Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 asher napisał(a):A tak w ogóle, Paula, macie śliczne pieski :) Bardzo sa fotogeniczne! Axa jest przeminiasta :lol: Taka kokietka :lol: Dzieki :lol: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Cześć mała :lol: ja jestem juź duźa:placz: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 evaxon napisał(a):ja jestem juź duźa:placz: tylko ci się tak wydaje :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):tylko ci się tak wydaje :evil_lol: :evil_lol: mamaaaa ona mnie psedzeźnia:placz: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Nie rycz, bekso ;) Duzia jestes, duzia :glaszcze: Chcialam napisac młoda :diabloti: Quote
Alicja Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 :shake:bosze 1 galeria do której weszłam i 4 strony gadania:cool3: idźcie na to spotkanko i róbcie foty:multi::multi::multi:a ja potem wypiję piffko przy monitorku:p Quote
e.v.a Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Nie rycz, bekso ;) Duzia jestes, duzia :glaszcze: Chcialam napisac młoda :diabloti: :p słysys Vectra co mama powiedziala :eviltong: jestem duźa:multi: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 No idziemy, idziemy, ale jeszcze nie wiemy gdzie :lol: O zdjecia to trzeba sie usmiechnac do szczesliwych posiadaczek aparatów :evil_lol: Ja jestem za Kępą; Asher - moze przyjedziesz po karmieniu? :cool3: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 I co ja mam teraz zrobic?! Nie sklonuje sie. Chodzcie na Pooolaaaa M. :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2023775#post2023775 Quote
PIKA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Paula idziemy na Kepę Maga jest w pracy dzisiaj i tzreba wziąc pod uwagę, ze jest troszke ograniczona czasowo po pracy, więc jej nie motajmy ;) [quote name='paula_z']No idziemy, idziemy, ale jeszcze nie wiemy gdzie :lol: O zdjecia to trzeba sie usmiechnac do szczesliwych posiadaczek aparatów :evil_lol: Ja jestem za Kępą; Asher - moze przyjedziesz po karmieniu? :cool3: albo weź żarcie ze sobą :razz: I co ja mam teraz zrobic?! Nie sklonuje sie. Chodzcie na Pooolaaaa M. :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showth...75#post2023775 ja na Pola nie idę tam musze psa caly czas na smyczy trzymać, za duzo ludziow i psów :shake: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 mi to wsio ryba gdzie bo i tak odemnie ze wsi żaden autobus nigdzie nie dojezdza :placz: :placz: :placz: musze być zdana na łaske i niełaske TZ który mnie zawiezie i odierze :p :p :p to ustalajcie gdzie ja sie dostosuje :razz: :razz: :razz: piwo wszędzie smakuje tak samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Gdzie ja na te Pola :crazyeye: z tym moim debilem :shake: psy by zjadl, a suki zajechal :evil_lol: jeszcze do tego o 16! Nie wyrobie sie :diabloti: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 o 16 tej to nie ma mowy :shake: :shake: ja jeszcze musze się wykąpać , ubrać , kurczaki psom ugotować i ryż - poczekać na TZ jak wróci bo nie ma go :razz: :razz: i teściowej też nie ma :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: i dlatego mam taki dobry humor łooo :diabloti: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a): i teściowej też nie ma :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: i dlatego mam taki dobry humor łooo :diabloti: To ja juz nie rozumiec :shake: Po co on Ci psuł urodziny, mowiac ze tesciowa bedzie, jak jej nie ma, a nawet jak bedzie, to Ciebie nie bedzie :diabloti: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):To ja juz nie rozumiec :shake: Po co on Ci psuł urodziny, mowiac ze tesciowa bedzie, jak jej nie ma, a nawet jak bedzie, to Ciebie nie bedzie :diabloti: jak jej jeszcze nie ma to wcale nie oznacza że jej nie będzie :shake: :shake: pozatym jutro też jest dzień :shake: :shake: :shake: i wtorek też wolny więc napewno dojedzie :placz: :placz: :placz: tylko że ja jutro będe spać a we wtorek mnie nie będzie :p :p Quote
PIKA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a): , a suki zajechal :evil_lol: zboczek? :evil_lol: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):tylko że ja jutro będe spać a we wtorek mnie nie będzie :p :p Wymysl jeszcze cos na poniedzialek, niektorzy maja dlugi weekend :cool3: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 PIKA napisał(a):zboczek? :evil_lol: Dominator :cool3: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Wymysl jeszcze cos na poniedzialek, niektorzy maja dlugi weekend :cool3: eee ja pracuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rafał tyż teściowa ma zawsze wolna bo łona tylko społecznie pracuje jako vice prezes społdzielni mieszkaniowej :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Vectra napisał(a):teściowa ma zawsze wolna bo łona tylko społecznie pracuje jako vice prezes społdzielni mieszkaniowej :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Buhahahaha....:megagrin:, to ta spoldzielnia musi nieźle wydawac na zielenine i ogrodnikow :D Quote
PIKA Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Dominator :cool3: uuuuu to mozemy mieć afere :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 paula_z napisał(a):Buhahahaha....:megagrin:, to ta spoldzielnia musi nieźle wydawac na zielenine i ogrodnikow :D oczywiście skalniaki , zieleniaki i inne badyle obecne są wszędzie :p :p ona walczy z wszystkimi instytucjami które ze wspólnotą współpracują. Ostatnio jak miałam jej kompa to sobie poczytam pisma :evil_lol: :evil_lol: ubaw po pachy ,ale wielkie współczucia dla tych ludzi :shake: :shake: Quote
Paula Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 PIKA napisał(a):uuuuu to mozemy mieć afere :evil_lol: On do nieporadnych suk jest taki, jak suka sobie radzi, ale go nie atakuje za bardzo, to jest luz; albo sobie odchodzi albo sie dostosowuje :evil_lol: On nie jest agresywny do suk, jedynie moze sie bronic. Quote
Recommended Posts