Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

paula_z napisał(a):
Jeden nowy nabytek :p Nie czytasz ze zrozumieniem :eviltong: :evil_lol:

Nooo:roll::roll::oops::evil_lol:
evaxon napisał(a):
haaa to samo jej powiedziałam :cool1:

Font siło nieczysta drapiąca się po głowie:cool1::cool1:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Font siło nieczysta drapiąca się po głowie:cool1::cool1:

mamo powiedz jej ze to ja jestem u siebie i to moje miejscie i niech mnie nie wygania z miejsca qtore nie jest jej :cool1:

Posted

evaxon napisał(a):
mamo powiedz jej ze to ja jestem u siebie i to moje miejscie i niech mnie nie wygania z miejsca qtore nie jest jej :cool1:

Tak Ewuniu, tak tak:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:
paula_z napisał(a):
I zaś się zaczyna :evil_lol: Ja się nie mieszam w Wasze kłótnie, dzieci :loveu: :diabloti:

Ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Tak Ewuniu, tak tak:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:

Ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

akysz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

:grin: Wariatki :evil_lol:

Maksiu ma znowu chore gardziołko :angryy: Męczy się bidulek, drapie go w gardle :placz: Jutro chyba do weta :roll: Jak zdążę do 11 ;)

Posted

paula_z napisał(a):

Maksiu ma znowu chore gardziołko :angryy: Męczy się bidulek, drapie go w gardle :placz: Jutro chyba do weta :roll: Jak zdążę do 11 ;)

:shake:bidny Maxius:shake:
ja z Tigra tez mam kłopot:roll:
a przyszłym tygu do weta musze zapitalac:roll:

Posted

od jakiegos tygodnia lize sie namietnie w jednym miejscu :shake: przegladałam to miejsce i nie ma zadnej zmiany na skorze :roll: wydaje mi sie ze ma taka jakby gorke wieksza albo mi sie tylko wydaje:razz: nie wiem czy to moze ja znowu zapaleni emieszkow atakuje:roll: z tym ze ona to lize niedaleko tyłka:roll:

Posted

evaxon napisał(a):
od jakiegos tygodnia lize sie namietnie w jednym miejscu :shake: przegladałam to miejsce i nie ma zadnej zmiany na skorze :roll: wydaje mi sie ze ma taka jakby gorke wieksza albo mi sie tylko wydaje:razz: nie wiem czy to moze ja znowu zapaleni emieszkow atakuje:roll: z tym ze ona to lize niedaleko tyłka:roll:

:hmmmm: Może ma te no .... qrde zapomniałam, jak to się nazywa ... niektórym psom robią się takie ropne gule :roll: trzeba to wyciskać, ponoc strasznie śmierdzi, ble. Miała kiedyś czyszczone gruczoły dupne?

Posted

paula_z napisał(a):
:hmmmm: Może ma te no .... qrde zapomniałam, jak to się nazywa ... niektórym psom robią się takie ropne gule :roll: trzeba to wyciskać, ponoc strasznie śmierdzi, ble. Miała kiedyś czyszczone gruczoły dupne?

hihi wiem o co chodzi :evil_lol:
ale ja zle okreslilam miejsce
piszac przy dupce mialam na mysli to miejsce zaznaczone na focie czarnym "kółkiem" tylko ze jest to po 2 stronie :razz:

Posted

Hehe, no to na pewno nie to :D

A to miejsce (:evil_lol:) ta gulka jest na kości, czy na mięśniu, w talii? Qrde, nie wiem, może się uderzyła albo coś ją ugryzło :roll: A poza tym, jak z urojoną?

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe, no to na pewno nie to :D

A to miejsce (:evil_lol:) ta gulka jest na kości, czy na mięśniu, w talii? Qrde, nie wiem, może się uderzyła albo coś ją ugryzło :roll: A poza tym, jak z urojoną?

to jest własnie w dziwnym miejscu.. bo to jest ciutek za biodrem , zreszta sama nie wiem czy jest tam gulka czy nie czy mi sie wydaje.. bo niby nie czuc jej ale jak sie patrzy pod katem to widac takie wniesienie:hmmmm:

tez myslalam ze ja ugryzlo cos ale nie ma sladu po ukaszeniu:shake: a jak by sie udezyla to by nie chciala zeby ja dotykac a ona wrecz sama sie pcha na mnie zebym ja drapała( bo sama nie umie:evil_lol:)

Posted

Może ma tam śmieszne żeberko ;) :evil_lol:

Nie mam pojęcia :niewiem: a gdybać nie ma sensu :roll: Idź do weta, mam nadzieję, że będzie wiedział, co to :kciuki:

Posted

paula_z napisał(a):
Może ma tam śmieszne żeberko ;) :evil_lol:

Nie mam pojęcia :niewiem: a gdybać nie ma sensu :roll: Idź do weta, mam nadzieję, że będzie wiedział, co to :kciuki:

hyhyhy zebro widmo:evil_lol:

no do weta ide w przyszlym tygu jak kaska bedzie bo musze jej preventica kupic nowego :cool1:

Posted

evaxon napisał(a):
no do weta ide w przyszlym tygu jak kaska bedzie bo musze jej preventica kupic nowego :cool1:

No idźcie; my obróżkę mamy do listopada; a do weta chyba pójdziemy jutro/dzisiaj :roll: bo się psisko męczy, daję mu po troszku syropku, co by mu ulżyć, ale pomaga na chwilę :shake: Qrw:angryy: znowu się nie wyśpię :cool1:

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gaduły ........

U mnie jest 333 stropnka to u Ciebie pewnie :razz::razz::razz:666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PAULA wstawaj .....miałas iść do Weta :cool1:

Pozdrówka dziewczyny :multi:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
Witam :multi::multi:

w końcu dotarłam tutaj :multi: :)

http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img003.jpg :loveu::loveu::loveu: szczurek :)

u mnie jest 666 :) Szatańska liczna :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]wiedziałam że u kogoś się pojawi ;)....to 666
Paula ...to teraz się nie wywiniesz od imprezki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]jak impra to na całego

[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]wiedziałam że u kogoś się pojawi ;)....to 666
Paula ...to teraz się nie wywiniesz od imprezki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]jak impra to na całego

[/FONT]

:cooldevi::cooldevi::cooldevi: to ja się też dołączam do balowania :cooldevi::cooldevi::cooldevi:
:bigcool::Cool!: :bigcool::Cool!:

:laola:

Posted

paula_z napisał(a):

Na pewno nie masz ;) Z ćwiczeniami na ... odchudzanie :evil_lol:

[FONT=Arial]
PEWNIE ŻE MAM!!!!!:razz::razz::razz: a który z tytułów Cie interesuje????? :cool3:
[/FONT]

paula_z napisał(a):
Dreamer adoptowała kolejną szczurkę :multi: Mają teraz 7 dziewczynek :lol: Na razie tylko dwie kiepskie fotki, bo mała jest jeszcze troszkę w szoku ;) nie jest przyzwyczajona do innych szczurków, a zamieszkała z dwoma najmłodszymi. Trencik zaakceptowała ją od razu, Twiggy ją chciała ustawiać wczoraj, dziś już spały wszystkie trzy przytulone :loveu: Chudzinka jest, trzeba ją odkarmić, na razie kiepsko je, bo nie zna szczurzego jedzenia :cool1: Do ludzi jest bardzo ufna, jak ma człowieka w pobliżu od razu wspina sie na ramię i przytula do szyi i liże :loveu: :lol: Na imię ma Tinki :grin:

[FONT=Arial]taki gupecek jak ta moja ulubiona....:loveu::loveu::loveu: uprawiacz wspinaczek :roll:

o samczykach dezerterach też czytałam..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i co to jeszcze miałam rzec.... :hmmmm: aaaaaaaa... że więcej grzechów nie pamiętam :oops::oops::oops:
[/FONT]