Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
Dobranoc!:loveu::lol:Dziś tylko tyle mogę napisać, wiesz Pauleńko czemu...:placz:
Buzi dla Maxia!:loveu:

:loveu: Bidulko :glaszcze: Całkiem wyparował :evil_lol: ;) Dobranoc :hand:

Posted

[quote name='clockwork']:hand::hand::B-fly:
[FONT=Arial]i ja też ida... czas na mnie ... papapapapa... do zaś ;)[/FONT]
:loveu: Dobranoc gwiazdo :grins: :hand:

Posted

[FONT=Arial]:hand:
Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ...
[/FONT]

Posted

Witam :multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand:
Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ...
[/FONT]

ja mówiłam, ale mi nakłamali w tv...że jeszcze będą 30 stopniowe upały :angryy: ehe, chyba w afryce sprawdzali to.......a swoją drogą to u nas nad morzem nawet słonko się przebija przez chmury więc nie jest tak źle

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand:[/FONT]
[FONT=Arial]Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ...[/FONT]

u mnie jest cieplo:multi:u mnie :multi:
no i ten tego co to ja chcialam:hmmmm: ......aaaaa juz wiem dzien dobry chcialam rzec i rzeklam:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']czesc mamusia:multi:

Klockowa wyjdz z lodowki bedzie cieplej:evil_lol:

[FONT=Arial]osz kurde... tysz fakt... a ja na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ide wyjść z lodówy ... zara wracam :cool1:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]osz kurde... tysz fakt... a ja na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ide wyjść z lodówy ... zara wracam :cool1:
[/FONT]

:evil_lol:
i jak lepiej???:lol:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]pewnie!!! :grins: od razu lepiej :multi::multi::multi::multi: temperatura wzrosła do minus 20stopni :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:właź z powrotem ......bo się przegrzejesz :cool1:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:właź z powrotem ......bo się przegrzejesz :cool1:[/FONT]

:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial] przy[/FONT] [FONT=Arial] minus 20stopniach?? :shake::shake::shake:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial] przy[/FONT] [FONT=Arial] minus 20stopniach?? :shake::shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]:cool1:nooo jak ty do -30 przyzwyczajona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:cool1:nooo jak ty do -30 przyzwyczajona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]nie przyzwyczajona .:shake::shake::shake:.. zimno jak cholera [/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nie przyzwyczajona .:shake::shake::shake:.. zimno jak cholera[/FONT]

[FONT=Arial]:cool1:no przeca jechałaś się ogrzać i co ...nie dojechałaś :shake:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:cool1:no przeca jechałaś się ogrzać i co ...nie dojechałaś :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]znów ... poraz kolejny nie doszłam :placz::placz::placz: ZIMA! :diabloti:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]znów ... poraz kolejny nie doszłam :placz::placz::placz: ZIMA! :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]...no ta ...na 4 nie dochodzisz :razz::razz::razz:.......
oć odgarnęłam śnieg...od Jebia do Rybola :diabloti:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:hand:[/FONT]
[FONT=Arial]Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ...[/FONT]

No właśnie...:motz:Ja to pod dwiema kołdrami już śpię.:-?:evil_lol:
Chcem lato...!!!:placz:

Posted

[FONT=Arial]...no ta ...na 4 nie dochodzisz :razz::razz::razz:.......
oć odgarnęłam śnieg...od Jebia do Rybola :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]jutro o 8:07 jade do RYBOLA... może wdepne w drodze powrotnej :razz:[/FONT]

Posted

AśkaK napisał(a):
No właśnie...:motz:Ja to pod dwiema kołdrami już śpię.:-?:evil_lol:
Chcem lato...!!!:placz:

[FONT=Arial]a mój TZ to się śmiał jak spałam pod kołdrą i kocem :oops::oops::oops:[/FONT]

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jutro o 8:07 jade do RYBOLA... może wdepne w drodze powrotnej :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:to będę oczekiwać z ciepłą kawusią ...ciepłym kaloryferkiem .....może być śniadanko lub pączuś ;)

Pałla ...wpadnij na kaff
[/FONT]