agbar Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 PIERWSZA!!!!!:multi:dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyyy:p Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam !!! :multi::multi: to ja druga :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: czwarta :eviltong::eviltong::eviltong: witanko dziewczęta :multi::multi::multi: Pamiętaj Skypek i słuchawki ;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 paula_z napisał(a): :eviltong: Degustatorki :grins: :klacz: :loveu: witanko!!!! jak Maxiowe zdróweczko???? :loveu: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dobereczek w ten ciepły dzioneczek:grins::grins: Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='paula_z'] Poznałam ją dzisiaj :multi: Słodka jest, lizała mnie po rękach :loveu: dała buzi i wlazła pod sweter :lol: Pewnie chciałaś się przywitać :grins: ;) [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: kiedyś se fundne szczurki... kiedyś :roll: wcale sie nie chciałam przywitać... jakbym chciała to bym sie przywitała :diabloti: [/FONT] [quote name='AśkaK']A te tylko pifko i pifko!:shake::evil_lol: Brywieczór Paula!!!:loveu: Ooo, tu jakieś świętowanie było?!:evil_lol: I Klocusiowa na 666 stronkę nie zdążyła...świat na głowie staje!:shake:;):evil_lol: [FONT=Arial]APOKALIPSA!!!!!!!!!!!! :mdleje: [/FONT] [quote name='paula_z'] Dziewczyna szatana się nie załapała ;) Normalnie apokalipsa :evil_lol: [FONT=Arial]co powtarzasz po mła??? przeca mówie APOKALIPSA!!!!!!!!!!!! :mdleje: [/FONT] [quote name='AśkaK']Chyba dziś wszyscy tak mieli.:lol: [FONT=Arial]a ja nie miałam lenia... pomyłam okna za które sie zabierałam od 2 miesięcy :oops: z leksza posprzątałam...zrobiłam obiad :cool1: 2 prnia ..... i nawet sie wykąpałam :multi::multi::eviltong: a teraz i owszem.... chcem sie przywitać... TO SIE WITAM :evil_lol: [/FONT] Quote
AśkaK Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a ja nie miałam lenia... pomyłam okna za które sie zabierałam od 2 miesięcy :oops: z leksza posprzątałam...zrobiłam obiad :cool1: 2 prnia ..... i nawet sie wykąpałam :multi::multi::eviltong:[/FONT] :crazyeye:Źle się czułaś Klocusiowa czy jak?!:-o:evil_lol:No i z tym kąpaniem...to już naprawdę przesadziłaś!:lol::evil_lol: To wszystko chyba oznaki APOKALIPSY.:diabloti::evil_lol: Cześć Paolka!!!:loveu: Quote
clockwork Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='AśkaK']:crazyeye:Źle się czułaś Klocusiowa czy jak?!:-o:evil_lol:No i z tym kąpaniem...to już naprawdę przesadziłaś!:lol::evil_lol: To wszystko chyba oznaki APOKALIPSY.:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]no chiba sie mnie pogorszyło :roll: szczególnie z tą kąpielą... w sobote i niedziele :crazyeye: 2 dni pod rząd :mdleje: apokalipsa :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no chiba sie mnie pogorszyło :roll: szczególnie z tą kąpielą... w sobote i niedziele :crazyeye: 2 dni pod rząd :mdleje: apokalipsa :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:a odlałaś troche wody na zaś jak Pauli zakręcą :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ooo...wcale nie miałam wiele do nadrabiania :) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: kiedyś se fundne szczurki... kiedyś :roll:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Dogomania zamieni się w Rato-DogoManie ;) :evil_lol: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='dealer']PIERWSZA!!!!!:multi:dzien dobryyyyyyyyyyyyyyyyyy:p Cześć pierwsza :multi: [quote name='jonQuilla']Witam !!! :multi::multi: to ja druga :evil_lol: Cześć druga :multi: [quote name='evaxon']helol mamka:multi::multi: Hej córcia :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: czwarta :eviltong::eviltong::eviltong: witanko dziewczęta :multi::multi::multi: Pamiętaj Skypek i słuchawki ;)[/FONT] Witaj Alu :multi: Karteczkę mam :evil_lol: Słuchawki dopiero w weekend :roll: [quote name='malawaszka']:klacz: :loveu: witanko!!!! jak Maxiowe zdróweczko???? :loveu: Witaj Waszka :multi: Dzięki :loveu: Ogólnie dobrze, gardziołko już chyba w porządku, ale znowu się kilka krostek pokazało :cool1: W piątek idziemy na kontrolę. [quote name='madzia i medor']Dobereczek w ten ciepły dzioneczek:grins::grins: Bry Madzia :multi: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kiedyś se fundne szczurki... kiedyś :roll: wcale sie nie chciałam przywitać... jakbym chciała to bym sie przywitała :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]APOKALIPSA!!!!!!!!!!!! :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]co powtarzasz po mła??? przeca mówie APOKALIPSA!!!!!!!!!!!! :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial] a ja nie miałam lenia... pomyłam okna za które sie zabierałam od 2 miesięcy :oops: z leksza posprzątałam...zrobiłam obiad :cool1: 2 prnia ..... i nawet sie wykąpałam :multi::eviltong: a teraz i owszem.... chcem sie przywitać... TO SIE WITAM :evil_lol:[/FONT] :evil_lol: :eviltong: :diabloti: :mdleje: Cóż za marnotrawstwo :evil_lol: ;) Się witaj :evil_lol: Cześć Madzialenka :multi: [quote name='AśkaK']:crazyeye:Źle się czułaś Klocusiowa czy jak?!:evil_lol:No i z tym kąpaniem...to już naprawdę przesadziłaś!:evil_lol: To wszystko chyba oznaki APOKALIPSY:evil_lol: Cześć Paolka!!!:loveu: :D Cześć Aśka :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a odlałaś troche wody na zaś jak Pauli zakręcą :razz:[/FONT] :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Gdzie jezdeś:grins: Tutaj :grins: :hand: Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Arial]:hand: melduję się ze jestem ;) [/FONT] Quote
Paula Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: melduję się ze jestem ;)[/FONT] Spocznij :evil_lol: ;) i się napij ze mną :beerchug: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja dziś nie piję:hmmmm: Sama nie wiem, czy się chwalę czy się żalę:evil_lol: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Melduję że jestem :) Z piffem oczywiście:diabloti: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja dziś nie piję:hmmmm: Sama nie wiem, czy się chwalę czy się żalę:evil_lol: :evil_lol: Chiba to drugie :p A na którą do pracy? bonita napisał(a):Melduję że jestem :) Z piffem oczywiście:diabloti: :multi: No to zdrówko, Kasieńko :beerchug: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Nasze zdrowie:beerchug: nie:cool3::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 paula_z napisał(a)::evil_lol: Chiba to drugie :p A na którą do pracy? Do pracy idę na 10 - choć początkowe plany były inne;) Ale za to na spacer się ugadałam przed ósmą rano;);):evil_lol: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 bonita napisał(a):Nasze zdrowie:beerchug: nie:cool3::diabloti: Pewnie, że nasze :drink1: madzia i medor napisał(a):Do pracy idę na 10 - choć początkowe plany były inne;) Ale za to na spacer się ugadałam przed ósmą rano;);):evil_lol: :mdleje: Ja tez na 10, ale wstaję po 8 :p Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Do pracy idę na 10 - choć początkowe plany były inne;) Ale za to na spacer się ugadałam przed ósmą rano;);):evil_lol: :crazyeye:wariatka :shake: Quote
Paula Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:wariatka :shake: Masochistka :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts