clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie popuszcza ;)...zdążyłam :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:na kogo kijami wywijasz .... [/FONT] [FONT=Arial]na tego co mi dał komunikata że 10 znaków cza [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]na tego co mi dał komunikata że 10 znaków cza [/FONT][FONT=Arial]:cool3:...do mnie też sie taki jeden dopierdzialał ...i wiadomości nie dał wysłac :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool3:...do mnie też sie taki jeden dopierdzialał ...i wiadomości nie dał wysłac :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: mam tego samego prześladowce???? ide spać.... chyba :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: mam tego samego prześladowce???? ide spać.... chyba :roll:[/FONT] [FONT=Arial]no widać to ten sam ...:hmmmm: a gdzie Pałla....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ić jutro wczesniej budzę ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]no widać to ten sam ...:hmmmm: a gdzie Pałla....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ić jutro wczesniej budzę ;) [/FONT] [FONT=Arial]no właśnie GDZIE PAŁLA!!!!???? ją też zeżarł DILI?? :eek2::eek2: budzenie na 7:00 poprosze ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no właśnie GDZIE PAŁLA!!!!???? ją też zeżarł DILI?? :eek2::eek2: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...nie gadaj :placz::placz::placz:.....przecie Dilski nam plumknie z przejedzenia :diabloti: budzenie na 7:00 poprosze ;)[/FONT];)[FONT=Arial]tak jest 7.00[/FONT] Quote
BeaC Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 wdepłam do cię dodam że nadrobiłam wsio http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/08090756.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.............i o takim nikt nie powie " żę za gruby":diabloti::diabloti::diabloti: taki.................Luskowy:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 BeaC napisał(a):wdepłam do cię dodam że nadrobiłam wsio http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/08090756.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.............i o takim nikt nie powie " żę za gruby":diabloti::diabloti::diabloti: taki.................Luskowy:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cześć dziewczyny .......co tu tak cicho .....:hmmmm: denerwuję się :cool1:[/FONT] Quote
Paula Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Miałam wczoraj awarię neta, grrrrrrrr :angryy: Odezwę się po pracy :hand: Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć Paula, cześć Maxiu!:loveu::lol: Do zobaczenia po pracy!:lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 paula_z napisał(a):Miałam wczoraj awarię neta, grrrrrrrr :angryy: Odezwę się po pracy :hand: :razz:[FONT=Arial]uffffff no to mi ulglo ......[/FONT] Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no właśnie GDZIE PAŁLA!!!!???? ją też zeżarł DILI?? :eek2::eek2:[/FONT] co znaczy ze Paule tez?? ja jeszcze zyje....podarowal mi moj demonik ten ostatni upalny dzien:loveu: hielo baby:multi: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):co znaczy ze Paule tez?? ja jeszcze zyje....podarowal mi moj demonik ten ostatni upalny dzien:loveu: hielo baby:multi: [FONT=Arial] aaa... DILERKA ŻYJE!!!! :multi::multi::multi::multi: bo i o cia sie martwiłam :-( Pałla:scream_3: pieprz prace... cho do nas ;) [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:-( Pałla:scream_3: pieprz prace... cho do nas ;) [/FONT] pogieło cie?? a za co dostane kieszonkowe:roll: witaj mamusiu:loveu: Quote
emdziolek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witanko kochana Paulinko:loveu: byłam...:loveu: zwiedziłam... ZAPRASZAM do nas:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):pogieło cie?? a za co dostane kieszonkowe:roll: witaj mamusiu:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ta zaś o kieszonkowe dyga :eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dzień Dobry Bardzo :) :multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 evaxon napisał(a):pogieło cie?? a za co dostane kieszonkowe:roll: witaj mamusiu:loveu: [FONT=Arial]faktycznie PAŁLA ma darmozjada na karku :diabloti:[/FONT] Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Nie piszta PAŁLA, bo ja ciągle czytam PAŁŁA! :evil_lol: :grins: :lol: Przepraszam Pauleńko...ale sama widzisz że to ich wina!:diabloti::evil_lol:;) Klocusiowa dobrze gada, piepszaj pracę i cho tutaj!:lol: Quote
e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]faktycznie PAŁLA ma darmozjada na karku :diabloti:[/FONT] :eviltong:ale jakiego kochanego darmozjada:loveu: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 AśkaK napisał(a):Nie piszta PAŁLA, bo ja ciągle czytam PAŁŁA! :evil_lol: :grins: :lol: Przepraszam Pauleńko...ale sama widzisz że to ich wina!:diabloti::evil_lol:;) Klocusiowa dobrze gada, piepszaj pracę i cho tutaj!:lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAULA! tak tak... to wszystko ICH wina :grins: [/FONT] evaxon napisał(a)::eviltong:ale jakiego kochanego darmozjada:loveu: [FONT=Arial]oj taaakkkk :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Witajcie gadułki kochane :loveu: Jestem na chwilę, idę zaraz psa wybiegać, na dłużej będę wieczorkiem :lol: Aż się boję zajrzeć do Waszych blogasków :evil_lol: pewnie miliony stron do nadrabiania :placz: asher napisał(a):Dreamer, nie jęcz, fajne zdjęcia :multi: Ale czemu nie zostałas z nami na piwo? :mad: I czemu Pauli nie było? :mad: Nie chciało mi się rano wstawać :p A na piwko mogłam dojechać, trza było dzwonić :cool1: BeaC napisał(a):wdepłam do cię dodam że nadrobiłam wsio http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/08090756.jpg :loveu:.............i o takim nikt nie powie " żę za gruby":diabloti: taki.................Luskowy:loveu: Witaj Beata :multi: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]cześć dziewczyny .......co tu tak cicho .....:hmmmm: denerwuję się :cool1:[/FONT] Cześć Alu :multi: Wqrzyłam się wczoraj, siadam sobie do kompka, a tu dupa blada :angryy: Ni ma neta :angryy: Zadzwoniłam do aster, powiedzieli, że mają awarię i naprawiają i że za godzinę ma być :cool1: Ale nie było :mad: Dopiero dziś w dzień włączyli :roll: AśkaK napisał(a):Cześć Paula, cześć Maxiu!:loveu::lol: Do zobaczenia po pracy!:lol: Cześć Aśka :multi: Do wieczorka :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:[FONT=Arial]uffffff no to mi ulglo ......[/FONT] :loveu: Quote
Paula Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):co znaczy ze Paule tez?? ja jeszcze zyje....podarowal mi moj demonik ten ostatni upalny dzien:loveu: hielo baby:multi: Że niby Dilski demonik :hmmmm: Nie wiem o co chodzi :roll: potem się dowiem ;) Hejka Dilerka :multi: clockwork napisał(a):[FONT=Arial] aaa... DILERKA ŻYJE!!!! bo i o cia sie martwiłam :-( Pałla:scream_3: pieprz prace... cho do nas ;) [/FONT] Cześć Magdziu :loveu: Z chęcią :roll: ale nie mogę :placz: evaxon napisał(a):pogieło cie?? a za co dostane kieszonkowe witaj mamusiu:loveu: Witaj moja bezinteresowna, kochana córciu :loveu: :diabloti: emdziolek napisał(a):Witanko kochana Paulinko:loveu: byłam... zwiedziłam... ZAPRASZAM do nas:evil_lol: Witaj Emka :loveu: Wieczorkiem wpadnę :razz: jonQuilla napisał(a):Dzień Dobry Bardzo :) :multi: Cześć Żonkilku :multi: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]faktycznie PAŁLA ma darmozjada na karku :diabloti:[/FONT] Jesu :crazyeye: Coś mi na karku wyrosło :smhair2: :evil_lol: evaxon napisał(a)::eviltong:ale jakiego kochanego darmozjada:loveu: :loveu: Lecę z psem, bo czeka i patrzy się z wyrzutem ;) Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 paula_z napisał(a):Lecę z psem, bo czeka i patrzy się z wyrzutem ;) :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:nie mówiłas nic ze masz 2 psy ...Maxa i Wyrzuta ...........:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 paula_z napisał(a):Nie chciało mi się rano wstawać :p A na piwko mogłam dojechać, trza było dzwonić :cool1: Taaaa, już widzę, jak byś zdążyła znad tego swojego kanałku :cool1: Bo to było jedno piwo po wystawie ;) Quote
Recommended Posts