AśkaK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dobranoc!:loveu::lol:Dziś tylko tyle mogę napisać, wiesz Pauleńko czemu...:placz: Buzi dla Maxia!:loveu: Quote
Paula Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 AśkaK napisał(a):Dobranoc!:loveu::lol:Dziś tylko tyle mogę napisać, wiesz Pauleńko czemu...:placz: Buzi dla Maxia!:loveu: :loveu: Bidulko :glaszcze: Całkiem wyparował :evil_lol: ;) Dobranoc :hand: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :hand::hand::B-fly: [FONT=Arial]i ja też ida... czas na mnie ... papapapapa... do zaś ;)[/FONT] Quote
Paula Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork']:hand::hand::B-fly: [FONT=Arial]i ja też ida... czas na mnie ... papapapapa... do zaś ;)[/FONT] :loveu: Dobranoc gwiazdo :grins: :hand: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='paula_z']:loveu: Dobranoc gwiazdo :grins: :hand: [FONT=Arial]oj tam gwiazdo od razu :roll:... taki skromny biedny żuczek ze mnie:oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]:hand: Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ... [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witam :multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ... [/FONT] ja mówiłam, ale mi nakłamali w tv...że jeszcze będą 30 stopniowe upały :angryy: ehe, chyba w afryce sprawdzali to.......a swoją drogą to u nas nad morzem nawet słonko się przebija przez chmury więc nie jest tak źle Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand:[/FONT] [FONT=Arial]Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ...[/FONT] u mnie jest cieplo:multi:u mnie :multi: no i ten tego co to ja chcialam:hmmmm: ......aaaaa juz wiem dzien dobry chcialam rzec i rzeklam:loveu: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]u mnie jest 30 stopni :grins: poniżej ZERA :angryy: cze Maxiowo-Axowe [/FONT] Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dreamer, nie jęcz, fajne zdjęcia :multi: Ale czemu nie zostałas z nami na piwo? :mad: I czemu Pauli nie było? :mad: Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czesc mamusia:multi: Klockowa wyjdz z lodowki bedzie cieplej:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon']czesc mamusia:multi: Klockowa wyjdz z lodowki bedzie cieplej:evil_lol: [FONT=Arial]osz kurde... tysz fakt... a ja na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide wyjść z lodówy ... zara wracam :cool1: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]osz kurde... tysz fakt... a ja na to nie wpadłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide wyjść z lodówy ... zara wracam :cool1: [/FONT] :evil_lol: i jak lepiej???:lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: i jak lepiej???:lol: [FONT=Arial]pewnie!!! :grins: od razu lepiej :multi::multi::multi::multi: temperatura wzrosła do minus 20stopni :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]pewnie!!! :grins: od razu lepiej :multi::multi::multi::multi: temperatura wzrosła do minus 20stopni :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:właź z powrotem ......bo się przegrzejesz :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:właź z powrotem ......bo się przegrzejesz :cool1:[/FONT] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial] przy[/FONT] [FONT=Arial] minus 20stopniach?? :shake::shake::shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial] przy[/FONT] [FONT=Arial] minus 20stopniach?? :shake::shake::shake:[/FONT][FONT=Arial]:cool1:nooo jak ty do -30 przyzwyczajona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:nooo jak ty do -30 przyzwyczajona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie przyzwyczajona .:shake::shake::shake:.. zimno jak cholera [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie przyzwyczajona .:shake::shake::shake:.. zimno jak cholera[/FONT] [FONT=Arial]:cool1:no przeca jechałaś się ogrzać i co ...nie dojechałaś :shake:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:no przeca jechałaś się ogrzać i co ...nie dojechałaś :shake:[/FONT] [FONT=Arial]znów ... poraz kolejny nie doszłam :placz::placz::placz: ZIMA! :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]znów ... poraz kolejny nie doszłam :placz::placz::placz: ZIMA! :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]...no ta ...na 4 nie dochodzisz :razz::razz::razz:....... oć odgarnęłam śnieg...od Jebia do Rybola :diabloti: [/FONT] Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand:[/FONT] [FONT=Arial]Dzieńdoberek.......dziewczyny i :hmmmm: chłopaki ....zimno i mokro .....ktoś mówił że bedzie jeszcze ciepło :angryy:ciekawe gdzie bo ja mam ciepło tylko pod kocykiem ...[/FONT] No właśnie...:motz:Ja to pod dwiema kołdrami już śpię.:-?:evil_lol: Chcem lato...!!!:placz: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]...no ta ...na 4 nie dochodzisz :razz::razz::razz:....... oć odgarnęłam śnieg...od Jebia do Rybola :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]jutro o 8:07 jade do RYBOLA... może wdepne w drodze powrotnej :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 AśkaK napisał(a):No właśnie...:motz:Ja to pod dwiema kołdrami już śpię.:-?:evil_lol: Chcem lato...!!!:placz: [FONT=Arial]a mój TZ to się śmiał jak spałam pod kołdrą i kocem :oops::oops::oops:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jutro o 8:07 jade do RYBOLA... może wdepne w drodze powrotnej :razz:[/FONT][FONT=Arial]:multi::multi::multi:to będę oczekiwać z ciepłą kawusią ...ciepłym kaloryferkiem .....może być śniadanko lub pączuś ;) Pałla ...wpadnij na kaff [/FONT] Quote
Recommended Posts