Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aha... i że cierpie bo nie było mnie[/FONT][FONT=Arial] jak miałas 666 strone [/FONT] ;)[FONT=Arial]za 333 znów będzie ino że u NAS [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 paula_z napisał(a):No idźcie; my obróżkę mamy do listopada; a do weta chyba pójdziemy jutro/dzisiaj :roll: bo się psisko męczy, daję mu po troszku syropku, co by mu ulżyć, ale pomaga na chwilę :shake: Qrw:angryy: znowu się nie wyśpię :cool1: no nam obroza sie z poczatkiem wrzesnia skonczyla:roll: znaczy sie jeszcze dziala na robale ale juz nie na mieszki włosowe:roll: witaj mamcia:multi: Quote
BeaC Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 witam Cie....sobotnio- niedzielno- poniedziałkowo................ do wtorku urlop......od kompa:multi::multi::multi: dodam że szczurkowe widziałam:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gaduły ........ U mnie jest 333 stropnka to u Ciebie pewnie :razz::razz::razz:666 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAULA wstawaj .....miałas iść do Weta :cool1: Pozdrówka dziewczyny :multi:[/FONT] Gdzie, które to :evil_lol: U mnie już 334 :p Nie byłam u weta, dziś już lepiej :multi: Dzwoniłam, mam mu dawać jeszcze przez 3 dni tabletki i syropek. Dzięki :loveu: Wzajemnie :calus: jonQuilla napisał(a):Witam :multi::multi: w końcu dotarłam tutaj :multi: :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img003.jpg :loveu::loveu::loveu: szczurek :) Witanko :multi: Scurka :loveu: Quote
Paula Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: [FONT=Arial]wiedziałam że u kogoś się pojawi ;)....to 666 Paula ...to teraz się nie wywiniesz od imprezki :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]jak impra to na całego [/FONT] Imprezka :beerchug: A ja za niedługo spadam na piwko :lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]PEWNIE ŻE MAM!!!!!:razz: a który z tytułów Cie interesuje????? :cool3:[/FONT] [FONT=Arial]taki gupecek jak ta moja ulubiona....:loveu:uprawiacz wspinaczek :roll: o samczykach dezerterach też czytałam..... :evil_lol: i co to jeszcze miałam rzec.... :hmmmm: aaaaaaaa... że więcej grzechów nie pamiętam :oops:[/FONT] :grin: Poznałam ją dzisiaj :multi: Słodka jest, lizała mnie po rękach :loveu: dała buzi i wlazła pod sweter :lol: Pewnie chciałaś się przywitać :grins: ;) Quote
Paula Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]aha... i że cierpie bo nie było mnie[/FONT][FONT=Arial] jak miałas 666 strone [/FONT] Mnie też nie było, bo jeszcze nie miałam :evil_lol: evaxon napisał(a):no nam obroza sie z poczatkiem wrzesnia skonczyla:roll: znaczy sie jeszcze dziala na robale ale juz nie na mieszki włosowe:roll: witaj mamcia:multi: A ile działa na te mieszki? Witka córcia :multi: BeaC napisał(a):witam Cie....sobotnio- niedzielno- poniedziałkowo................ do wtorku urlop......od kompa:multi::multi::multi: dodam że szczurkowe widziałam:loveu::loveu::loveu: Witaj Beata :multi: Zazdraszczam wolnego do wtorku, nawet bez kompa :cool1: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]Leć na to piffko ...ja już piję ;)[/FONT] Quote
Paula Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Leć na to piffko ...ja już piję ;)[/FONT] Czekam na sygnała i lecę :lol: Quote
AśkaK Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A te tylko pifko i pifko!:shake::evil_lol: Brywieczór Paula!!!:loveu: Ooo, tu jakieś świętowanie było?!:evil_lol: I Klocusiowa na 666 stronkę nie zdążyła...świat na głowie staje!:shake:;):evil_lol: Quote
Pysia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Alkoholiczki :diabloti: Cze dziewczyny ;) Quote
Paula Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 AśkaK napisał(a):A te tylko pifko i pifko!:shake::evil_lol: Brywieczór Paula!!!:loveu: Ooo, tu jakieś świętowanie było?!:evil_lol: I Klocusiowa na 666 stronkę nie zdążyła...świat na głowie staje!:shake:;):evil_lol: Dobrze, że nie wóda i wóda :evil_lol: ;) Bry Aśka :multi: :loveu: Dziewczyna szatana się nie załapała ;) Normalnie apokalipsa :evil_lol: Pysia napisał(a):Alkoholiczki :diabloti: Cze dziewczyny ;) :eviltong: Degustatorki :grins: Cze Pyśka :multi: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 paula_z napisał(a):Czekam na sygnała i lecę :lol: [FONT=Arial]wypiłam ........:grins:[/FONT] AśkaK napisał(a):A te tylko pifko i pifko!:shake::evil_lol: Brywieczór Paula!!!:loveu: Ooo, tu jakieś świętowanie było?!:evil_lol: I Klocusiowa na 666 stronkę nie zdążyła...świat na głowie staje!:shake:;):evil_lol: [FONT=Arial]Asiu ....dbamy o nereczki ;) Witajcie dziewczyny :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witam :multi::multi: w ten chłodny dzień :) Quote
bonita Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć :) Ja się dziś napiję piffka, pijecie tyż :cool3:? Quote
Paula Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Witajcie dziewczyny :multi::multi::multi:[/FONT] Witaj Alu :multi: evaxon napisał(a)::loveu:heloł mamcia:multi: Heloł córcia :loveu: jonQuilla napisał(a):Witam :multi::multi: w ten chłodny dzień :) Witanko :multi: w ten zimowy wieczór ;) bonita napisał(a):Cześć :) Ja się dziś napiję piffka, pijecie tyż :cool3:? Cześć Kasiu :multi: Napiję się :razz: zaraz sobie otwieram :beerchug: Quote
emdziolek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :peace:Joł joł madafaka:peace: Przyszła schoróbskowana emdziolkowa.. :ylsuper:Haha Ave ave satan:ylsuper: jestm chora i nie musze isc do szkoły :cooldevi: chyba to obleje:bigcool: .... ... .. . Syropkiem przeciwkaszlowym:roll::evil_lol: Paulinko kochana wymiziaj za mnie Maxia:evil_lol: Axe za uszkiem podrap ( chyba ze woli po brzuszku:diabloti:) AXE:diabloti: Quote
Paula Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Witaj Emka :multi: Piesy wymiziane :loveu: a Axa faktycznie woli po brzuszku :p Zdrówka życzę :kciuki: Quote
emdziolek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Emka :multi: Piesy wymiziane :loveu: a Axa faktycznie woli po brzuszku :p Zdrówka życzę :kciuki: Ooo jaka szybka jestes z tym mizianiem:diabloti: No Vega tez woli po brzuszku:lol: Dzięki wielkie i dobryyyyanoc:evil_lol: AXE (ASZE znaczy po brazylijsku ,,cześć" ,,Dowidzenia" itp:evil_lol:) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='emdziolek']Ooo jaka szybka jestes z tym mizianiem:diabloti: No Vega tez woli po brzuszku:lol: Dzięki wielkie i dobryyyyanoc:evil_lol: AXE (ASZE znaczy po brazylijsku ,,cześć" ,,Dowidzenia" itp:evil_lol:) :loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: One są często miziane :p Axelina tak fajnie brzuszek wystawia do miziania :loveu: No to Axe ;) Dobranoc :hand: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dobry Wieczór :) :multi: jak dzionek minął? :eviltong: Quote
Paula Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='jonQuilla']Dobry Wieczór :) :multi: jak dzionek minął? :eviltong: Bry wieczór :multi: A dziękuję :lol: Sennie i leniwie :p Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='paula_z']Bry wieczór :multi: A dziękuję :lol: Sennie i leniwie :p hmm to podobnie jak u mnie :eviltong::eviltong: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Chyba dziś wszyscy tak mieli.:lol: Hello Paula!:loveu: Dziś też piffko?:cool3::evil_lol: Quote
Paula Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 AśkaK napisał(a):Chyba dziś wszyscy tak mieli.:lol: Hello Paula!:loveu: Dziś też piffko?:cool3::evil_lol: Hej Aśka :loveu: Dziś jedna kontrolnie przed snem i jeszcze spacerek szybki z psem :roll: Quote
Recommended Posts