e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):Jeden nowy nabytek :p Nie czytasz ze zrozumieniem :eviltong: :evil_lol: haaa to samo jej powiedziałam :cool1: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):Jeden nowy nabytek :p Nie czytasz ze zrozumieniem :eviltong: :evil_lol: Nooo:roll::roll::oops::evil_lol: evaxon napisał(a):haaa to samo jej powiedziałam :cool1: Font siło nieczysta drapiąca się po głowie:cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Font siło nieczysta drapiąca się po głowie:cool1::cool1: mamo powiedz jej ze to ja jestem u siebie i to moje miejscie i niech mnie nie wygania z miejsca qtore nie jest jej :cool1: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 I zaś się zaczyna :evil_lol: Ja się nie mieszam w Wasze kłótnie, dzieci :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):mamo powiedz jej ze to ja jestem u siebie i to moje miejscie i niech mnie nie wygania z miejsca qtore nie jest jej :cool1: Tak Ewuniu, tak tak:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: paula_z napisał(a):I zaś się zaczyna :evil_lol: Ja się nie mieszam w Wasze kłótnie, dzieci :loveu: :diabloti: Ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak Ewuniu, tak tak:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Ja też nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: akysz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):akysz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:Nie pójdem:Cool!: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:Nie pójdem:Cool!: jeszcze sie okaze:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 :grin: Wariatki :evil_lol: Maksiu ma znowu chore gardziołko :angryy: Męczy się bidulek, drapie go w gardle :placz: Jutro chyba do weta :roll: Jak zdążę do 11 ;) Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a): Maksiu ma znowu chore gardziołko :angryy: Męczy się bidulek, drapie go w gardle :placz: Jutro chyba do weta :roll: Jak zdążę do 11 ;) :shake:bidny Maxius:shake: ja z Tigra tez mam kłopot:roll: a przyszłym tygu do weta musze zapitalac:roll: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::shake:bidny Maxius:shake: ja z Tigra tez mam kłopot:roll: a przyszłym tygu do weta musze zapitalac:roll: A co z wnusią młą? Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 od jakiegos tygodnia lize sie namietnie w jednym miejscu :shake: przegladałam to miejsce i nie ma zadnej zmiany na skorze :roll: wydaje mi sie ze ma taka jakby gorke wieksza albo mi sie tylko wydaje:razz: nie wiem czy to moze ja znowu zapaleni emieszkow atakuje:roll: z tym ze ona to lize niedaleko tyłka:roll: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):od jakiegos tygodnia lize sie namietnie w jednym miejscu :shake: przegladałam to miejsce i nie ma zadnej zmiany na skorze :roll: wydaje mi sie ze ma taka jakby gorke wieksza albo mi sie tylko wydaje:razz: nie wiem czy to moze ja znowu zapaleni emieszkow atakuje:roll: z tym ze ona to lize niedaleko tyłka:roll: :hmmmm: Może ma te no .... qrde zapomniałam, jak to się nazywa ... niektórym psom robią się takie ropne gule :roll: trzeba to wyciskać, ponoc strasznie śmierdzi, ble. Miała kiedyś czyszczone gruczoły dupne? Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: Może ma te no .... qrde zapomniałam, jak to się nazywa ... niektórym psom robią się takie ropne gule :roll: trzeba to wyciskać, ponoc strasznie śmierdzi, ble. Miała kiedyś czyszczone gruczoły dupne? hihi wiem o co chodzi :evil_lol: ale ja zle okreslilam miejsce piszac przy dupce mialam na mysli to miejsce zaznaczone na focie czarnym "kółkiem" tylko ze jest to po 2 stronie :razz: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Hehe, no to na pewno nie to :D A to miejsce (:evil_lol:) ta gulka jest na kości, czy na mięśniu, w talii? Qrde, nie wiem, może się uderzyła albo coś ją ugryzło :roll: A poza tym, jak z urojoną? Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):Hehe, no to na pewno nie to :D A to miejsce (:evil_lol:) ta gulka jest na kości, czy na mięśniu, w talii? Qrde, nie wiem, może się uderzyła albo coś ją ugryzło :roll: A poza tym, jak z urojoną? to jest własnie w dziwnym miejscu.. bo to jest ciutek za biodrem , zreszta sama nie wiem czy jest tam gulka czy nie czy mi sie wydaje.. bo niby nie czuc jej ale jak sie patrzy pod katem to widac takie wniesienie:hmmmm: tez myslalam ze ja ugryzlo cos ale nie ma sladu po ukaszeniu:shake: a jak by sie udezyla to by nie chciala zeby ja dotykac a ona wrecz sama sie pcha na mnie zebym ja drapała( bo sama nie umie:evil_lol:) Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Może ma tam śmieszne żeberko ;) :evil_lol: Nie mam pojęcia :niewiem: a gdybać nie ma sensu :roll: Idź do weta, mam nadzieję, że będzie wiedział, co to :kciuki: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 paula_z napisał(a):Może ma tam śmieszne żeberko ;) :evil_lol: Nie mam pojęcia :niewiem: a gdybać nie ma sensu :roll: Idź do weta, mam nadzieję, że będzie wiedział, co to :kciuki: hyhyhy zebro widmo:evil_lol: no do weta ide w przyszlym tygu jak kaska bedzie bo musze jej preventica kupic nowego :cool1: Quote
Paula Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):no do weta ide w przyszlym tygu jak kaska bedzie bo musze jej preventica kupic nowego :cool1: No idźcie; my obróżkę mamy do listopada; a do weta chyba pójdziemy jutro/dzisiaj :roll: bo się psisko męczy, daję mu po troszku syropku, co by mu ulżyć, ale pomaga na chwilę :shake: Qrw:angryy: znowu się nie wyśpię :cool1: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gaduły ........ U mnie jest 333 stropnka to u Ciebie pewnie :razz::razz::razz:666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAULA wstawaj .....miałas iść do Weta :cool1: Pozdrówka dziewczyny :multi: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam :multi::multi: w końcu dotarłam tutaj :multi: :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img003.jpg :loveu::loveu::loveu: szczurek :) u mnie jest 666 :) Szatańska liczna :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 jonQuilla napisał(a):Witam :multi::multi: w końcu dotarłam tutaj :multi: :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img003.jpg :loveu::loveu::loveu: szczurek :) u mnie jest 666 :) Szatańska liczna :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]wiedziałam że u kogoś się pojawi ;)....to 666 Paula ...to teraz się nie wywiniesz od imprezki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]jak impra to na całego [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]wiedziałam że u kogoś się pojawi ;)....to 666 Paula ...to teraz się nie wywiniesz od imprezki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]jak impra to na całego [/FONT] :cooldevi::cooldevi::cooldevi: to ja się też dołączam do balowania :cooldevi::cooldevi::cooldevi: :bigcool::Cool!: :bigcool::Cool!: :laola: Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 paula_z napisał(a): Na pewno nie masz ;) Z ćwiczeniami na ... odchudzanie :evil_lol: [FONT=Arial] PEWNIE ŻE MAM!!!!!:razz::razz::razz: a który z tytułów Cie interesuje????? :cool3:[/FONT] paula_z napisał(a):Dreamer adoptowała kolejną szczurkę :multi: Mają teraz 7 dziewczynek :lol: Na razie tylko dwie kiepskie fotki, bo mała jest jeszcze troszkę w szoku ;) nie jest przyzwyczajona do innych szczurków, a zamieszkała z dwoma najmłodszymi. Trencik zaakceptowała ją od razu, Twiggy ją chciała ustawiać wczoraj, dziś już spały wszystkie trzy przytulone :loveu: Chudzinka jest, trzeba ją odkarmić, na razie kiepsko je, bo nie zna szczurzego jedzenia :cool1: Do ludzi jest bardzo ufna, jak ma człowieka w pobliżu od razu wspina sie na ramię i przytula do szyi i liże :loveu: :lol: Na imię ma Tinki :grin: [FONT=Arial]taki gupecek jak ta moja ulubiona....:loveu::loveu::loveu: uprawiacz wspinaczek :roll: o samczykach dezerterach też czytałam..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co to jeszcze miałam rzec.... :hmmmm: aaaaaaaa... że więcej grzechów nie pamiętam :oops::oops::oops: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]aha... i że cierpie bo nie było mnie[/FONT][FONT=Arial] jak miałas 666 strone [/FONT] Quote
Recommended Posts