Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']:lol: :lol: :lol:

kurde, ale to ja mam się jakoś szykować? :crazyeye: zmyłam makijaż pracowniczy, mam się znowu upięknić? :crazyeye: myslałam, ze w hronie bab i psów mogę być niewyjściowa :evil_lol:
no coś Ty ja też się maluje :eviltong: :eviltong: :eviltong: nie gustuje w kobietach :siara: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:rany to wy gdzie to idziecie .......kapiele , makijaze , pachnące wody ...koafiury.......jak nic Love Parade

o nie, Alu, ja będę jak stoję :lol:
wystarczy mi, że do pracy musze sie wyszykować :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']o nie, Alu, ja będę jak stoję :lol:
wystarczy mi, że do pracy musze sie wyszykować :angryy:
czyli ciuszki qtore 2 dni temu kupilas, make up robiony przez 1,5h :evil_lol: i wloski ulozone przez stylistke:lol:

dziewczeta milego wieczoru i swietej zabawy :multi: nie opijcie mi matki :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']czyli ciuszki qtore 2 dni temu kupilas, make up robiony przez 1,5h :evil_lol: i wloski ulozone przez stylistke:lol:

coś w tym stylu :lol:
w banku są szczegółowo określone normy ubioru i nie ma że się nie ma :diabloti:

Posted

Ja bede z psem, wiec ubieram sie tak jak na codzien.

evaxon napisał(a):
dziewczeta milego wieczoru i swietej zabawy :multi: nie opijcie mi matki :evil_lol:

Dziekuje Ci corko za troske :evil_lol: Ty tez nie pij dzis za duzo :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Ja bede z psem, wiec ubieram sie tak jak na codzien.

Dziekuje Ci corko za troske :evil_lol: Ty tez nie pij dzis za duzo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna rozmowa matki z córką ...tak jakby w poradni AA:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna rozmowa matki z córką ...tak jakby w poradni AA:razz:
Hehe....:D Ale czego sie spodziewac, skoro matka ma tyle lat co Vectra, czyli 14 :evil_lol: (nieskonczone:cool3: ), a corka juz pelnoletnia od 2 lat :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Hehe....:D Ale czego sie spodziewac, skoro matka ma tyle lat co Vectra, czyli 14 :evil_lol: (nieskonczone:cool3: ), a corka juz pelnoletnia od 2 lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cholera z matmy na maturze miałam 5 ale to dla mnie wyższa matematyka:cool3:

Posted

[quote name='Maga100']ja zaraz jadę nad kanałek Leona wybiegać z Piką.
Potem odstawię go i wróce do Żagielka na jakąś 19.00
:hand:

i jak?? PIKA wybiegana??? :razz:

ahhh ale Wam zazdraszczam - u mnie leje deszcz nawet burki nie chcą ść naspacer (mam nadzieje :evil_lol: )

Posted

No dobraaa, koniec tego dobrego=picia :evil_lol: Ja juz wrocilam wiec wy tez mozecie :evil_lol:
Pokazywac co tam ufocilyscie :evil_lol::evil_lol:

Ciekawe czy w koncu Asher dojechala :evil_lol:

Posted

Ufff, ja już w domu. Ledwo zdazylam na ostatnie metro :lol: Ale jak zobaczyłam niknącą w dali sylwetkę ostatniego jadącego do stacji metra autobusu, to dostałam takiego szwungu, że nawet na przedostatnie metro się załapałam! :diabloti: I to mimo, ze oczywiście... szłam na skróty :diabloti: I oczywiście zaplatałam się w kręte uliczki i się zgubiłam :diabloti: Na szczęście napatoczyli sie jacys dobrzy ludzie, którzy skierowali mnie we właściwa stronę, bo leciałam w przeciwną, oczywiście :megagrin:

A tak w ogóle, to było bardzo fajnie :lol:

Tylko czemu ja sobie wczesniej papierosów nie kupiłam???? Własnie spalam ostatnia fajke, jaką mam w domu :wallbash:

Posted

Właśnie wróciłam :mdleje:

Asherku, tyle lat żyjesz ze sobą i jeszcze się nie nauczyłaś, ze nie należy obierać drogi na skróty :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='asher']
Tylko czemu ja sobie wczesniej papierosów nie kupiłam???? Własnie spalam ostatnia fajke, jaką mam w domu :wallbash:

oo, to jest coś nie do zniesienia :lol:
na szczęście ja mam nocny obok:p
przyjedż do mnie to ci kupię :evil_lol:

Posted

Hehe, Asher, a mowilam Ci: prosto do skrzyzowania, w lewo i caly czas prosto do metra :diabloti: Wk*****m sie strasznie na ten ostatni autobus, bo byl sk******n za wczesnie :angryy: Tak to bys nie musiala zaiwaniac taki kawal i sie gubic po drodze :evil_lol:

Vectra jest u mnie, pijemy piwko :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Dzis juz nic nie pojemy, mam pusto w lodowce, zjemy cos jak sie wyspimy :evil_lol:

:lol: sie przejezyczylam :eviltong: mialo byc pijecie:evil_lol:

Posted

Wiem, wiem, jajka sobie robie :diabloti:
Vectra pojechala wlasnie do domciu. Maksiu ją uwielbia :loveu: On jest ogolnie wylewny do ludzi, ale do Ewci wyjatkowo :cool3:

Posted

:evil_lol: bo Ewy to ogolnie fajne babki:evil_lol:

ide spac:razz: jutro musze wstac o 11 najpozniej :placz: no chyba ze bedzie padac:razz: ogolnie to padalo niedawno u mnie :shake: mam nadzieje ze dzien bedzie sloneczny bo do zoo chce wkoncu pojechac:angryy:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe, Asher, a mowilam Ci: prosto do skrzyzowania, w lewo i caly czas prosto do metra :diabloti:
No i co z tego, że mówiłaś? Przecież szlam na skróty, więc miałam mieć bliżej :evil_lol:

Maga, u mnie całodobowe jest tylko tesco, ale mi się nie chciało tam iśc, zmęczyłam sie ta wycieczką do was :evil_lol: