jonQuilla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='paula_z']Hejka :multi: A Ty nie masz matury w tym roku :hmmmm: Ucz się :p Zdążysz się napracować w życiu ;) Mam, ale hmm...jestem z tych co to nie uczą się, tak więc mam wolny czas i wolałabym go spędzić w pracy żeby mieć na swoje wydatki :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi: Ile zdjęć i do tego takie śliczniutkie :) Jak ładnie słoneczko świeci :loveu::loveu: Zarówno z Maksia jak i z Axy są super słodkie psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190919.jpg http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190920.jpg Axa na tym zdjęciu ma ześwirowany wzrok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190903.jpg Quote
Paula Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='jonQuilla']Mam, ale hmm...jestem z tych co to nie uczą się, tak więc mam wolny czas i wolałabym go spędzić w pracy żeby mieć na swoje wydatki :evil_lol:Ale zdać zamierzasz :razz: Axa na tym zdjęciu ma ześwirowany wzrok :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190903.jpg Hihi, obsesja w postaci piłeczki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190902.jpg :evil_lol: ten moj braciszek to ma przesrane z ta Axa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='paula_z']Ale zdać zamierzasz :razz: Hihi, obsesja w postaci piłeczki :evil_lol: spróbuję zdać, ale jak nie uda się to świat mi się nie zawali :eviltong: hmm...właściwie powinnam się domyślić, Salsa też ma ześwirowany wzrok ale jeśli zobaczy butelkę, ja biedna nigdy niczego w spokoju nie mogę wypić :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]no tak ... [/FONT] [FONT=Arial]walki psów ...byli[/FONT] [FONT=Arial]latające piłki ...byli[/FONT] [FONT=Arial]psiowe portreciki ...byli[/FONT] [FONT=Arial]Czyli norma wykonana :multi::multi::multi: A ja kończe piwelko .....:oops: [/FONT] Quote
Paula Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190902.jpg :evil_lol: ten moj braciszek to ma przesrane z ta Axa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pieskie życie :evil_lol: [quote name='jonQuilla']spróbuję zdać, ale jak nie uda się to świat mi się nie zawali :eviltong: hmm...właściwie powinnam się domyślić, Salsa też ma ześwirowany wzrok ale jeśli zobaczy butelkę, ja biedna nigdy niczego w spokoju nie mogę wypić :evil_lol::evil_lol: To trzymam :kciuki: a nóż widelec się uda :lol: :D To pij ze szklanki :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no tak ... [/FONT] [FONT=Arial]walki psów ...byli[/FONT] [FONT=Arial]latające piłki ...byli[/FONT] [FONT=Arial]psiowe portreciki ...byli[/FONT][FONT=Arial]Czyli norma wykonana :multi::multi::multi: A ja kończe piwelko .....:oops:[/FONT] :D :evil_lol: A ja zaczynam :beerchug: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]no to ONE BEER:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Są fotki :multi::multi::multi: Doczekałam się :lol: Na dodatek zabawowe czyli moje ulubione :loveu: Quote
Paula Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no to ONE BEER:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :D :evil_lol: [quote name='Pysia']Są fotki :multi::multi::multi: Doczekałam się :lol: Na dodatek zabawowe czyli moje ulubione :loveu: :multi: :loveu: :sleeping: :hand: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Paulino na początek mego wpisu pragnę sie usprawiedliwić................:oops: przepraszam, ale nie nadrabiałam zaległości:oops::oops::oops: pragnę sie tylko przywitać i uścisnąć twą dłoń.................. przekaż również uściski łap dla psów..oraz siostry twej :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]Witam się szybciutko:multi::multi::multi: i uciekam do kuchni udzielać się kulinarnie:cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='paula_z'] A Ty nie masz matury w tym roku :hmmmm: Ucz się :p Zdążysz się napracować w życiu ;) coś ci powiem w tajemnicy... szkoła dla głupich, praca dla biednych :diabloti: [FONT=Arial] http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190919.jpg jebut- MÓJ Maxiu :loveu::loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/190920.jpg AXUCHA :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]walki psów ...byli [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]latające piłki ...byli [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]psiowe portreciki ...byli [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]Czyli norma wykonana :multi::multi::multi: A mi nadal nie wchodzi :oops::placz: [/FONT] Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dzien dobry serdeczne i cieplutkie....:multi: walki psów ...byli :diabloti: latające piłki ...byli :diabloti: psiowe portreciki ...byli :diabloti: Czyli norma wykonana:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='paula_z'] To trzymam :kciuki: a nóż widelec się uda :lol: :D To pij ze szklanki :p Cześć :multi::multi: Dzięki za kciuki, przydadzą się :eviltong: :oops: nie lubię pić wody ze szklanki :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='evaxon']heloł mamuska Heloł córuśka :loveu: [quote name='BeaC']Paulino na początek mego wpisu pragnę sie usprawiedliwić................ przepraszam, ale nie nadrabiałam zaległości:oops: pragnę sie tylko przywitać i uścisnąć twą dłoń.................. przekaż również uściski łap dla psów..oraz siostry twej :diabloti: Beato z racji tego, iż rozumiem brak czasu, przyjmuję Twoje usprawiedliwienie i wybaczam, tudzież dziękuję za szczere intencje, z radością odwzajemniam Twój uścisk dłoni :loveu: Psy i siostra również bardzo serdecznie dziękują za uścisk łapy :evil_lol: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witam się szybciutko:multi:i uciekam do kuchni udzielać się kulinarnie[/FONT] Witanko :multi: Ani mi nie mów, co tam upichciłaś, bo się zaślinię :cool1: :evil_lol: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]walki psów ...byli [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]latające piłki ...byli [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]psiowe portreciki ...byli [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]Czyli norma wykonana :multi: A mi nadal nie wchodzi :oops::placz:[/FONT] Echo :D :multi: Witaj ta, której nie wchodzi :evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry serdeczne i cieplutkie....:multi: walki psów ...byli :diabloti: latające piłki ...byli :diabloti: psiowe portreciki ...byli :diabloti: Czyli norma wykonana:diabloti: Echo, echo :D Bry wieczór Aguś :loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Dzięki za kciuki, przydadzą się :eviltong: nie lubię pić wody ze szklanki :evil_lol: Cześć kwiatuszku :multi: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No ja też sem jest :loveu:Pzdrawiam całą rodzinkę :loveu: scurki też :) Quote
Paula Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 bonita napisał(a):No ja też sem jest :loveu:Pzdrawiam całą rodzinkę :loveu: scurki też :) :multi: Cześć Kasiu :loveu: Dzięki i wzajemnie :calus: Dogo mi zamula :angryy: A chciałam se dziś poodwiedzać wszystkich :roll: Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A midogo śmiga ale za to oczy zaczynaja zamulać :crazyeye: Czy to jakaś choroba? :evil_lol: Witaj Paulo coś fotek dzisiaj nie wstawiła :mad: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]byłam TU ..................;)[/FONT] Quote
AśkaK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hej Paulcia, ja znowu nie nadrobię!:placz: Ale mizianko przesyłam, dla Ciebie :lol: i dla Maxia!:loveu: paula_z napisał(a): :multi: Witaj ta, której nie wchodzi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Paulo coś fotek dzisiaj nie wstawiła :mad: :multi: Witaj Pysiu machająca kijaszkiem :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]byłam TU ..................;)[/FONT] A ja byłam z psem :cool1: Smaka mi narobiłaś, zrobiłam sobie sałatkę z fetą i się zajadam :lol: o 2 w nocy :mdleje: :evil_lol: [quote name='AśkaK']Hej Paulcia, ja znowu nie nadrobię!:placz: Ale mizianko przesyłam, dla Ciebie :lol: i dla Maxia!:loveu: Hej Asiulka :loveu: Ja też chyba dziś nie dam rady :shake: Maksia wymiziam od Ciebie :loveu: i siebie też :evil_lol: Quote
Recommended Posts