Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

hop hop!!! jest tu kto????

dajcie linka na akcje puriny... qrde zapomnialam hasla na molosy :roll:
o co chodzi w akcji?? nic nie wiem... qrde... jestem zacofana... chyba sie tu uwsteczniam

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj w samo południe ........jutro mam wolny dzionek:multi:[/FONT]
Witaj z wieczora :multi: Nie za dobrze Ci ;) Ja mam mnóstwo roboty do środy :placz: i potem też :roll:

[quote name='dealer']dzien doberek:)
Bry Aga :p

[quote name='evaxon']berek mamuska:multi:
Siemanko córcia :multi:

Posted

[quote name='clockwork']hop hop!!! jest tu kto????

dajcie linka na akcje puriny... qrde zapomnialam hasla na molosy :roll:
o co chodzi w akcji?? nic nie wiem... qrde... jestem zacofana... chyba sie tu uwsteczniam
Hej, właśnie przylazłam :razz:

Tu masz :p

Posted

[quote name='emdziolek']Ja takze sie melduję pani kapitan:razz::razz::razz::razz:
Witaj majtku ;)

[quote name='bonita']Ja tyż jestem :)
Witam się
Cześć cioteczko :multi:

Posted

dzien dobry... kontrola

wiadomo juz co to temu pitowi jest?? kedy wynik skrobanki, bom zapomniala... taki nawal obowiazkow tu mam... gotowanie dla chmary ludziskow, mycie (sie):mdleje:, sprzatanie...

Posted

[quote name='clockwork']dzien dobry... kontrola

wiadomo juz co to temu pitowi jest?? kedy wynik skrobanki, bom zapomniala... taki nawal obowiazkow tu mam... gotowanie dla chmary ludziskow, mycie (sie):mdleje:, sprzatanie...[/quote]
Klocusiowa, Ty się dziołcha oszczędzaj:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj włascicielo pitmana:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Klocusiowa, Ty się dziołcha oszczędzaj:diabloti::diabloti::diabloti:

quote]
:razz: no wlasnie... nie myj (się) tyle bo tatoo wybielisz:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :scared:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:cześć Paulina :multi:...pozdrówki i całuski dla Maxia i Axy:loveu:
Buziory Karola i Ania;)
[/FONT]

:multi: Cześć Alu :loveu: Całuski piesom przekazane, a ludziom później, bo są u weta z jedną ze szczurek :cool1:

[quote name='dealer']witam sie:multi:
Witaj Aga :multi:

[quote name='emdziolek']^^ WitaM Serdecznie^^
Witaj Emdziolek :lol:

[quote name='evaxon']witaj mamusiu:diabloti: :multi:
Witaj córusiu :multi:

[quote name='clockwork']dzien dobry... kontrola

wiadomo juz co to temu pitowi jest?? kedy wynik skrobanki, bom zapomniala... taki nawal obowiazkow tu mam... gotowanie dla chmary ludziskow, mycie (sie):mdleje:, sprzatanie...
Bry wieczór zapracowana kontrolerko ;)

Nie wiadomo :shake: W zeskrobinie nie było pasożytów :multi: Czyli jakaś reakcja alergiczna, ale nie wiadomo na co :roll: W każdym razie antybiotyk pomaga, bo krostki są mniejsze i zasychają. Jeszcze przed 6 dni mam mu podawać ten antybiotyk. No i uszy ładne i czyste :lol:

[quote name='madzia i medor']Witaj włascicielo pitmana:loveu:
Witaj właścicielko groźnych psów :loveu: ;)

Posted

[quote name='malawaszka']helołłłł dałabyś fotki bo filmiki mi się standardowo nie ładują :angryy:[/quote]
Heloł Waszka :p Nie mam fot, trzeba zrobić nowe :roll: Ostatnio nie łazimy z psami na dłuższe spacerki w dzień, dopiero wieczorkiem, jak już światło nie te :shake:

Posted

[quote name='paula_z']
Nie wiadomo :shake: W zeskrobinie nie było pasożytów :multi: Czyli jakaś reakcja alergiczna, ale nie wiadomo na co :roll: W każdym razie antybiotyk pomaga, bo krostki są mniejsze i zasychają. Jeszcze przed 6 dni mam mu podawać ten antybiotyk. No i uszy ładne i czyste :lol:
[/quote]
:multi: no to sie ciesze bardzo bardzo :multi: :multi: :multi:

Posted

czasem nie wiadomo co gorsze dla mnie alergia najgorsza bo jak jakiś mały gnojek w sierści to wiesz na czym stoisz najważniejsze ze sie goi :multi:
Rudolfina tez sie czochra wiemy ze to pylki trzeba ja w hexodermie kąpusiać nie znosi stania ...

Posted

[quote name='evaxon']:multi: no to sie ciesze bardzo bardzo :multi: :multi: :multi:
Ja też się cieszę, ale tak jak napisała Patka, przynajmniej by było wiadomo co to i jak leczyć, a tak to :niewiem:

[quote name='Patka']czasem nie wiadomo co gorsze dla mnie alergia najgorsza bo jak jakiś mały gnojek w sierści to wiesz na czym stoisz najważniejsze ze sie goi :multi:
Rudolfina tez sie czochra wiemy ze to pylki trzeba ja w hexodermie kąpusiać nie znosi stania ...
Dzięki Patuś :loveu: Dobrze, że się goi i mam nadzieję, że nie będzie nawrotów po odstawieniu antybiotyku :roll:
Maksiu się nie drapie, tym bardziej się dziwię, co to może być :roll:
Biedna Rudolfinka :glaszcze: Dużo zdrówka Wam życzę :kciuki: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:no to super że to nie żaden pasożyt:multi:
dacie rade ....buziory dla Maxa:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
Dzięki Alu :multi: Lizki od Maksia :bluepaw:

Czy Wam też tak dogo przymula? :angryy: