clockwork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hop hop!!! jest tu kto???? dajcie linka na akcje puriny... qrde zapomnialam hasla na molosy :roll: o co chodzi w akcji?? nic nie wiem... qrde... jestem zacofana... chyba sie tu uwsteczniam Quote
Paula Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj w samo południe ........jutro mam wolny dzionek:multi:[/FONT] Witaj z wieczora :multi: Nie za dobrze Ci ;) Ja mam mnóstwo roboty do środy :placz: i potem też :roll: [quote name='dealer']dzien doberek:) Bry Aga :p [quote name='evaxon']berek mamuska:multi: Siemanko córcia :multi: Quote
Paula Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='clockwork']hop hop!!! jest tu kto???? dajcie linka na akcje puriny... qrde zapomnialam hasla na molosy :roll: o co chodzi w akcji?? nic nie wiem... qrde... jestem zacofana... chyba sie tu uwsteczniam Hej, właśnie przylazłam :razz: Tu masz :p Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:heyka ...melunkuje się ;)[/FONT] Quote
Paula Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:heyka ...melunkuje się ;)[/FONT] :multi: Meldunek przyjęty :p Quote
emdziolek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ja takze sie melduję pani kapitan:razz::razz::razz::razz: Quote
Paula Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='emdziolek']Ja takze sie melduję pani kapitan:razz::razz::razz::razz: Witaj majtku ;) [quote name='bonita']Ja tyż jestem :) Witam się Cześć cioteczko :multi: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:cześć Paulina :multi:...pozdrówki i całuski dla Maxia i Axy:loveu: Buziory Karola i Ania;) [/FONT] Quote
emdziolek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ^^ WitaM Serdecznie^^ :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: No i to by było na tyle.. chyba :P:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 dzien dobry... kontrola wiadomo juz co to temu pitowi jest?? kedy wynik skrobanki, bom zapomniala... taki nawal obowiazkow tu mam... gotowanie dla chmary ludziskow, mycie (sie):mdleje:, sprzatanie... Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']dzien dobry... kontrola wiadomo juz co to temu pitowi jest?? kedy wynik skrobanki, bom zapomniala... taki nawal obowiazkow tu mam... gotowanie dla chmary ludziskow, mycie (sie):mdleje:, sprzatanie...[/quote] Klocusiowa, Ty się dziołcha oszczędzaj:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj włascicielo pitmana:loveu: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Klocusiowa, Ty się dziołcha oszczędzaj:diabloti::diabloti::diabloti: quote] :razz: no wlasnie... nie myj (się) tyle bo tatoo wybielisz:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :scared: Quote
Paula Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:cześć Paulina :multi:...pozdrówki i całuski dla Maxia i Axy:loveu: Buziory Karola i Ania;)[/FONT] :multi: Cześć Alu :loveu: Całuski piesom przekazane, a ludziom później, bo są u weta z jedną ze szczurek :cool1: [quote name='dealer']witam sie:multi: Witaj Aga :multi: [quote name='emdziolek']^^ WitaM Serdecznie^^ Witaj Emdziolek :lol: [quote name='evaxon']witaj mamusiu:diabloti: :multi: Witaj córusiu :multi: [quote name='clockwork']dzien dobry... kontrola wiadomo juz co to temu pitowi jest?? kedy wynik skrobanki, bom zapomniala... taki nawal obowiazkow tu mam... gotowanie dla chmary ludziskow, mycie (sie):mdleje:, sprzatanie... Bry wieczór zapracowana kontrolerko ;) Nie wiadomo :shake: W zeskrobinie nie było pasożytów :multi: Czyli jakaś reakcja alergiczna, ale nie wiadomo na co :roll: W każdym razie antybiotyk pomaga, bo krostki są mniejsze i zasychają. Jeszcze przed 6 dni mam mu podawać ten antybiotyk. No i uszy ładne i czyste :lol: [quote name='madzia i medor']Witaj włascicielo pitmana:loveu: Witaj właścicielko groźnych psów :loveu: ;) Quote
Paula Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Sister znalazła filmiki z zeszłego roku, dorzuciła podkład muzyczny i mi przesłała :razz: z gryzakiem (ok 4 min) w domu (ok 1 min) Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 helołłłł dałabyś fotki bo filmiki mi się standardowo nie ładują :angryy: Quote
Paula Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']helołłłł dałabyś fotki bo filmiki mi się standardowo nie ładują :angryy:[/quote] Heloł Waszka :p Nie mam fot, trzeba zrobić nowe :roll: Ostatnio nie łazimy z psami na dłuższe spacerki w dzień, dopiero wieczorkiem, jak już światło nie te :shake: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='paula_z'] Nie wiadomo :shake: W zeskrobinie nie było pasożytów :multi: Czyli jakaś reakcja alergiczna, ale nie wiadomo na co :roll: W każdym razie antybiotyk pomaga, bo krostki są mniejsze i zasychają. Jeszcze przed 6 dni mam mu podawać ten antybiotyk. No i uszy ładne i czyste :lol: [/quote] :multi: no to sie ciesze bardzo bardzo :multi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 czasem nie wiadomo co gorsze dla mnie alergia najgorsza bo jak jakiś mały gnojek w sierści to wiesz na czym stoisz najważniejsze ze sie goi :multi: Rudolfina tez sie czochra wiemy ze to pylki trzeba ja w hexodermie kąpusiać nie znosi stania ... Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:no to super że to nie żaden pasożyt:multi: dacie rade ....buziory dla Maxa:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Paula Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='evaxon']:multi: no to sie ciesze bardzo bardzo :multi: :multi: :multi: Ja też się cieszę, ale tak jak napisała Patka, przynajmniej by było wiadomo co to i jak leczyć, a tak to :niewiem: [quote name='Patka']czasem nie wiadomo co gorsze dla mnie alergia najgorsza bo jak jakiś mały gnojek w sierści to wiesz na czym stoisz najważniejsze ze sie goi :multi: Rudolfina tez sie czochra wiemy ze to pylki trzeba ja w hexodermie kąpusiać nie znosi stania ... Dzięki Patuś :loveu: Dobrze, że się goi i mam nadzieję, że nie będzie nawrotów po odstawieniu antybiotyku :roll: Maksiu się nie drapie, tym bardziej się dziwię, co to może być :roll: Biedna Rudolfinka :glaszcze: Dużo zdrówka Wam życzę :kciuki: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:no to super że to nie żaden pasożyt:multi: dacie rade ....buziory dla Maxa:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Dzięki Alu :multi: Lizki od Maksia :bluepaw: Czy Wam też tak dogo przymula? :angryy: Quote
Recommended Posts