Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
A tak w ogóle, Paula, macie śliczne pieski :) Bardzo sa fotogeniczne! Axa jest przeminiasta :lol: Taka kokietka :lol:

Dzieki :lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:bosze 1 galeria do której weszłam i 4 strony gadania:cool3:

idźcie na to spotkanko i róbcie foty:multi::multi::multi:a ja potem wypiję piffko przy monitorku:p

Posted

paula_z napisał(a):
Nie rycz, bekso ;) Duzia jestes, duzia :glaszcze: Chcialam napisac młoda :diabloti:

:p słysys Vectra co mama powiedziala :eviltong: jestem duźa:multi:

Posted

No idziemy, idziemy, ale jeszcze nie wiemy gdzie :lol: O zdjecia to trzeba sie usmiechnac do szczesliwych posiadaczek aparatów :evil_lol: Ja jestem za Kępą; Asher - moze przyjedziesz po karmieniu? :cool3:

Posted

Paula idziemy na Kepę

Maga jest w pracy dzisiaj i tzreba wziąc pod uwagę, ze jest troszke ograniczona czasowo po pracy, więc jej nie motajmy ;)

[quote name='paula_z']No idziemy, idziemy, ale jeszcze nie wiemy gdzie :lol: O zdjecia to trzeba sie usmiechnac do szczesliwych posiadaczek aparatów :evil_lol: Ja jestem za Kępą; Asher - moze przyjedziesz po karmieniu? :cool3:

albo weź żarcie ze sobą :razz:

I co ja mam teraz zrobic?! Nie sklonuje sie.
Chodzcie na Pooolaaaa M. :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...75#post2023775

ja na Pola nie idę tam musze psa caly czas na smyczy trzymać, za duzo ludziow i psów :shake:

Posted

mi to wsio ryba gdzie bo i tak odemnie ze wsi żaden autobus nigdzie nie dojezdza :placz: :placz: :placz: musze być zdana na łaske i niełaske TZ który mnie zawiezie i odierze :p :p :p

to ustalajcie gdzie ja sie dostosuje :razz: :razz: :razz: piwo wszędzie smakuje tak samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gdzie ja na te Pola :crazyeye: z tym moim debilem :shake: psy by zjadl, a suki zajechal :evil_lol: jeszcze do tego o 16! Nie wyrobie sie :diabloti:

Posted

o 16 tej to nie ma mowy :shake: :shake: ja jeszcze musze się wykąpać , ubrać , kurczaki psom ugotować i ryż - poczekać na TZ jak wróci bo nie ma go :razz: :razz: i teściowej też nie ma :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti:
i dlatego mam taki dobry humor łooo :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
i teściowej też nie ma :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti: :diabloti:
i dlatego mam taki dobry humor łooo :diabloti:

To ja juz nie rozumiec :shake: Po co on Ci psuł urodziny, mowiac ze tesciowa bedzie, jak jej nie ma, a nawet jak bedzie, to Ciebie nie bedzie :diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):
To ja juz nie rozumiec :shake: Po co on Ci psuł urodziny, mowiac ze tesciowa bedzie, jak jej nie ma, a nawet jak bedzie, to Ciebie nie bedzie :diabloti:

jak jej jeszcze nie ma to wcale nie oznacza że jej nie będzie :shake: :shake: pozatym jutro też jest dzień :shake: :shake: :shake: i wtorek też wolny więc napewno dojedzie :placz: :placz: :placz: tylko że ja jutro będe spać a we wtorek mnie nie będzie :p :p

Posted

Vectra napisał(a):
tylko że ja jutro będe spać a we wtorek mnie nie będzie :p :p

Wymysl jeszcze cos na poniedzialek, niektorzy maja dlugi weekend :cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Wymysl jeszcze cos na poniedzialek, niektorzy maja dlugi weekend :cool3:

eee ja pracuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Rafał tyż teściowa ma zawsze wolna bo łona tylko społecznie pracuje jako vice prezes społdzielni mieszkaniowej :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
teściowa ma zawsze wolna bo łona tylko społecznie pracuje jako vice prezes społdzielni mieszkaniowej :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Buhahahaha....:megagrin:, to ta spoldzielnia musi nieźle wydawac na zielenine i ogrodnikow :D

Posted

paula_z napisał(a):
Buhahahaha....:megagrin:, to ta spoldzielnia musi nieźle wydawac na zielenine i ogrodnikow :D

oczywiście skalniaki , zieleniaki i inne badyle obecne są wszędzie :p :p
ona walczy z wszystkimi instytucjami które ze wspólnotą współpracują.
Ostatnio jak miałam jej kompa to sobie poczytam pisma :evil_lol: :evil_lol:
ubaw po pachy ,ale wielkie współczucia dla tych ludzi :shake: :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
uuuuu to mozemy mieć afere :evil_lol:

On do nieporadnych suk jest taki, jak suka sobie radzi, ale go nie atakuje za bardzo, to jest luz; albo sobie odchodzi albo sie dostosowuje :evil_lol: On nie jest agresywny do suk, jedynie moze sie bronic.