Paula Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Witaj Ania :multi: Dzięki :lol: Maksiu tak skacze, bo Axa zabrała mu piłeczkę i nie chciała oddać ;) A on się nie odważy jej zabrać :D Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 paula_z napisał(a)::D Bo to jest Szpilka :razz: Dziś już niestety spacerku nie było, deszcz wciąż pada :shake: Ale ze mnie spostrzegawcza bestia;) Quote
bonita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć Paula :) Jezdem tu i czekam kiedy dogo z choroby wyleczą :) Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 nadal jestem obrażona... :obrazic: ale z MAXIEM sie przywitam :diabloti: cześć MAX :p Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale ze mnie spostrzegawcza bestia;) :evil_lol: [quote name='bonita']Cześć Paula :) Jezdem tu i czekam kiedy dogo z choroby wyleczą :) Cześc Kasia :lol: Mnie jako tako działa :cool3: [quote name='clockwork']nadal jestem obrażona... :obrazic: ale z MAXIEM sie przywitam :diabloti: cześć MAX :p Witaj młoda gniewna ;) :bluepaw: Wielki liz od Maksia Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:młoda gniewna:eviltong: cze Paula ....jak sie to robi że siostra wrzuca fotki ....../moja nawet nie wie że Ozzy ma blogaska:evil_lol:/ Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:młoda gniewna:eviltong: cze Paula ....jak sie to robi że siostra wrzuca fotki ....../moja nawet nie wie że Ozzy ma blogaska:evil_lol:/ :evil_lol: Siemka Alu :lol: Ona tak sama z siebie :p Fajną siostrę mam :multi: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='paula_z']:evil_lol: Siemka Alu :lol: Ona tak sama z siebie :p Fajną siostrę mam :multi:;)moge o mojej nie pisać:razz: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)moge o mojej nie pisać:razz: napisz Ala napisz.....zadam sensacji...lakne sensacji....:diabloti: Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)moge o mojej nie pisać:razz: :evil_lol: Moja się nie boi, że jej Maksiu potomstwo zeżre ;) [quote name='dealer']napisz Ala napisz.....zadam sensacji...lakne sensacji....:diabloti: Kup se "Skandale" :eviltong: ;) Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 paula_z napisał(a)::evil_lol: Moja się nie boi, że jej Maksiu potomstwo zeżre ;) Kup se "Skandale" :eviltong: ;) sama jestes Skandal:diabloti: KCM:loveu: Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):sama jestes Skandal:diabloti: KCM:loveu: :D Skąd wiesz? :crazyeye: Widziałaś mnie gdzieś? ;) :evil_lol: KCM 2 :loveu: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 paula_z napisał(a)::D Skąd wiesz? :crazyeye: Widziałaś mnie gdzieś? ;) :evil_lol: KCM 2 :loveu: tiaaaa..przysnilas mnie sie...a potem se w fusach od kawy wrozylam i tez cie tam ujrzalam:diabloti: normalnie SKANDAL :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Widocznie za dużo zjadłaś przed snem, bo Ci się koszmary śnią :evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 paula_z napisał(a):Widocznie za dużo zjadłaś przed snem, bo Ci się koszmary śnią :evil_lol: sugerujesz ze fusow za duzo zjadlam...moze faktycznie nieco przesadzilam.....:diabloti: Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Pewnie tego mleka od wściekłej z przeterminowanymi truskawkami :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']napisz Ala napisz.....zadam sensacji...lakne sensacji....:diabloti::cool3:to siem na foruma nie nadawa:roll: Quote
Paula Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Paula Cześć Aga :p [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:to siem na foruma nie nadawa:roll: :glaszcze: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:to siem na foruma nie nadawa:roll: aaaa...poczekam poczekam....nie zapomne i sie upomne o mrozaca krew w zylach opowiesc:evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 paula_z napisał(a):Pewnie tego mleka od wściekłej z przeterminowanymi truskawkami :evil_lol: ze jak? truskawki od wscieklej krowy??:crazyeye: niee no takich wynalazkow to nawet tu nie ma :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']aaaa...poczekam poczekam....nie zapomne i sie upomne o mrozaca krew w zylach opowiesc:evil_lol::diabloti:to popylaj do tej Polski zanim mnie Niemiec nawiedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zapomne co miałam opowiedzieć:eviltong: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to popylaj do tej Polski zanim mnie Niemiec nawiedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i zapomne co miałam opowiedzieć:eviltong: robie se liste mam juz tak 1. jezorek 2. wanna 3.horror pt. siostra cd z pewnoscia nastapi:diabloti: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']robie se liste mam juz tak 1. jezorek 2. wanna 3.horror pt. siostra cd z pewnoscia nastapi:diabloti::crazyeye:bosz....jak te 2 pierwsze punkty zabrzmiały:oops:......czy jest na sali lekarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:bosz....jak te 2 pierwsze punkty zabrzmiały:oops:......czy jest na sali lekarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jestem na sali.....pielegniarka moze byc? cos ci dolega? :diabloti: Quote
Recommended Posts