po pierwsze : pada a po drugie :za bardzo mi się nie chce latac z Leonem :evil_lol: hahaha, nie chcesz? :lol: :lol: :lol: byście sobie razem pobiegali :lol: Quote
asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Maga100']podobno tak, ale myślę, ze jak zwykle przesadzała :evil_lol: Noż kuźwa, a co to ja jestem???! Fotomodelka, żeby mi po ślepkach non stop fleszem błyskac??!? :angryy: Idzie człowiek do knajpy, myśli sobie, że odpocznie przy piwie i miłej pogawędce, a tu musi się bronić przed natarczywym paparazzi :roll: :mad: A dziś mam migrenę, założę się, że to od tych cholernych lamp błyskowych :placz: Mam nową teorię - lampy błyskowe wzmagają kaca :diabloti: Alu, spytaj Magę, jak uroczo i czule zwracała sie do PIKI, gdy ta jej fleszem po oczach dawała :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 asher napisał(a):Mam nową teorię - lampy błyskowe wzmagają kaca :diabloti: no to mnie w piątek chyba ktoś potajemnie fleszem błyskał :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='asher']Noż kuźwa, a co to ja jestem???! Fotomodelka, żeby mi po ślepkach non stop fleszem błyskac??!? :angryy: Idzie człowiek do knajpy, myśli sobie, że odpocznie przy piwie i miłej pogawędce, a tu musi się bronić przed natarczywym paparazzi :roll: :mad: A dziś mam migrenę, założę się, że to od tych cholernych lamp błyskowych :placz: Mam nową teorię - lampy błyskowe wzmagają kaca :diabloti: Alu, spytaj Magę, jak uroczo i czule zwracała sie do PIKI, gdy ta jej fleszem po oczach dawała :eviltong: no widzisz jaka dobra teoria :evil_lol: :evil_lol: a TZ mi tu wmawia że od picia piwa łep napiernicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='asher']Noż kuźwa, a co to ja jestem???! Fotomodelka, żeby mi po ślepkach non stop fleszem błyskac??!? :angryy: Idzie człowiek do knajpy, myśli sobie, że odpocznie przy piwie i miłej pogawędce, a tu musi się bronić przed natarczywym paparazzi :roll: :mad: A dziś mam migrenę, założę się, że to od tych cholernych lamp błyskowych :placz: Mam nową teorię - lampy błyskowe wzmagają kaca :diabloti: Alu, spytaj Magę, jak uroczo i czule zwracała sie do PIKI, gdy ta jej fleszem po oczach dawała :eviltong::cool3:a wiesz , to całkiem możliwe bo to przeciez takie niemiłe swiatło i łoczy się mruza:razz:a to wtedy skóra na głowie to napina sie to kurczy a potem boli:cool1: Maga , :pco mówiłaś do PIKI:razz: Quote
e.v.a Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 haha no widze dziewczynki ze wesolo bylo :eviltong: tylko co wy zrobilyscie z moja matka ze jej nadal nie ma :hmmmm: Quote
asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 No własnie, paula, gdzieżeś ty??? A mnie tak szkoda, że Maksia nie zobaczyłam :shake: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Hej :multi: Wstalam, nic mnie nie boli i dobrze sie czuje :evil_lol: Ide z psem. Quote
e.v.a Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 paula_z napisał(a):Hej :multi: Wstalam, nic mnie nie boli i dobrze sie czuje :evil_lol: Ide z psem. mama zyjesz:multi: Quote
anetta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Jestescie! :lol: Jakim cudem, Asher, ktora mieszka na koncu wsi :evil_lol: byla w domu wczesniej od Magdy, ktora mieszka na Bielanach? :hmmmm::evil_lol: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 anetta napisał(a):Jakim cudem, Asher, ktora mieszka na koncu wsi :evil_lol: byla w domu wczesniej od Magdy, ktora mieszka na Bielanach? :hmmmm::evil_lol: Hehe...bo Asher pojechala przedostatnim metrem, a Maga poszla z buta dwie godziny pozniej :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 paula_z napisał(a):Hej :multi: Wstalam, nic mnie nie boli i dobrze sie czuje :evil_lol: Ide z psem. no to super że się dobrze czujesz :multi: :multi: :multi: jutro poprawiny na Ursynowie :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Przepraszam że dopiero teraz wdepłam na galerię Hektora:-( ale cos mało zdjęć .... a dużo gadania. A piesio taki ładny Quote
Paula Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 :hmmmm: To jest galeria Maksia i Axy, wątek Hektora jest w drugim banerku w moim podpisie. Quote
Paula Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Sliczne fotki :multi: Dzieki Ewcia :loveu: Quote
dbsst Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Maksiutek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 jeszcze fotki domowe - takie sobie bo Maxio zamiast pozować to wolał pogadać ze mną i sznureczkiem się przeciągać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 TYle foteczek:multi: Jest czym oko nacieszyć. Quote
Paula Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Jeziu Vectra, super sa te fotki :multi: Chyba zaczne odkladac na aparat :evil_lol: Agga, witamy w naszej galerii :multi: Quote
Recommended Posts