Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a)::razz: o w morde to ci dopiero heca:evil_lol: :D Dobrze, że dzioba po nim nie masz :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a)::D Dobrze, że dzioba po nim nie masz :evil_lol: :grin::grin::grin: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ;)wróciliśmy z Bezludzia.....grzało mnie podwójnie od słoneczka i od ognia .....Ozzy padł ale piłka przetrwała ......a wy gdzie byliście na spacerku:razz:skoro Maxio też padłi śpi;) Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)wróciliśmy z Bezludzia.....grzało mnie podwójnie od słoneczka i od ognia .....Ozzy padł ale piłka przetrwała ......a wy gdzie byliście na spacerku:razz:skoro Maxio też padłi śpi;) Fajnie, że ognisko się Wam udało i Ozzulek zadowolony z prezenta :multi: Maksiu padł ponownie :razz: Wcześniej przeszliśmy się naokoło kanałku i działek, a pod wieczór byliśmy na "naszej" polance, piesy się wyszalały i śpią. Standardowo filmik z zabawy :cool3: Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 nie myslcie sobie ze ja o was zapomnialam :cool3: ostatnio w autobusie dorwalam piesia podobnego do Maksia i pan musial jechac 1 przystanek dalej :D:D:D:D:D:D bo taka bylam zajeta jego piesiem :D:D:D:D troche dzienie patrzal ;P Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Hahaha :D Cześć Basia :multi: Wiem, że nie zapomniałaś :loveu: i ostatnio rzadziej bywasz :cool1: Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 no niestety :( doba ma za malo godzin ;(:(:(:(:( ale staram sie jak moge ;) Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 haaaaaaaaaa a Ty to widzisz u kogo stuknelo Ci 5000 tys hehehe :) gratuluje :):):):) Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 basiulka22tychy napisał(a):haaaaaaaaaa a Ty to widzisz u kogo stuknelo Ci 5000 tys hehehe :) gratuluje :):):):) O qrcze pieczone, to powinnam mieć drugi płomyczek :evil_lol: Spadam na karkóweczkę i browarka do pubu :bye: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a):O qrcze pieczone, to powinnam mieć drugi płomyczek :evil_lol:.....gratulki:multi: Spadam na karkóweczkę i browarka do pubu :bye:;)i jak było.... Karola ....czy ty wogóle sypiasz:razz:...........tyle fotek ...miodzio:loveu: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Karola ....czy ty wogóle sypiasz:razz:........... O to samo miałam zapytać:mdleje::mdleje::evil_lol: Fotki super:loveu: Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA a Maxiu z Axą niszcza drzewko!!!!!!!!!!!:diabloti: heloł:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)i jak było.... Karola ....czy ty wogóle sypiasz:razz:...........tyle fotek ...miodzio:loveu: Fajnie, tylko karkówki im zabrakło :cool1: Ja po powrocie poszłam z psem i spać, a widzę, że sis jeszcze szalała z fotkami :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Fotki super:loveu: Dzięki :loveu: evaxon napisał(a):MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA a Maxiu z Axą niszcza drzewko!!!!!!!!!!!:diabloti: heloł:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ciiiiii, czego krzyczysz :look3: Te gałęzie leżały pod drzewkiem :p Hejka :multi: Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a): Ciiiiii, czego krzyczysz :look3: Te gałęzie leżały pod drzewkiem :p Hejka :multi: :evil_lol: a cooo główka mamusie boli???:diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: a cooo główka mamusie boli???:diabloti: :evil_lol: Delikatnie ćmi, wredzioszko :eviltong: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ja na paluszkach wejde jak cie cmi:diabloti: i witam cieplutko:p Quote
Paula Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Paula :multi: Cześć Aga :multi: dealer napisał(a):ja na paluszkach wejde jak cie cmi:diabloti: i witam cieplutko:p Już przeszło :lol: Witanko :p Alicjarydzewska napisał(a)::multi:cześć wróciłam;) :multi: Na pewno było super, lecę zobaczyć fotorelację :razz: evaxon napisał(a):mamcia jak głowka??:evil_lol: Już nie boli :eviltong: Urzekła mnie Twoja troska o mamci zdrowie :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts