Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']wstałam. Nie liczcie na niewiadomo jakie foty, bo było ciemno, więc musiały byc z lampą, wiec Asher marudziła :diabloti: :lol: :lol: :cool3:a co świeciłas jej po oczach:razz:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Ja tez wstalam :evil_lol:

[quote name='Maga100']ja zaraz jadę nad kanałek Leona wybiegać z Piką.

Maga ja nie wiem, czy dzisiaj z Toba pójdę na spacer bo po pierwsze : pada
a po drugie :za bardzo mi się nie chce latac z Leonem :evil_lol:

[quote name='malawaszka']i jak?? PIKA wybiegana??? :razz:

raczej wychodzona :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

Maga ja nie wiem, czy dzisiaj z Toba pójdę na spacer bo po pierwsze : pada
a po drugie :za bardzo mi się nie chce latac z Leonem :evil_lol:

hahaha, nie chcesz? :lol: :lol: :lol:
byście sobie razem pobiegali :lol:

Posted

[quote name='Maga100']podobno tak, ale myślę, ze jak zwykle przesadzała :evil_lol: Noż kuźwa, a co to ja jestem???! Fotomodelka, żeby mi po ślepkach non stop fleszem błyskac??!? :angryy:
Idzie człowiek do knajpy, myśli sobie, że odpocznie przy piwie i miłej pogawędce, a tu musi się bronić przed natarczywym paparazzi :roll: :mad:
A dziś mam migrenę, założę się, że to od tych cholernych lamp błyskowych :placz: Mam nową teorię - lampy błyskowe wzmagają kaca :diabloti:

Alu, spytaj Magę, jak uroczo i czule zwracała sie do PIKI, gdy ta jej fleszem po oczach dawała :eviltong:

Posted

[quote name='asher']Noż kuźwa, a co to ja jestem???! Fotomodelka, żeby mi po ślepkach non stop fleszem błyskac??!? :angryy:
Idzie człowiek do knajpy, myśli sobie, że odpocznie przy piwie i miłej pogawędce, a tu musi się bronić przed natarczywym paparazzi :roll: :mad:
A dziś mam migrenę, założę się, że to od tych cholernych lamp błyskowych :placz: Mam nową teorię - lampy błyskowe wzmagają kaca :diabloti:

Alu, spytaj Magę, jak uroczo i czule zwracała sie do PIKI, gdy ta jej fleszem po oczach dawała :eviltong:
no widzisz jaka dobra teoria :evil_lol: :evil_lol: a TZ mi tu wmawia że od picia piwa łep napiernicza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Noż kuźwa, a co to ja jestem???! Fotomodelka, żeby mi po ślepkach non stop fleszem błyskac??!? :angryy:

Alu, spytaj Magę, jak uroczo i czule zwracała sie do PIKI, gdy ta jej fleszem po oczach dawała :eviltong::cool3:a wiesz , to całkiem możliwe bo to przeciez takie niemiłe swiatło i łoczy się mruza:razz:a to wtedy skóra na głowie to napina sie to kurczy a potem boli:cool1:

Maga , :pco mówiłaś do PIKI:razz:

Posted

anetta napisał(a):
Jakim cudem, Asher, ktora mieszka na koncu wsi :evil_lol: byla w domu wczesniej od Magdy, ktora mieszka na Bielanach? :hmmmm::evil_lol:

Hehe...bo Asher pojechala przedostatnim metrem, a Maga poszla z buta dwie godziny pozniej :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hej :multi: Wstalam, nic mnie nie boli i dobrze sie czuje :evil_lol: Ide z psem.

no to super że się dobrze czujesz :multi: :multi: :multi:
jutro poprawiny na Ursynowie :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: