AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]a mój TZ to się śmiał jak spałam pod kołdrą i kocem :oops::oops::oops:[/FONT] Ze mnie też się śmieje.:diabloti::evil_lol: Ale on ma naturalną ocgronę w postaci podskórnej...kołderki.:evil_lol:Więc niech spada!:eviltong:Dwie kołderki są ok, kołderka i kocyk tyż! Kaffka i pączuś...tyż!:lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]a mój TZ to się śmiał jak spałam pod kołdrą i kocem :oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:to będę oczekiwać z ciepłą kawusią ...ciepłym kaloryferkiem .....może być śniadanko lub pączuś ;) Pałla ...wpadnij na kaff [/FONT] [FONT=Arial]a ja spie w dresach..... polarowych... ino pies i legwan marznie :placz::placz: aaaaa.... chyba moja interwencja w spółdzielni zadziałała... kalafiorki zaczynają grzać :multi::multi: jak sie wyrobie to zajedziem do cia... ale zzzzz....... ADAMEM :diabloti: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ja spie w dresach..... polarowych... ino pies i legwan marznie :placz::placz: aaaaa.... chyba moja interwencja w spółdzielni zadziałała... kalafiorki zaczynają grzać :multi::multi: jak sie wyrobie to zajedziem do cia... ale zzzzz....... ADAMEM :diabloti: [/FONT] twoj legwan marznie a moj zółw wczoraj sie prawie ugotował od ciepła:cool1: bo ma domek przy kaloryferku:roll: biedak nie wiedzial co ze soba zrobic właził do wody , kopał ,skrobał :shake: az wkoncu pańcia przykrecila grzejniczek odsuneła domek żółwika od ciepełka i zasnął:loveu: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no ładnie, byś żółwika ususzyła... Jaka ta młodzież teraz nieodpowiedzialna.:shake::evil_lol:;):lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ja spie w dresach..... polarowych... ino pies i legwan marznie :placz::placz: aaaaa.... chyba moja interwencja w spółdzielni zadziałała... kalafiorki zaczynają grzać :multi::multi: jak sie wyrobie to zajedziem do cia... ale zzzzz....... ADAMEM :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:Adasiowi też kupię pączka ......to przy okazji pokażę mu ten DEKODER :diabloti: :multi::multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaaaaa kalafiorki grzeją [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a):twoj legwan marznie a moj zółw wczoraj sie prawie ugotował od ciepła:cool1: bo ma domek przy kaloryferku:roll: biedak nie wiedzial co ze soba zrobic właził do wody , kopał ,skrobał :shake: az wkoncu pańcia przykrecila grzejniczek odsuneła domek żółwika od ciepełka i zasnął:loveu: [FONT=Arial]masz żófia??? :crazyeye::crazyeye: poka.... podobno zupa żófiowa jest mmmmmmmmmmmmmmmm.... a moje zwierza marzną... jak sie pochorują..:angryy:.. załatwie tych ogrzewaczy :mad:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 AśkaK napisał(a):no ładnie, byś żółwika ususzyła... Jaka ta młodzież teraz nieodpowiedzialna.:shake::evil_lol:;):lol: :lol: kiedy ja chcialam dobrze :roll: bożółwik lubi ciepełko:cool3: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]masz żófia??? :crazyeye::crazyeye: poka.... podobno zupa żófiowa jest mmmmmmmmmmmmmmmm.... a moje zwierza marzną... jak sie pochorują..:angryy:.. załatwie tych ogrzewaczy :mad:[/FONT] :mdleje: no przecie juz ci mowilam ze mam :roll: i fota tez była:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]masz żófia??? :crazyeye::crazyeye: poka.... podobno zupa żófiowa jest mmmmmmmmmmmmmmmm.... a moje zwierza marzną... jak sie pochorują..:angryy:.. załatwie tych ogrzewaczy :mad:[/FONT][FONT=Arial]z żółfióf są fajne popielniczki :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a)::lol: kiedy ja chcialam dobrze :roll: bożółwik lubi ciepełko:cool3: :mdleje: no przecie juz ci mowilam ze mam :roll: i fota tez była:diabloti: [FONT=Arial]no przecież..:cool1:.. sprawdzałam twoją pamięć :roll::diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no przecież..:cool1:.. sprawdzałam twoją pamięć :roll::diabloti:[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]a tak wogóle tera sie kapłam że my są u PAŁLI :evil_lol::evil_lol: a ja sie tu jakiś zółfi domagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Pałla!!!! :B-fly:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a tak wogóle tera sie kapłam że my są u PAŁLI :evil_lol::evil_lol: a ja sie tu jakiś zółfi domagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Pałla!!!! :B-fly:[/FONT] :grin: no przecie żółwica to wnuczka Paulinki:loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a tak wogóle tera sie kapłam że my są u PAŁLI :evil_lol::evil_lol: a ja sie tu jakiś zółfi domagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Pałla!!!! :B-fly:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: a to Paula nie moze mieć żółffióFF[/FONT] [FONT=Arial]AAAA dziewczyny mam chyba już domecek dla kici :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: a to Paula nie moze mieć żółffióFF[/FONT] [FONT=Arial]AAAA dziewczyny mam chyba już domecek dla kici :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]opowiadaj opowiadaj... skąd jest Brawurka... i co pisała Ci na PW :cool1:[/FONT] Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]AAAA dziewczyny mam chyba już domecek dla kici :multi::multi::multi:[/FONT] :cool2:Opowiadaj! Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]opowiadaj opowiadaj... skąd jest Brawurka... i co pisała Ci na PW :cool1:[/FONT] AśkaK napisał(a)::cool2:Opowiadaj![FONT=Arial]:multi::multi::multi:z bliziutka ...z Pszowa i ma w domu kociaki .......trzymajta do jutra ...:kciuki:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:z bliziutka ...z Pszowa i ma w domu kociaki .......trzymajta do jutra ...:kciuki:[/FONT] [FONT=Arial]o masz!!!!! gadaj gadaj... więcej, dużo, wszystko :razz::razz: co jutro??? [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]o masz!!!!! gadaj gadaj... więcej, dużo, wszystko :razz::razz: co jutro??? [/FONT][FONT=Arial]jutro na 100% będzie wiadomo ;)...i ci tysz powiem jutro :kciuki: :kciuki: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a):terz czymamy :loveu: [FONT=Arial]bosze... jakie byki... jak ty tak napiszesz to CV to cie wezmą do tej knajpy ale za menela.... :cool1: TESZ CZYMAMY sie pisze :loveu: P.S. co oznacza skrót CV???? :hmmmm: Ciulata Vista??:roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bosze... jakie byki... jak ty tak napiszesz to CV to cie wezmą do tej knajpy ale za menela.... :cool1: TESZ CZYMAMY sie pisze :loveu: P.S. co oznacza skrót CV???? :hmmmm: Ciulata Vista??:roll: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie szczimia[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie szczimia[/FONT] [FONT=Arial]popuść ;) co qrde 10 charakters... QRDE!!!! :angryy::mad: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]popuść ;) co qrde 10 charakters... QRDE!!!! :angryy::mad: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie popuszcza ;)...zdążyłam :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:na kogo kijami wywijasz .... [/FONT] Quote
Recommended Posts