Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]a mój TZ to się śmiał jak spałam pod kołdrą i kocem :oops::oops::oops:[/FONT]

Ze mnie też się śmieje.:diabloti::evil_lol: Ale on ma naturalną ocgronę w postaci podskórnej...kołderki.:evil_lol:Więc niech spada!:eviltong:Dwie kołderki są ok, kołderka i kocyk tyż! Kaffka i pączuś...tyż!:lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]a mój TZ to się śmiał jak spałam pod kołdrą i kocem :oops::oops::oops:[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:to będę oczekiwać z ciepłą kawusią ...ciepłym kaloryferkiem .....może być śniadanko lub pączuś ;)

Pałla ...wpadnij na kaff
[/FONT]

[FONT=Arial]a ja spie w dresach..... polarowych... ino pies i legwan marznie :placz::placz:
aaaaa.... chyba moja interwencja w spółdzielni zadziałała... kalafiorki zaczynają grzać :multi::multi:

jak sie wyrobie to zajedziem do cia... ale zzzzz....... ADAMEM :diabloti:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a ja spie w dresach..... polarowych... ino pies i legwan marznie :placz::placz:
aaaaa.... chyba moja interwencja w spółdzielni zadziałała... kalafiorki zaczynają grzać :multi::multi:

[/FONT]

twoj legwan marznie a moj zółw wczoraj sie prawie ugotował od ciepła:cool1: bo ma domek przy kaloryferku:roll: biedak nie wiedzial co ze soba zrobic właził do wody , kopał ,skrobał :shake: az wkoncu pańcia przykrecila grzejniczek odsuneła domek żółwika od ciepełka i zasnął:loveu:

Posted

clockwork napisał(a):

[/FONT]
[FONT=Arial]:diabloti:Adasiowi też kupię pączka ......to przy okazji pokażę mu ten DEKODER :diabloti:

:multi::multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaaaaa kalafiorki grzeją
[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
twoj legwan marznie a moj zółw wczoraj sie prawie ugotował od ciepła:cool1: bo ma domek przy kaloryferku:roll: biedak nie wiedzial co ze soba zrobic właził do wody , kopał ,skrobał :shake: az wkoncu pańcia przykrecila grzejniczek odsuneła domek żółwika od ciepełka i zasnął:loveu:

[FONT=Arial]masz żófia??? :crazyeye::crazyeye: poka....
podobno zupa żófiowa jest mmmmmmmmmmmmmmmm.... a moje zwierza marzną... jak sie pochorują..:angryy:.. załatwie tych ogrzewaczy :mad:
[/FONT]

Posted

AśkaK napisał(a):
no ładnie, byś żółwika ususzyła... Jaka ta młodzież teraz nieodpowiedzialna.:shake::evil_lol:;):lol:

:lol: kiedy ja chcialam dobrze :roll:
bożółwik lubi ciepełko:cool3:

clockwork napisał(a):
podobno zupa żófiowa jest mmmmmmmmmmmmmmmm.... a moje zwierza marzną... jak sie pochorują..:angryy:.. załatwie tych ogrzewaczy :mad:
[/FONT]

:mdleje:
no przecie juz ci mowilam ze mam :roll: i fota tez była:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
[/FONT]
[FONT=Arial]z żółfióf są fajne popielniczki :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
:lol: kiedy ja chcialam dobrze :roll:
bożółwik lubi ciepełko:cool3:

:mdleje:
no przecie juz ci mowilam ze mam :roll: i fota tez była:diabloti:

[FONT=Arial]no przecież..:cool1:.. sprawdzałam twoją pamięć :roll::diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]a tak wogóle tera sie kapłam że my są u PAŁLI :evil_lol::evil_lol: a ja sie tu jakiś zółfi domagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć Pałla!!!! :B-fly:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a tak wogóle tera sie kapłam że my są u PAŁLI :evil_lol::evil_lol: a ja sie tu jakiś zółfi domagam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

:grin:
no przecie żółwica to wnuczka Paulinki:loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm: a to Paula nie moze mieć żółffióFF[/FONT]

[FONT=Arial]AAAA dziewczyny mam chyba już domecek dla kici :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:hmmmm: a to Paula nie moze mieć żółffióFF[/FONT]

[FONT=Arial]AAAA dziewczyny mam chyba już domecek dla kici :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]opowiadaj opowiadaj... skąd jest Brawurka... i co pisała Ci na PW :cool1:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]opowiadaj opowiadaj... skąd jest Brawurka... i co pisała Ci na PW :cool1:[/FONT]

AśkaK napisał(a):
:cool2:Opowiadaj!
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:z bliziutka ...z Pszowa i ma w domu kociaki .......trzymajta do jutra ...:kciuki:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:z bliziutka ...z Pszowa i ma w domu kociaki .......trzymajta do jutra ...:kciuki:[/FONT]

[FONT=Arial]o masz!!!!! gadaj gadaj... więcej, dużo, wszystko :razz::razz: co jutro??? [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]o masz!!!!! gadaj gadaj... więcej, dużo, wszystko :razz::razz: co jutro??? [/FONT]
[FONT=Arial]jutro na 100% będzie wiadomo ;)...i ci tysz powiem jutro

:kciuki: :kciuki:
[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
terz czymamy :loveu:

[FONT=Arial]bosze... jakie byki... jak ty tak napiszesz to CV to cie wezmą do tej knajpy ale za menela.... :cool1:

TESZ CZYMAMY sie pisze :loveu:

P.S.
co oznacza skrót CV???? :hmmmm: Ciulata Vista??:roll:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]bosze... jakie byki... jak ty tak napiszesz to CV to cie wezmą do tej knajpy ale za menela.... :cool1:

TESZ CZYMAMY sie pisze :loveu:

P.S.
co oznacza skrót CV???? :hmmmm: Ciulata Vista??:roll:
[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie szczimia[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]popuść ;)

co qrde 10 charakters... QRDE!!!! :angryy::mad:
[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie popuszcza ;)...zdążyłam :eviltong:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:na kogo kijami wywijasz ....
[/FONT]