Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']
Możesz se zrobić podgląd i podejrzeć linki :p
Ten pierwszy link to chyba nagie psy meksykańskie :lol:

[FONT=Arial]jak ten podgląd?? ... zresztą ... spytam sąsiadki... ona wszystko i wszystkich podgląda i wszystko wie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]tak nagie psy... :loveu::loveu: fajne są... uwielbiam wszystko co INNE :p[/FONT]
[quote name='AśkaK']Buahaha, to żeś linki zapodała Klocusiowa!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
bo inaczej nie można.... na blogach TRZA zamieniać w linki.... żeby widzowie za bardzo sie nie podniecali zdjęciami :cool1:
[/FONT]
Cześć spóźnialska Pałko!;):lol::loveu:

[FONT=Arial]buuuuhahaha... PAŁKO!!!!!!!
na Pawcia w Anglii mówią PAŁSIO :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='paula_z']
Ani pieski, ani kotki :p Ten wzięłam :razz: http://s34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/bokserybazarek/13.jpg
[FONT=Arial]ulalala... Maxio pod palmami... uallala :multi::multi:[/FONT]

[quote name='paula_z']Po nocy, to tylko psiarze tam sie szwędają ;) I policja często jeździ :lol: Tylko te latarnie nadal nie działają :roll: Już chyba z tydzień :roll: Ciemno jak w d**** :shake:
[FONT=Arial]a Ty to na spacer chodzisz czy pod latarnie.... :roll: gadaj mnie tu... bo bedziesz miała do czynienia z moim ADWOKATEM ....:diabloti:

hejka hejka :multi::multi::multi:
[/FONT]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się i Cię gorąco:loveu: ( chociaż u nas zimno jak na biegunie:roll::placz:)
CEMY FOTKI MAKSIA I AXY!
.
.
.
szczurków też :evil_lol:
A jam sie zastanawiam jak Axa daje sobie tak łazić tym szczurkom po sobie:hmmmm:

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć :) :multi::multi: Melduję się ;) :evil_lol:
Cześć :multi: Meldunek przyjęty :razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Berek :hand:
ciekawam co z tymi latarniami bo ja nie ze stolycy a z peryferiów .....i też od tygodnia nie działają latarnie :angryy:....ciemno jak w doopalonie
[/FONT]
Witanko Alu :multi:
:niewiem: Nawet nie wiem, gdzie to zgłosić, kto płaci za prąd w parkach:hmmmm:

[quote name='dealer']dzien dobry.......yyy..zapomnialam co chcialam napisac:roll:
Bry Aga :multi: Lecytynkę? :razz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak ten podgląd?? ... zresztą ... spytam sąsiadki... ona wszystko i wszystkich podgląda i wszystko wie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]buuuuhahaha... PAŁKO!!!!!!!
[/FONT]
[FONT=Arial]ulalala... Maxio pod palmami... uallala :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]a Ty to na spacer chodzisz czy pod latarnie.... :roll: gadaj mnie tu... bo bedziesz miała do czynienia z moim ADWOKATEM ....:diabloti:

hejka hejka :multi:
[/FONT]
:evil_lol: "Podgląd wiadomości" przy odpowiedzi :p

:obrazic: No doprawdy, bardzo śmieszne :angryy:

Jutro odbieram jeszcze taki: http://s34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/bokserybazarek/8.jpg :razz:

:eviltong: Dawa tego adwokata :drinking:

HeLLo :multi:

Posted

[quote name='dreamer']Dzień dobry!
Dobry Wieczór :grins:

[quote name='evaxon']heloł:multi::multi::multi::multi:
Hejka :multi:

[quote name='Lusiaczek']Witamy się i Cię gorąco:loveu: ( chociaż u nas zimno jak na biegunie:roll::placz:)
CEMY FOTKI MAKSIA I AXY!
szczurków też :evil_lol:

A jam sie zastanawiam jak Axa daje sobie tak łazić tym szczurkom po sobie:hmmmm:

Witam Lusiaczka w naszym blożku :multi: U nas dziś było ciepełko :lol:
Ni ma nowych fotek :shake:

Ja też ;)

Posted

[quote name='paula_z']Dobry Wieczór :grins:

Hejka :multi:

Witam Lusiaczka w naszym blożku :multi: U nas dziś było ciepełko :lol:
Ni ma nowych fotek :shake:

Ja też ;)
Jak to,ni ma?A kiedy beda?MY CHCEMY DUZOOOOOO FOTKOW!!!!!!!:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z adwokatem Magdy rozmawialas na balkonie ;)[/FONT]
:evil_lol: Aaaaa, haha, myślałam, że o innym adwokacie mowa :lol:

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:

znów się melduje, tym razem wieczorową porą ;) :evil_lol:

Witam po raz drugi :multi:

[quote name='Lusiaczek']Jak to,ni ma?A kiedy beda?MY CHCEMY DUZOOOOOO FOTKOW!!!!!!!:placz:
Nie wiem :niewiem: jak wracam z pracy, to już kiepskie światło na spacerku, nie wychodzą ładne fotki :cool1:

Posted

[quote name='paula_z']
:evil_lol: "Podgląd wiadomości" przy odpowiedzi :p

[FONT=Arial]tak.. kochana... ale jak w odpowiedzi daje linka...... to wyświetla jako linka w podglądzie :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak.. kochana... ale jak w odpowiedzi daje linka...... to wyświetla jako linka w podglądzie :diabloti:[/FONT]
No i klikasz na linka i widzisz co za fotka :p
A Ty co tu robisz? :razz: Nadgodzinki? :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']No i klikasz na linka i widzisz co za fotka :p
A Ty co tu robisz? :razz: Nadgodzinki? :evil_lol:

[FONT=Arial]maleńkie... nadgodzineczki.... remamencik... piweczko... komputerek... :loveu::loveu:[/FONT]:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]maleńkie... nadgodzineczki.... remamencik... piweczko... komputerek... :loveu::loveu:[/FONT]:loveu::oops::oops::oops:[FONT=Arial]o masz ......miałyśmy wczoraj robić remanencik.....:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]maleńkie... nadgodzineczki.... remamencik... piweczko... komputerek... :loveu::loveu:[/FONT]:loveu:
:D

Piwello już smakuje :razz:

Posted

bonita napisał(a):
Hej :)Przyszłąm powiedzieć dobranoc Tobie i MaksiowiO Dreamerce i Axie nie zapomniałam:cool3:Branoc:loveu:

:multi: Dobranoc Kasiu :loveu: